Dengar Ini Cerita

Dengar Ini Cerita

0 Comments 📁 Anita Sarawak 🕔20.April 2008
Dengar Ini Cerita

Lirik/Tajuk Lagu: Dengar Ini Cerita
Penyanyi: Anita Sarawak

Mari-mari tuan dengar ini cerita
Perempuan tidak semua cemburu buta
Kalau suaminya asyik bergaya
Dia so jealous tidak percaya

You know apa yang jadi pada suatu hari
I perang besar you see
Tapi baik jugak sudah hilang bengkak
Benjol di kepalanya you sudah tak nampak !

Di kantor dia ade seorang secretary
Potongan badannya… amboi ! namanya Mary
Halus kulitnya macam epal
Salah pandang macam Betty Grable

Mereka berdua pun pergi makan angin
You know they went to romance
You tahu ke mana !… kalau tak kebun bunga
Ini chance baik I terus intip mereka… hmm !…hmm !

(Ooh ini rupanya kerja abang yea… Tiap-tiap kali bila abang
balik kerja sampai jauh-jauh malam..kata abang overtime !… overtime !…
overtime dengan perempuan lain…Haa mari sini !… mari sini cik abang
sayang !… Biar saya obatkan perangai abang yang miang tu !… Tolong !…
tolonglah sayang !… sumpah abang tak buat lagi…
Hmm sumpah !… Ahh ! sumpah-sumpah !… nah ! rasakan… Orang lelaki
macam abang ni memang tak pernah serik…Aduh !… tolong !…
Haa nanti-nanti !… jangan tolong !… jangan tolong !… orang nak dengar
record nih… radio pun haa… Nanti kejap boleh cubittt lagi eh!
yea sayanggg… hmphh !… )

Tiba di sana si nona mulailah posing
She makes badan I panas rasa I nak lesing
She said “Don’t be afraid my darling”
Suami I pun miang bukan main

Mereka pun pergi duduk dekat satu bangku
And then she said “I love you”
So then what will they do… I think you pun tahu
Suami saya pun kiss the girl bertalu-talu

Saya pulang ke rumah dengan geram hati
Apa lagi dah terbukti..lipstik on his pipi
Saya menerrkamm dan menggigitt!… hrmmgtt !
Suami tak malu terus menjerit !

Periuk belanga terbang melayang layang
Menghentam his belakang
I would like to tanya !… kalau suami you miang !
You tentu cemburu jadi… what will you do !
You jugak tentu cemburu jadi… what… will… you… do
Do like I do lah !… Do like i do !… eh !… like i did !



No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *