Lirik Lagu Yank - Wali Band

Latest Indonesian Song Lyrics

Yank

Yank

45 Comments 📁 Wali Band 🕔10.February 2010
Yank

Tajuk Lirik/Lagu: Yank
Artis: Wali Band

Yank coba kau jujur padaku
Yank foto siapa di dompetmu
Yank kok kamu diam begitu
Sayang jawab atau aku pergi sayang

Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain

Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu, kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya

Yank jangan kira ku tak tahu
Yank tak mudah kau bodohiku
Yank tolong dengarkanlah aku
Tapi sayang masih pantaskah kau ku panggil sayang

Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain

Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu, kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya

Saat kamu mau bicara
Dan ku akan cerita semua
Apa mauku, siapa dirinya
Karna memang tak ada yang lain

Terus hubungiku lagi
Jangan bilang ini yang terakhir
Aku ngerti kamu, kamu ngerti aku
Aku sayang kamu selamanya

Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain

Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu, kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya



45 Comments

  1. 🕔 6:29, 19.February 2010

    Ifah

    best gile lagu………i like……………yank……….muah………muah……

    reply comment
  2. 🕔 3:38, 20.February 2010

    putri baby

    hai wali wak tengan wat pe.

    reply comment
  3. 🕔 16:20, 20.February 2010

    izzati

    ape tajuk semua lagu wali band ?????tolong jawab…please..

    reply comment
  4. 🕔 3:06, 21.February 2010

    najwa

    ish.mn nih gmbrnya aq nengok si. videonya mn.

    reply comment
  5. 🕔 3:06, 21.February 2010

    najwa

    hi zati

    reply comment
  6. 🕔 14:54, 25.February 2010

    ash

    wali band is the best one. first time aku dengar lagu yang tergamam terus beb. cAYALAH

    reply comment
  7. 🕔 11:55, 27.February 2010

    atiqah shahnuri...

    best gile lagu yank……wali band…

    reply comment
  8. 🕔 11:13, 28.February 2010

    wan

    wali, berapa banyak album lagu wali keluar

    reply comment
  9. 🕔 0:56, 03.March 2010

    hafiidz

    siapa nama awek yang nyanyi lagu yank bersama waliband?

    reply comment
  10. 🕔 6:37, 04.March 2010

    eka

    best gilew lagu niey…………………… cayalah wali band…………(*_*)

    reply comment
  11. 🕔 3:53, 08.March 2010

    nanie

    bez ciot lagu 2…..ske cngat dngr…daaa……

    reply comment
  12. 🕔 9:08, 14.March 2010

    MiraGempuck

    memang best giler la lagu ni..muahhh

    reply comment
  13. 🕔 8:21, 15.March 2010

    miza

    betul kata2 orang yang komen tu bes gila lagu ni i like..it..syok!!!!!!!!

    like

    reply comment
  14. 🕔 2:31, 16.March 2010

    fatin

    best gler lgu yank ny…mmng ssuai untk 0wg yg pts cinte atau dpmainkn 0leh cinte..sm0ge sukses slalu wALi bAnd…

    reply comment
  15. 🕔 6:22, 20.March 2010

    fiza

    lagu nie mmg beshh gler..i like thiz song…

    reply comment
  16. 🕔 5:54, 21.March 2010

    fiqa

    best giler lagu ni!mmg sesuai utk org yg putus cinta.semoga sukses sokmo.smile always!!!

    reply comment
  17. 🕔 4:37, 23.March 2010

    eyka

    lgu yank ni sbnrnye ade kene mengena dlm hidup eyka..

    reply comment
  18. 🕔 15:38, 30.March 2010

    Hishlen

    Hello how r u?

    reply comment
  19. 🕔 4:35, 02.April 2010

    aizat nazri

    oh… hebat lah wali band ni aku suka sangat lagu wali all the best

    reply comment
  20. 🕔 6:14, 03.April 2010

    hanif hasif

    hai.. wali

    reply comment
  21. 🕔 13:54, 03.April 2010

    maria

    lgu nie best gilerrrrrrrr,mnt gler rr ngn lgu YANK! n sume lgu wali.

    reply comment
  22. 🕔 17:30, 04.April 2010

    wan8377

    memang best……….terbaek

    reply comment
  23. 🕔 4:11, 05.April 2010

    sara

    hai abang wali… nga wat pe 22?? cemua lagu abg wali cedap arr..

    reply comment
  24. 🕔 14:06, 08.April 2010

    adil

    hai,you all

    reply comment
  25. 🕔 14:09, 08.April 2010

    adil

    ape kabar .sara

    reply comment
  26. 🕔 9:35, 13.April 2010

    bapak

    bodoh ker ape korang ni sume..

    reply comment
  27. 🕔 11:18, 15.April 2010

    Nur Alya Nadhirah

    best gilerr beb!! mula2 bile dgr kawan2 nyanyi, rase cam bosan tapi bile dgr sndiry, ter nganga mulut den!! ^_^

    reply comment
  28. 🕔 11:21, 15.April 2010

    ~killer gurlz~

    mmg best hingga x terkate.. lagu cari jodoh, best!! lagu yank, lagii best!!!!!!!!!!!! aq ckp camnie cbb aku da putus cinte dgn seorang laki yg teramatlah baik dan hensem gilerr.. ish3 x sangke leh gosyp psl die..

    reply comment
  29. 🕔 11:27, 15.April 2010

    ~killer gurlz~

    aq cam knl jew ngan sara tuh tau.. sara, minat lagu wali kew? kiterr pown same, gak.. GIVE ME 5!!

    reply comment
  30. 🕔 7:39, 17.April 2010

    ina pisces

    really wali band is the best..i verry like this songs yank

    reply comment
  31. 🕔 16:29, 20.April 2010

    eysha

    i luv this song. .buat lagu banyak-banyak tau!nk dengar best. .WALI BAND NO.1

    reply comment
  32. 🕔 12:56, 21.April 2010

    nur afrina hazwani binti zaifulazhar

    l like this s0ng…that s0 amazing…i,m in this situation…i luv this s0ng.wali band memang ark aq ckap k0

    reply comment
  33. 🕔 16:53, 24.April 2010

    angel87

    super b.i love it….

    reply comment
  34. 🕔 16:54, 24.April 2010

    angel87

    i memang dah gila la laku ini.suka la sgat…memang best……………!!

    reply comment
  35. 🕔 3:17, 25.April 2010

    bella(amni nabilah

    best gila lagu ni!!!!!!!!!!!

    reply comment
  36. 🕔 17:02, 25.April 2010

    Amirul-budak paya jaras

    Bes…..!gile

    reply comment
  37. 🕔 4:54, 28.May 2010

    Nur Syafiqah Rosman

    lagu ni memang best tau mesti ramai suka……………….kan kan kan kan kan

    reply comment
  38. 🕔 4:36, 27.June 2010

    Nur Syafiqah Hidayah

    Wali Band Kalau nak Nyanyi pun takpa tapi, Jangan nak berangan sangat sampai kat dinding gambar perempuan pun kau nak cium…….

    reply comment
  39. 🕔 4:39, 27.June 2010

    Mira Idora

    Wali band i love you very much muahh……………………………….muahh……………………………………………………./

    reply comment
  40. 🕔 3:02, 24.July 2010

    afifah

    mne video nye….sye nk tgk video lh…

    reply comment
  41. 🕔 7:01, 09.August 2010

    noraimie

    very nice song…..njoy it……..

    reply comment
  42. 🕔 5:00, 23.September 2010

    farah arina

    memang bes giler ar..
    x caye aq..

    reply comment
  43. 🕔 8:23, 02.October 2010

    elijumagrie

    memaaaaannnnggggggg bez gler lagu wali band!gud luck n be a gud group of artist!:-)

    reply comment
  44. 🕔 17:12, 16.October 2010

    anaz

    best gila……tu…

    reply comment
  45. 🕔 8:15, 04.April 2011

    Aku Perempuan

    Amat Bermaksud Lagu Ni

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *