Lirik Lagu Bukan Superman - The Lucky Laki

Latest Indonesian Song Lyrics

Bukan Superman

Bukan Superman

78 Comments 📁 The Lucky Laki 🕔20.August 2009
Bukan Superman

Tajuk Lirik/Lagu: Bukan Superman
Artis/Penyanyi: The Lucky Laki

(*)
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting

Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

(Ulang *)

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan

Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

(Ulang *)

Ayahku tersayang maafkanlah aku
jika aku masih menangis
Masih belum bisa
Menjadi seperti apa yang ayah selalu mau

Kita berjanji tuk tidak lagi
Menangis karena cinta

(Ulang *)

78 Comments

  1. 🕔 5:16, 28.August 2009

    nikie

    lagu ni memang best……..rasa nak daulod

    reply comment
  2. 🕔 3:40, 04.September 2009

    fie

    lagu kump. baru lucky lucky superman ni best.. lirik power.. lagu pun rancak.. camner nak download mp3 lagu ni??

    reply comment
  3. 🕔 4:19, 05.September 2009

    fara

    bezt gler lgu nieyh!!tmbh2 pmain dram dye tuh nsem…hahahaha…..bezt r,,xley nk komen per2 ag..

    reply comment
  4. 🕔 8:18, 05.September 2009

    nuurussadah

    lgu ni memang sedap lah mcm nak daulod……..
    huhuhu….
    mcm ni bru de klas beb……….
    hahaha…..

    reply comment
  5. 🕔 22:30, 10.September 2009

    rifqi fadhil

    terima kasih atas lirik lagu yang Anda sajikan .

    reply comment
  6. 🕔 22:31, 10.September 2009

    rifqi fadhil

    kkkkkkkkkkkkk

    reply comment
  7. 🕔 3:02, 14.September 2009

    pieqa

    lgu nie mang bez…bez gler…..

    reply comment
  8. 🕔 3:10, 14.September 2009

    zatie

    dak yg men gitar 2 encem r…

    reply comment
  9. 🕔 8:49, 14.September 2009

    sakinah

    the lucky laki is the best forever…

    reply comment
  10. 🕔 7:23, 15.September 2009

    amirah husna

    LAGU NIE MEMANG BEST GILER AHHHH!!!!!DLM VIDEO LAGU NIE YG PAKAI BAJU PUTIH NIE 2 ENSEM!!!!!!RASA MACAM NAK NGORAT PLAK!!!APA APA PUN SAYA NAK UCAPKAN THANKS BEBANYAK KPD INDUSTRI INDONESIA KERNA TLAH MENGARANG LAGU YANG SEINDAHHHHH INE……….AKU BUKAN SUPERMAN . . I . . LOVE . .U. .SO MUCH!!!!@@##$$%%%^&*()+|++_)(^%$#@#

    reply comment
  11. 🕔 7:31, 15.September 2009

    BUTEK

    lugu ni memang best…….

    reply comment
  12. 🕔 7:36, 15.September 2009

    butek pauh

    lagu ni best giler saya suka lagu ni…………….aku bukan superman………….
    I..LOVE..U……………………..GOOD LUCK………………………………

    reply comment
  13. 🕔 6:32, 17.September 2009

    azusa

    terasa cam nak jadi superman plak(^_^)……wat la plak lagu spiderman ka, atromen plak….hehehehehe…tapi lagu ni mmg best…layan jaaa…

    reply comment
  14. 🕔 13:58, 24.September 2009

    bella

    hai.
    lagu kamu memang best.
    kamu tahu tak dalam myspace saya letak lagu kamu first sekali.
    saya memang minat sekali gan lagu kamu.
    ok,bye.
    sampai berjumpa lagi.

    reply comment
  15. 🕔 12:00, 25.September 2009

    liana

    best giler lagu ni tau.sampai dah terbuat cite psal lagu ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wowww.
    sape ah yg mein gitar tu ah

    reply comment
  16. 🕔 10:25, 27.September 2009

    oyieeee..

    besh giler lagu nie…
    daknye pon cute miut..

    I LOVE U THE LUCKY LAKI…!!!!!!!

    reply comment
  17. 🕔 10:11, 03.October 2009

    shaharudin

    i love u so much lucky laki….

    reply comment
  18. 🕔 12:56, 03.October 2009

    puteri cerdikx

    pertama kali dengar lagu ini seperti lagu anak2 aja.. tapi setelah aku ngedengarnya sampe habis,, ternyata lagu ini asik yaa.. selamat buat lucky laki..

    reply comment
  19. 🕔 13:07, 06.October 2009

    pompuanku

    al 2 gantem banget ya..
    bisa ndak kasi number phone

    reply comment
  20. 🕔 13:13, 06.October 2009

    cinderellaku

    al gantem banget ya….
    udah punya cewek belum klo ndak bisa jadi cowok aq ndak….HeHeHe

    reply comment
  21. 🕔 6:55, 07.October 2009

    ikmal

    lgu ni memeng best giler………. sy nak gorat bdk pkai lg ni la dpt tau………….. lagu ni buat sy giler….hehehe. aku bkn sperman best……..

    reply comment
  22. 🕔 7:46, 07.October 2009

    i love u AL..

    AL!!!!!
    bisa ngasi number hape kamu ngak..
    please dong AL….
    aku ngefans bngt ama kamu tuh..
    kamu udah punya cewek belum??
    bisa jadi cowok aq ngak??
    hihi,,,please dong AL……

    reply comment
  23. 🕔 3:09, 08.October 2009

    my love AHMAD AL GHAZALI

    AL!!!!please deh kasi number hape kamu,
    aq suka banget ama kamu……
    kamu udah punya cewexxxx belum??????
    klo ndak,bisa jadi cowok aq ndak???????
    kamu gantem n cute banget ya……
    aq ndak pernah jumpa laki2 yang gantem kayak kamu……
    please kasi number hape nya ya AL……
    PLEASE!!!!!!!!

    reply comment
  24. 🕔 3:13, 08.October 2009

    my love AHMAD AL GHAZALI

    AL!!!!!!!!
    AQ UDAH GILA AMA KAMU…..
    KAMU GANTEM BANGET YA…..
    I LOVE U AL

    reply comment
  25. 🕔 3:39, 08.October 2009

    love AL

    AL,please dong bls nya komen aq..
    aq mau number hape kamu tuh..
    please dong AL..
    MUGA2 KAMU N THE LUCKY LAKI BAND SUKSES SLALU YA..
    AMEEN..

    SALAM SAYANG DPD AQ..
    LUV AL BNGT

    reply comment
  26. 🕔 4:53, 08.October 2009

    my love AHMAD AL GHAZALI

    aq ama i love u al 2 lain orangnya….
    cuma dia itu teman aq…..
    kami suka banget ama kamu…..
    please al…..

    KAMI BERDUA SAYANG BANGET AMA KAMU….
    KAMI DOAKAN THE LUCKY LAKI BAND SUCSES SLALU YA….
    I HOPE U CAN REPLY OUR COMENT……
    PLEASE GIVE ME YOUR NUMBER….
    PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  27. 🕔 10:02, 10.October 2009

    amirul iman

    rasa seronoklah dengar lagu aku bukan superman.rasa macam nak download dekat henpon

    reply comment
  28. 🕔 7:20, 13.October 2009

    ILA AUSTRALIA

    ASSALAMMUALAIKUM…(Lukcy Laki)
    kamu ngak pernah datang ke MALAYSIA
    keluargaku menginap di AUSTRALIA.tapi aku tinggalnya di UK kerana aku berlajar di sana.aku banyak teman di sana seperti(EVELINA,RAIHANA,VENEESA).aduh ya udah sih temanku udah sampai jumpa lagi

    I SEE YOU AT “JAKARTA”.

    reply comment
  29. 🕔 7:26, 13.October 2009

    amirah "LONDON"

    assalamualaikum….
    you ngah wat apa2

    SEE YOU I LIKE LAGU YOU TAU DA….

    reply comment
  30. 🕔 6:40, 15.October 2009

    irah cute

    Al kamu hensem banget.
    aq sudah lame suka sama kamu.
    al aq ingin number handphone kamu.
    bisa ngak. plzzzz.

    reply comment
  31. 🕔 13:11, 15.October 2009

    bienda

    there is one more paragraph missing…….tukarkan kalau boleh…..nanti orang complain….

    reply comment
  32. 🕔 8:14, 16.October 2009

    admin AUTHOR

    Terima kasih bienda,

    Saya dah semak dan tambah perenggan yang hilang.

    reply comment
  33. 🕔 12:03, 17.October 2009

    aina

    best giler….

    reply comment
  34. 🕔 4:36, 19.October 2009

    ekin

    hai al,el dan dul you all ni handsome and cute.

    reply comment
  35. 🕔 8:05, 23.October 2009

    aleya

    bes giler lagu ny sye suka sgt……..hehehehehehe…….

    reply comment
  36. 🕔 8:41, 25.October 2009

    siti zulaikha

    al kamu nie hansem sangat……………
    bleh x aku minta kamu nombor tepon………………
    please…………….
    aku mohon reply komen ku………………………

    reply comment
  37. 🕔 8:43, 25.October 2009

    siti zulaikha

    berape umur kamu…………..
    sekolah kat mane………………….

    reply comment
  38. 🕔 9:21, 02.November 2009

    azmira JAPAN

    hai ,guys what are you doing?nama saya azmira panggil je miera.awk semua ni sungguh ganteng orangnya.i peminat setia you.

    reply comment
  39. 🕔 5:21, 03.November 2009

    al ghazali

    knapa sih………rmai yg mnt al???gw rasa al gak akn lyn kalian smua………kerna dia udah pnya pcr…lagian………pcrnya al itu lagi cantik dri kalian……….tau???maka itu kalian gak usah mau brangan kalo al itu mau bls n lyn kalian semua………….ngerti?????

    reply comment
  40. 🕔 1:08, 18.November 2009

    Nur Izzati Bt Jalal Ludin

    bestnyer lagu ni!!!!lagu ni popular kat skolah…..bdk2 skolah ska nynyi lagu ni….kdg2 ckgu2 pun joing skali…..tu la yg wat lagu ni popular kat skolah……..

    reply comment
  41. 🕔 3:23, 28.November 2009

    Baby

    Hye superman , sya suka sgt dgn lagu nie…………………. best lah ……….. best giler…………….. superman , I love u ………………… (*..*) ummaaaahhhhhhh……… Love u !!!!!! Good Luck !!!!

    reply comment
  42. 🕔 8:08, 28.November 2009

    ashiqin

    saya like superman ok itu saka

    reply comment
  43. 🕔 8:09, 28.November 2009

    ashiqin

    hei kenapa kamu tk bls

    reply comment
  44. 🕔 8:11, 28.November 2009

    ashiqin

    sorry aku like lagu stacy pakai buang

    reply comment
  45. 🕔 8:14, 28.November 2009

    ashiqin

    mereka saja je sebenar nya meraka tak sukasurperman da sayang aku banyak kerja

    reply comment
  46. 🕔 15:10, 04.December 2009

    muhammad alif

    aku suka lagu ni

    reply comment
  47. 🕔 7:15, 05.December 2009

    ashiqin

    komen ala hai

    reply comment
  48. 🕔 9:37, 05.December 2009

    ammar

    memang best sangat la sy pmnt lg ni jd kakak sy pn suka bye……………………….

    reply comment
  49. 🕔 17:58, 05.December 2009

    Puteri_amy98

    Gue suka bangat lagu ini. Orangnya juga gantang. Tapi yg pnting gue nyokong 100% dkt kmpulan lucky laki.

    reply comment
  50. 🕔 18:02, 05.December 2009

    Puteri_amy98

    Kalu bisa gue mau download ini punya lgu. Tpi xthu nk download gimana.tolong ya… :)

    reply comment
  51. 🕔 1:21, 07.December 2009

    Baby

    hye al , kmu tu hndsome banget …………….. I love u !!!!!!!!!!!
    Al , sudikah kmu b’nikah dgn aku ?? Al , aku mau mnta nmbr telefon kmu !! Plzzzzz ……………….. nnti kita jmpa d tmn ya ….. kita dua aja ya ………. dating gitu lho !!! lpas tu kita ke hotel ya …… kita tidur sama 2 ………. kita dating d hotel pula ya ………………………. kita mndi sama 2 , kita buka bju sama 2 ……….. saya guna pakaian seksi ya Al ……. saya guna pakaian yang nmpak lengan , nmpak peha …. pndek nya mau dkat sama pepek saya ya …………… dtg ya ke hotel !!!!!! kita main rogol 2 ya …………………………………. jmpa d sana ya ……… ummmmmaaaaaaahhhhh !!!!!!!!!!!! I love u so much !!!!!! bye … Jgn lupa nya …….

    reply comment
  52. 🕔 1:28, 07.December 2009

    Baby

    Al , kamu lah boyfriend aku !!!!!!!!!!!!!!!!!
    I love u so much ……….. Ummmmmaaaaahhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jgn lupa nya dtg ke hotel …………………………
    kmu dtg ke hotel at 10.December.2009 ………………….. ok !!!!!
    Ummmmmaaaaaaaahhhhhh …..
    Klu mau tlefon aku …… nmbr nie ya .. 0138607299
    Nma sya Aliya ……..
    I love u ……………………….. ummmmmmaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bye my boyfriend …………………………………….

    reply comment
  53. 🕔 14:31, 08.December 2009

    Baby

    Kmu semua jgn jealous ya ……

    Al Ghazali ,
    yg kmu ckp psal pcrnya itu , sbenarnya aku lah pcrnya ………… tau ?
    mmang pun aku nie cntik bnget n cute …. lho ngerti ??
    psal itu lah Al suka sma aku …. aku nie lovely gitu lho …. baik hati juga tau ???
    kmi akn b’nikah pda 20.Disember.2009……….
    lho ngerti ?????????????

    Bye!!!!!!! Ummmmaaaahhhhh !!! Love u …….

    reply comment
  54. 🕔 14:40, 08.December 2009

    Baby

    Wahai teman 2 semua ,

    Kmu jgn lah mau ckp “I love u” ya dgn Al ….. Ngerti ??
    Tlg jgn dekati Al … dan tlg jgn ckp ”I love u” lgi dgn dia …..
    sbb aku nie girlfriend dia …… Kalian ngerti ….
    Kmu tu bukan nya cantik bnget … aku lagi cntik n cute gitu lho …….
    sbb tu lah Al ngak mau dgn kmu … dia mau dgn aku jak …..

    Kalian semua ngerti ??????? Ingat jgn ckp ”I love u” dgn dia !!!!! okey……
    ngerti ????

    reply comment
  55. 🕔 14:47, 08.December 2009

    Baby

    kmu fikir kmu tu cntik bnget , apa ??
    ingat pesan aku ya ….
    kerna Aku tu jealous bnget ……..

    Cuba kalian lihat aku pnya comment di atas ….
    Al dan aku akn bahagia apabila d hotel nnti ……………
    Kmi akn b’cium 2 nnti d hotel ……
    buka bju lagi …..
    kalian ngerti ………………….. ??

    reply comment
  56. 🕔 7:39, 10.December 2009

    Baby

    opss , slah bg nombr pula .. sbenarnya tu nmbor phone lama aku …. nmbor aku yang ~ 0143719180… Sorry yah …..

    reply comment
  57. 🕔 7:44, 10.December 2009

    Baby

    oh ya !! stu lagi kami akn b’nikah pda 20.12.2016 ….

    bye my drling , syg , honey ……. !! Ummmmaaaaahhhhhh …………………………………..

    reply comment
  58. 🕔 6:14, 14.December 2009

    FuLLmeTaL ALcHeMiSt_GuRLzZ

    CEDAP NYER LAGU NEY…! GANBATTE KUDASAI FOR THE LUCKY LAKI….. EMANG BEST GILERRRRR ARH THIS SONG..BDAK2 DYER CUTE GAK.. HAHA3 HRM TERUSKAN USAHA ANDA UNTUK MENGEKALKAN BAND YANG Co_OL N GEMPAX NIH YER!!! IDOP ThE LuCkY LaKi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUAHAHA56

    reply comment
  59. 🕔 6:17, 14.December 2009

    FuLLmeTaL ALcHeMiSt_GuRLzZ

    lagu nih emang best sesangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  60. 🕔 9:23, 15.December 2009

    riya

    yeah,mmg best..,giler thankz hu,..hu…

    reply comment
  61. 🕔 9:52, 19.December 2009

    awatif

    hai awk ade buat band baru tak datanglah ke rumah saya pa 28 jun tahun hadapan iaitu pada hari jadi saya saya amt minatbpada band kalian :)

    reply comment
  62. 🕔 12:17, 21.December 2009

    siti

    The Lucky Laki kapan bernyayi dengan ayah dan bunda??? Bunda Maia (MAIA) sudah nanyi feat gita gutawa… Kapan The Lucky Laki bernyanyi bersama orang tua??? Bunda Maia and Ayah Ahmad Dhani kan pintar n jago banget bikin lagu…
    Dengar2 mau ngeluarin single ke-2 ya judulnya “SAHABAT”… Aku baru lihat cuplikan video clip-nya sedikit… Cepat2 dikeluarkan dong…
    Suks3s ya Al, El, Doel…

    reply comment
  63. 🕔 8:01, 25.December 2009

    fazliena

    best wok lagu nie
    saye suke sgt
    hehehehehehe

    reply comment
  64. 🕔 8:02, 25.December 2009

    fazliena

    syok wok lagu best gile

    reply comment
  65. 🕔 5:11, 29.December 2009

    naughty

    wish u all always succes in your world n I hope your band get a lot of support for your band. good luck.k.i was hopping al el dol can reply my comment

    reply comment
  66. 🕔 8:25, 20.January 2010

    nurul

    hai best lagu BUKAN SUPERMAN…………….

    reply comment
  67. 🕔 8:49, 25.January 2010

    eisya

    waa…bez gler lagu ni! Aq suke arr..suara mantap, power habis.. budak2 2 pown encem..

    reply comment
  68. 🕔 7:50, 28.January 2010

    eiyda (dak malaysia)

    hallo….jujur ak ckp,ak sma skali gax knal sama band ney cmpai skunk….jgan marah ya….aku mmg suka lagu ney coz dia punya liric really meaningful…dgar pown kat mp3 kawan aku secara tak sengaja…bgi aku klu mau nilai lagu tue dari dia punya rentak and liriknya…bukan gantang atau tidak penyanyi dia….apa pown all the best to this band…lagu ney mmg best gilerw…aku doakan taun 2010 bawa tuah sama band kamu….nyanyi lagi ya lagu2 kamu yang best dan jangan lupa datang malaysia untuk jumpa fans kamu di ciney including me……papai…

    reply comment
  69. 🕔 9:39, 04.February 2010

    nurhazrina asyikin

    i like al ghazali..
    i like dul..
    i like el..
    luv u all…

    reply comment
  70. 🕔 5:47, 23.March 2010

    nurlaila binti ruselan

    saya suka al ghazali…..datang la ke malaysia tahun ni yee……boleh kita bercinta hi hi hi hi……………..saya saje je ….

    reply comment
  71. 🕔 2:29, 06.August 2010

    beutiful

    sedap bagat lagu ini…….

    reply comment
  72. 🕔 18:46, 28.September 2010

    Ahmad munir

    El..saya peminat setia mu..harap you reply comment..

    reply comment
  73. 🕔 9:09, 29.September 2010

    Munir tembikai

    El..kapan ya kmu mahu reply comment saya..saya ingin brkongsi cerita dngn kamu..

    reply comment
  74. 🕔 19:13, 30.September 2010

    Munir tembikai

    El jalaludin rumi…please..balas comment saya..

    reply comment
  75. 🕔 14:02, 21.July 2011

    nik nur najah

    best glerrrr lgu nie..kan333

    reply comment
  76. 🕔 13:06, 05.September 2011

    dewalt saw

    Loving this.

    reply comment
  77. 🕔 7:08, 30.November 2011

    Amim

    like this :D

    reply comment
  78. 🕔 5:34, 26.July 2013

    umi

    best nye lagu ni macam nak download

    reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *