Lirik Lagu Warkah - Bau

Latest Malay Song Lyrics

Warkah

Warkah

104 Comments 📁 Bau 🕔12.June 2008
Warkah

Tajuk/Lirik Lagu: Warkah
Penyanyi: Bau

Takkan lagi aku menunggu
Kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
Puasku mengharapkan dirimu
Seperti mereka yang punya cinta

Diriku tanpa dirimu
kau tempuhi penuh bahagia
Diriku mahu kau tahu
Pedih ini kau tak terasa

Warkahku mengharapkan dirimu
Seperti yang aku kenali dulu
Setiaku menantikan dirimu
Seperti setianya terhadap diriku

(*)
Tapiku melepaskan mu
Melangkah namun tak berdaya
Terusku terus menunggu
Cinta yang takkan pernah ada..

ooo..ooo..ooo
ooo..ooo..ooo

(Ulang *) (2x)

104 Comments

  1. 🕔 13:43, 18.June 2008

    ijat choMeyL

    besh agu nie….

    reply comment
  2. 🕔 1:53, 20.June 2008

    delyla

    suke ssgt ngan lagu nh.. jatoh chenta babe!

    reply comment
  3. 🕔 15:26, 24.June 2008

    the link

    best gler lagu nie…melodi dier…lirik nyer…fuhhh…bestnyer…mmg cun arrr…

    reply comment
  4. 🕔 13:17, 25.June 2008

    surayasaliha

    feeling bebenorr.. kalou ngah cediyh2 ble dengorrnyerr.. adusyhh………..

    reply comment
  5. 🕔 6:13, 26.June 2008

    shysilo

    ….pergh lagu nih….temenung sejenak…

    reply comment
  6. 🕔 16:17, 28.June 2008

    zara

    aku suke sanngat lagu ni sbb macam kene je dengan ape yang aku rase..
    first time aku dengar dh suke denan muzik die.. then bile aku search dlm tenet lirik die.. perghhhhhh mmg layan la aku sensowang .. anyway tahniah wat bau coz berjaya menghasilkan lagu yang bagi aku ade kelainan.. thx.

    reply comment
  7. 🕔 3:54, 29.June 2008

    anies

    nape dy lpskn aku??? npe dy nk serhkn aku kt org laen?? sedihnyer… anyway.. thankz kt dy tujukan lagu ne kat aku..

    reply comment
  8. 🕔 10:02, 29.June 2008

    tulipzzzzz

    adussss…best giler lagu ni…tsentuh plak ati bila mdengar nyer…feeling ler…dah lirik power karat tu…

    reply comment
  9. 🕔 9:49, 03.July 2008

    Aku Msh Setia

    Lgu nie mengisahkan seorg lelaki yg begitu menghrpkan cinta seorg pompuan.Lelaki nie brt ati nak ungkpkan kta cinta kat pompuan tu..lelaki tue hanya merintih dlm ati je..Maybe lelaki tue tau yg pompuan tue tak sudi dgn die..sbb tue die pndm dlm ati je..

    reply comment
  10. 🕔 15:30, 03.July 2008

    uchiha Itachi

    wallawe…giler masyuk..
    Tabik sploh jari kt BAU..tangkap LENTOk…

    reply comment
  11. 🕔 0:29, 06.July 2008

    Putih

    lagu ni mengingatkan i pada seseorang yg x sudi ade hubungan selain hubungan kawan biasa ngan i…..

    reply comment
  12. 🕔 9:02, 08.July 2008

    ajmain

    jenuh aku cari lagu ni sampai skarang baru jumpe…
    sungguh mendalam maknanya,,
    lentok abiss….

    reply comment
  13. 🕔 4:30, 09.July 2008

    zulaifa

    ares aku da rosak!!!

    reply comment
  14. 🕔 6:07, 13.July 2008

    ikhwan

    aku ska lagu nieh…mcm kisah hidup aku jer~ :)

    reply comment
  15. 🕔 9:04, 13.July 2008

    zara0402

    besh—–besh gle_____best bangat—–great!!!! n sampai aku da tak taw nak gambarkan camner….
    \

    reply comment
  16. 🕔 5:55, 15.July 2008

    haikal yg sdey..

    aku sdey ar ble dgr lagu ney…touching gler…
    patut ke aku lepaskan orang yg aku syg??
    sdehnyer…=’(

    reply comment
  17. 🕔 14:08, 15.July 2008

    feyz

    lague nie best giler…… mensuk jiwangorg gi 2……yang pasti best giler le !!!!!

    reply comment
  18. 🕔 6:50, 16.July 2008

    chem

    lentok abis…best r lagu warkah nie ;p

    reply comment
  19. 🕔 3:12, 17.July 2008

    izasyi

    lagu ni sgt sdey.dga lagu ni igt kisah chenta yg x kesampaian.memang laju je waterfall dari mata ni..uwa… p.thanx kepada bau n sapa saja yg cipta lagu ni.sbb..atlist de gak background musik utk ksdihan2 yg bertitip.. (i_i)

    reply comment
  20. 🕔 7:38, 17.July 2008

    IMAN

    BEST GILER LAGU NIEEEE. WA RESPECT LU BRO!!!!!!!!!

    reply comment
  21. 🕔 9:40, 17.July 2008

    linda

    aku sedey giler dengar lagu nie..
    mcam terkena kat aku ajer…
    kalo la dia sedar aku ske kat dia…..
    aku la orang yang paling bahagia sekali…
    aku takut nak bgtau dia…..
    skrang,dia dah ader makwe..
    doakan aje dia bahagia..
    =’(

    reply comment
  22. 🕔 15:11, 17.July 2008

    anna

    besthgiler ar lgu neyh…
    aku shuke bebangat..!
    liriknye mnyentuh ati n jantung kite lar….
    aku kasi 5 bintang beb!!!;)

    reply comment
  23. 🕔 6:08, 19.July 2008

    Zohan Zulkifli

    Apa lagi yg boleh aku cakap?? lagu ni da jd terjemahan cerita hidup aku………
    suatu hari nanti aku harap dia akan terasa betapa sebenarnya dia sgt memerlukan aku……(cuba korang dgr ms tido…its something)

    reply comment
  24. 🕔 8:36, 19.July 2008

    wakx

    sumpah aku suke dgn lagu ni..
    bleh nanges Oo.
    klu layan..

    reply comment
  25. 🕔 12:42, 20.July 2008

    QIE2

    aku cke lgu nie sbb lgu nie sme je ape jdi kt aku…..

    reply comment
  26. 🕔 12:59, 22.July 2008

    min lavender

    kene dgn aku..tp terbalik la..aku tunggu bf aku datang balik kat aku..ehehehe..tp 10 juta bintang 4 this song..

    reply comment
  27. 🕔 12:31, 24.July 2008

    garlic gurl

    best bangattttttttttttttttt……………!!!!!!!!!!!

    reply comment
  28. 🕔 12:44, 26.July 2008

    atien & kak na

    hy guyz…….. 4 dis song i would like 2 say…………..
    i love dis song………………………………………………………
    1ooooooooooooooooooooooooooo STARZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SAD SONG……….

    reply comment
  29. 🕔 11:21, 27.July 2008

    xynix_ayu

    huu….
    sedeyhnyer lagu nie…..
    tp best2…

    reply comment
  30. 🕔 9:07, 28.July 2008

    elyatie

    lagu sedih… best… aku suka lagu nie…

    reply comment
  31. 🕔 9:26, 29.July 2008

    zaid macho

    woo aku tbek spring.lagu ni mmg mcam hidup aku krang ni.lps aku ptus ngan die sedih ow. awek aku jdi mcm zoela tu.aku plak jdi husieen.orang ketiga tu jdi haidar.sme tu.wuargh wuargh.anyway semoga kmpulan bau ni makin sucess.cayok

    reply comment
  32. 🕔 14:46, 30.July 2008

    elina

    ehee~! saya ska bngat lgu ni ^^ tp sy punya untk versi pompuan.. btw.. i LUV ini lgu~ gwang karat habis… kalau boleh..besi pun jd reput sbb lgu ini karatny teramat…ehehe~!

    reply comment
  33. 🕔 3:10, 31.July 2008

    sara

    suke gler tahap gaban la kat lagu nih…hehehe….ummuuaah..

    reply comment
  34. 🕔 6:32, 01.August 2008

    iskandar

    best lagu ni…….ia membuatkan aku.terkenangkan……sesuatu yang aku kehilangan selama ini…………..

    reply comment
  35. 🕔 12:33, 01.August 2008

    myra

    aq suker lagu nih…mmg best..gua terasa beb…!

    reply comment
  36. 🕔 1:21, 02.August 2008

    miraes

    aq dapat merasakan kelainan daripada lagu ni…bez giler…layan

    reply comment
  37. 🕔 2:17, 02.August 2008

    miraes

    jangan lupa dengar lagu ni banyak kali bia layan sikit kowang punya jiwa wawawawa!!!tapi memang bez gilerlah lagu ni tabik bau hehehe!!!!

    reply comment
  38. 🕔 12:48, 02.August 2008

    ate-aly_ani

    gler besh lgu nihh…..mak tlong….x than aku dgr lgu ni,,,,,gler masyuk…

    reply comment
  39. 🕔 7:06, 03.August 2008

    EDDY MACHOOOO......

    Besh gler lgu newh.. Jiwang beb!!!!! Terpesona aku mndengarnye…. Mainkan r sokmo kt radio… KASI LAYANNNN…huhuhuhuhu!!!!

    reply comment
  40. 🕔 7:11, 03.August 2008

    ECAH BOY.....

    jwg gler la lgu ney…. Lgu newh aqu tujukn khas wat pakwe tercinta.. Hehehehehehe!!!! Huhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  41. 🕔 1:08, 04.August 2008

    THAH

    BESttTTtNYErrrrrrrr……

    reply comment
  42. 🕔 8:57, 04.August 2008

    ONE

    mmg mcm cita aku..still menunggu lg..my childhood friend..

    reply comment
  43. 🕔 10:28, 04.August 2008

    sue

    lagu ni best sesangat…lirik dia,suara dia nyanyi memang best giler..semoga kump Bau trus success n dikenali ramai…cayalah Bau..tabik spring for u guys

    reply comment
  44. 🕔 20:48, 04.September 2008

    ca_ah

    wow…best bkot lagu ni touching gler ar… leh nangis aku dgr…aku nk kasi pak weaku ar…kikiki

    reply comment
  45. 🕔 17:32, 05.September 2008

    aman

    aq mnt la ngan lgu nie….
    aq dgr lgu nie first2 aq trus ska…
    lgu nie mngingat kn aq msa silam aq…sdh gler….
    fuh mmg xmis ar aq dgr lgu nie….
    tahniah wat BAU…. bau xleh hidu tanpa idong….
    n idong xkn bleh hidu ape2 tnpa adenye bau….
    huhuhuhuhu….. kte pndgr la jd idongnye n lgu nie lah jd bau nya…

    reply comment
  46. 🕔 5:39, 06.September 2008

    ida

    best sangat2 lagu nie…tambah2 lagi aku peminat cite sindarela tuh….
    aku x penah miss citer tu beb…..best giler…lagu nih penyedap citer tuhhhh….
    aku suke bangat lagu ni…memang best ah…cair dibuatnyer…..jiwang karat lagu nih….memang tak boring ah dengar lagu nih…..bau….i miss ur song….

    reply comment
  47. 🕔 12:50, 07.September 2008

    alia_cute

    i like this song!! :>

    reply comment
  48. 🕔 12:53, 08.September 2008

    fenia shamiza

    suke giler lagu ni..
    bile dgr je…teringt kt hussien sinderela tu…huhuhuhu
    erm…nk tuju lagu ni kt my 2nd bf, i still luv u…..
    but i will never be urs n u will never be mine…
    hidup baik2!!!

    reply comment
  49. 🕔 15:02, 10.September 2008

    mann

    mmg best giler lagu ni..!!

    reply comment
  50. 🕔 4:54, 11.September 2008

    along

    best gler…….

    reply comment
  51. 🕔 5:44, 11.September 2008

    princefendie

    lagu ni awal2 aku dengar memang sah mcm kisah aku.
    aku sedih……
    sebab tunang aku mintak putus…
    dia tak tau ke aku sanggup buat ape je utk dia….
    nape hanya selangkah lagi utk bersama dia minta putus plak…

    aku selalu dengar lagu ni… siap wat ringtone lagi..
    aku nak cari kord lagu ni plak… nak main guitar…
    baru bertambah feeeeeeeelllllllll dia….

    reply comment
  52. 🕔 16:54, 11.September 2008

    AMOI@O911

    aku suka dengar lagu neh..mmg best gile sampaikan aku naik gila dengar lagu kumpulan bau neh..
    membunah betul lagu neh..tahnia aku ucapkan kepada kumpulan bau kerana lagu neh aku sentiasa teringatkan kisah silam ku besama x-boy aku..kerana kisah aku dan lirik lagu warkah ne sama cam perjalanan cerita cinta aku..
    tahnia bro….

    reply comment
  53. 🕔 4:58, 13.September 2008

    Que

    lagu nie best.. lagi2 tuk org yg frust.. hehe…!!

    reply comment
  54. 🕔 9:50, 15.September 2008

    areyana

    best gler lgu warkah

    reply comment
  55. 🕔 2:05, 16.September 2008

    iela91

    lgu nie mmg da mksud yg mendlam….
    x kena ng aku lg lar sb aku x penah ptus cnta…
    huk2..

    reply comment
  56. 🕔 3:07, 16.September 2008

    clitsludge

    semua komen aku dh bacer….rata2…this song is really kill!! lately aku agk rajin gak dgr radio SURIA FM,KL rajin gk lagu nih kuar, tp biasanya tgh2 mlm….sblm rancangan rock at suria bersama BOB RINGGO tuh….mmg tersentuh snrnya ngan ekspresi yg terkandung dlm lagu nih….aku terperasan lagu nih masa season citer ‘sindarella’ tuh…just terdgr plucking gitar nya jer sampai buat aku keep questioning, lagu sapa nih?..kalau ianya adalah sebuah lagu…..comfirm mesti ‘pergi’ n mahsyuk lagu nih..haha! sah btl!! yg aku x sanggup tuh, first time aku dgr full version lagu nih kat SURIA FM…automatically aku btl2 ‘rasa’…sbb ianya mmg pernah terjadi dlm idop aku….peh 2, tiap2 mlm aku dgr stesen tuh hopefully..it song will spin on air…..they’ ll yg aku tau ‘BAU’ adlh sebuah band underground.Even mereka more goes to cmmercial type song, tp aku tabik coz they appear dgn cara diaorg sendiri,muzik diorg sendiri apa2 jer they make it by themself…so, jgn underestimate bdk2 underground….if anybody agree with me, plz email me..we share it 2gether..keep support our local scene-GRINDCORE-

    reply comment
  57. 🕔 3:12, 16.September 2008

    piECEs oraNgE_135LC

    wa mmG tBk gLEr kAt lgU iE…,mMg bEz glER..,dE mksUd yg mnDLm..,i_2 jErw yg wa nk kmEn..,Cau..,akom..,

    reply comment
  58. 🕔 5:29, 17.September 2008

    Akane

    Bestnyer lagu nih… Teringatkan si dia yang aku rindui… aku harap ssgt blh jumpa group Bau nih,…. Nak tgk vokalisnya…

    reply comment
  59. 🕔 9:11, 19.September 2008

    Adawiyah

    Waahhh! Tahniah buat kumpulan BAU. lagu ni, bagi saya memang merdu, sedap didengar dan rasa sedih..Apapun, TAHNIAH !!!

    reply comment
  60. 🕔 8:14, 22.September 2008

    dewi_cinta

    aku knl dia sejak umr 12 thn…then declare as a lover lps hbs sklh….8 thn dia knl aku tp dia mntk pts sbb dh berkenan dgn seorg pompuan yg dia baru knl 8 minggu……warkah…juz 4 him….ku harap dia fhm aku msh syg dia…..xkn lg aku mnggu..kau hdr d dlm mmpi2ku…smoga bhgia dgn tunang trsyg…

    reply comment
  61. 🕔 4:30, 23.September 2008

    Aen

    Congrats Chot Ali, who created diz great song..if diz song perform acoustic kt Lepaq Cafe lg la besh..then Radzlan yg nyanyi..Chot main guitar

    reply comment
  62. 🕔 8:12, 23.September 2008

    Adawiyah

    Waahhhh!!! Tahniah buat kumpulan BAU. Lagu nie,bagi saya memang merdu,
    sedap didengar dan ada perasaan sedih, Apapun,Tahniah !!

    reply comment
  63. 🕔 1:48, 24.September 2008

    juma

    sy suke sgt lagu ni…mmg tol terkena ngan jiwe sy yg menantikn seorg lelaki tp xmgkin berbls coz die dh de girl…tapi sy arap die akan bhagie..walaupun sy akn derita nnt…sy relakan die pegi ….acammm…ucukkk syg acaammm cgt2…….:’-(

    reply comment
  64. 🕔 3:06, 24.September 2008

    nia virgin

    erm,best gler lgu ny.. sesuai ngn aku yg terluka ny..

    reply comment
  65. 🕔 2:22, 08.October 2008

    keciwa

    sebenarnya lagu nie cita sal ape…sampai skrg aku xdpt maksud sebenar lagu nie..
    anyone can tell me????????…huhuhuh

    reply comment
  66. 🕔 13:15, 15.October 2008

    honeystar

    mmg best abes….best sgt..mmg kene ngn aku…huahua…

    reply comment
  67. 🕔 14:05, 16.October 2008

    lulalay

    lgu ni bes gle…aku ske ssgt,,hehe:p

    reply comment
  68. 🕔 9:14, 17.October 2008

    CelesteGiszelleAnne

    mmg bez la lagu ne…
    cdey betul…
    em…

    reply comment
  69. 🕔 1:08, 13.November 2008

    missaudey

    tahniah buat kumpulan bau.. lirik lagu warkah memang penuh dengan makna sekali.. Tahniah sekali lagi buat penulis liriknya… Cayalah!!!!! Lagu warkah membuat kumpulan korang lebih dikenali.. Walau apapun,MISS AUDEY tetap peminat number satu KUMPULAN BAU…

    reply comment
  70. 🕔 6:55, 13.November 2008

    Natasha

    kami berkawan sejak kecil.. declare kapel umur 13 tahun.. sepanjang hayat aku bersama dgn die.. dari sejak tadika lagi… tp mase aku duk jauh dr die.. die cari pompuan lain yang merupakan kawan baiku sendiri.. sanggup die buat mcm tu dkt org yg paling sygkan die.. xkan aku mengharapkan dirimu..ever.. but deep down inside.. aku masih sygkan die..walaupun 3 tahun sudah berlalu kisah percintaan kami..3 tahun kami dah x bertegur sapa.. tuhan je tahu betapa aku tersiksa.. aku mmg btol2 sayangkan die.. mungkin untuk selamanya.. biar aku sorang je yang tau..n jugak sape2 yang baca nie..

    tapiku melepaskan mu..melangkah namun x berdaya.. terus ku terus menunggu..cinta yang takkan pernah ada…

    reply comment
  71. 🕔 8:57, 13.November 2008

    broken heart

    aku sygkn die sngt2…die org 1st yg ajr aku erti cnta…tp nape die tngglkn aku tnpa sbab…wlupn kmi still kwn tp aku nk hbngn ktorg cm dlu blik..nape die brbah??kalau la die thu yg aku sygkn die lbh drpda nywa aku sniri…aku x mmpu nk hdup tnpa die…aku x thu nk bt cmne…nape aku x bleh lpakn die scpat cm die lpakn aku??nape???

    reply comment
  72. 🕔 8:59, 13.November 2008

    broken heart

    aku sygkn die sngt2…die org 1st yg ajr aku erti cnta…tp nape die tngglkn aku tnpa sbab…wlupn kmi still kwn tp aku nk hbngn ktorg cm dlu blik..nape die brbah??die x thu btpa pdihny hti ini..kalau la die thu yg aku sygkn die lbh drpda nywa aku sniri…aku x mmpu nk hdup tnpa die…aku x thu nk bt cmne…nape aku x bleh lpakn die scpat cm die lpakn aku??nape???i love him so much….

    reply comment
  73. 🕔 8:14, 14.November 2008

    missaudey

    Kepada sesiapa yang meminati ”KUMPULAN BAU”.. Jom kita undi lagu ini dicarta hotfm.. Ramai-ramailah sokong Kumpulan ini,beri semangat agar ASH dan lain2 boleh terus berkarya dan menulis lirik lagu yang begitu menyentuh jiwa sanubari setiap pendengar dicorong2 radio.. Lagu KERANAMU,KARMA KHEMISTRY dan KARUNIA CHINTA pun perlu lebih dikenali dengan album pertama yang berjudul ”WAJAH KITA”..

    p/s:Meminati Kumpulan Bau membuat idea2 baru sering berlegar2……
    MISSAUDEY(”,)

    reply comment
  74. 🕔 8:34, 14.November 2008

    hanis

    lagu ini memang bez gler…….lagi bez dari lagu nubhan,ada untuk mu, stacy,aku stacy…….harap-harapnya lagu ini dapat memenangi anugerah lagu…….. dan dapat mengalah kan lagu nubhan……….dan tak lupa juga lagu stacy yang memang tak sehebat lagu ini,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    reply comment
  75. 🕔 9:28, 15.November 2008

    odyn

    wa lagu ni bes…
    walaupon slow x de la macam anuar zain…
    cm bapok!!!!
    x pon adam..
    hahahahah
    lagu ni mmg bes…
    aku yang x penah becinte pon suke dengar lagu ni……

    caya la bau…
    lagu slow 1st aku dengar dan leh layan….
    bagossss….korang boleh bejaya!!!!!!!

    reply comment
  76. 🕔 8:49, 16.November 2008

    sima

    bez lagu tok.. sgt bermakna bg ku..huhuhuh…

    reply comment
  77. 🕔 9:55, 25.November 2008

    xnx

    tetibe lagu nih memberi mkne yg mendalam lam idop haku..sowi bro, wa rase pe yg lu rase skng..mmg sungguh seksa bro..papehal wa hrp lu bhgie ngan dy. =(

    reply comment
  78. 🕔 7:47, 28.November 2008

    gloria

    best gler la lgu nie.. sesuai ngan perasaan sy yg telah 5 tahun menunggu seseorang itu. namun diriku langsung tidak diendahkn nya.

    reply comment
  79. 🕔 7:52, 01.December 2008

    missaudey

    Lirik Lagu KERANAMU-by Kumpulan BAU..

    Sampai bila masih ada
    Cinta yang terindah ini
    Tak pernahku,panas salju
    Semuanya dari kamu

    Ingin ku sedar cuba bertahan
    Tapi ku ragu..kasihmu
    Sedaya kucuba untuk melupakan
    Tapi ku tak bisa

    Keranamu..aku sayu
    Memlihat engkau memuja dirinya
    Tak bisa ku..terus aku halangi engkau
    Untuk terus bahgia..kasih

    Tiada erti ku sendiri
    Mengecap kebahgiamu
    Masihkah ku..perlukanmu
    Untuk hati yang terluka

    MISS AUDEY..(”’,)08

    reply comment
  80. 🕔 4:00, 06.December 2008

    nurul cahaya

    lagu ni wat aku aser cam nak nangs..huhuhu

    reply comment
  81. 🕔 18:48, 10.December 2008

    syida_dv

    huhuhu…pdih ny lgu ne..mmg kna kt aku..aku jtuh chenta kt blak org..bos aku sdn..mla2 sj ska2.. tp lma2 btul aku fall in luv gn dia..n aku mmg syg kt dia.. kte org couple sape pn x thu..until 1dy kntoi gn awek dia..truk aku kna maki.. dorg dh kwn dkt 8 thn tp x kwin coz awek dia xnk msuk islam..smua org slah kn aku.. mcm nk mati aku msa 2..dia xlh tngalkn awek dia coz dorg kwn dh lma.. 1dy aku dh xthn gn idup aku cm 2. aku break off gn dia..aku yg mintak coz dh xthn gn awek dia..alwys kcau aku..dh nk gila aku d buatny.. now aku tgu dia.. coz cm na pn jd aku nk tgu dia..tp harapan tngal harapan..cm lgu WARKAH ne gk..

    reply comment
  82. 🕔 5:06, 20.January 2009

    cahaya malam

    hmmm…
    Aku pn penah terberchenta ngan tunang org..sblm dia kawen aku luahkn perasaan aku kt dia..tp yg bestnya dia pn suka aku..jd sblm dia kawen kitorg truskan la sesi perchentaan..indahnya donia masa tu..ehehe..kitorg jnji b4 dia nikah kitorg clash..tp ntah cemana jnji tgl jnji..kitorg x bdaya clashkn diri msg2..jd aku pn usaha la nk dptkn dia..aku xnk keputusan dia bkawen akn bt dia mnyesal seumur idup..slagi kadi x ckp ‘sah’ slagi tu hrpan tu ada..akhirnya hrpan aku hancur bkecai…dia kawen jua..berbakul2 aku kena kutuk sbb kacau tunang org..dia pn berkati2 kena kutuk sbb pngecut nk ubah kputusan…skrg dia dh ada ank 1 pn masih mgharpkan aku..bkn aku yg kejar dia,dia yg kejar aku sbb dia tau aku still single xde pganti dia lg..syg tu mmg la syg tp dh tlmbt..xnk la aku kawen package kn..1+2 (1 suami + 1 kakak + 1 ank tiri)..idup msti dteruskan..aku still tgu sesapa yg sudi jd pganti dia..bak lirik lagu tu..

    Tapiku melepaskan mu
    Melangkah namun tak berdaya
    Terusku terus menunggu
    Cinta yang takkan pernah ada..

    reply comment
  83. 🕔 5:54, 20.January 2009

    ain91

    hm…sdap lagu nie..aq ske giler…bile kuor radio jerk,aq bkak radio kuat2..bior pcah speker…

    reply comment
  84. 🕔 8:30, 29.January 2009

    miss audey

    Miss Audey suke Kumpulan BAU……………………..
    Suke sangat………… Teramat meminati……………!!!!!!!!!!!

    Sentiasa Disisi..
    MISS AUDEY(”,)

    reply comment
  85. 🕔 7:21, 30.January 2009

    miss audey

    Korang dah dengar tak lirik lagu ciptaan dari ASH BAU,nyanyi KUMPULAN TREZ yang bertajuk Hanya Kerna Nota.. Lagu tu best jugak,hasil ciptaan dari ASH BAU seorang pemuda yang amat berbakat besar.. Hampir kesemua lagu album pertama adalah hasil ciptaan darinya.. Cayalah… Lagu MENANTI nyanyian DOUL jagak apa kurangnya.. Best Sangat.. CUTE bunyi lagu tu… Hasil ciptaan Doul dan ASH BAU.. Semoga KUMPULAN BAU akan terus menyinar dalam seni tanah air negara kita ini… Teruskan…!!!!!!

    Mememari intan payung gua nak cakap serba sedikit,
    Janganlah datang regang sikit gua tak gigit,
    Supaya matamu bertentang dengan mataku yang selepik..
    DOUL/ASH BAU..

    Sentiasa Disisi..
    MISS AUDEY(”,)

    reply comment
  86. 🕔 15:36, 03.February 2009

    dieu

    aku ske lgu nie…bnyk maksud

    reply comment
  87. 🕔 9:24, 05.February 2009

    azizan

    miss audey and gang, gua baru dengar lagu Ash Bau tulis untuk Trez.. Hanya Kerna Nota.. gempaq lah… catchy.. nak kena request la radio main. Gua cari kat youtube… pas tu… jumpa diaorang nyer link ke blog.. lagi jelas dgr kat blog diaorang… ko cuba try http://www.trezgroup.blogspot.com.. Hidup Bau!

    reply comment
  88. 🕔 7:16, 06.February 2009

    miss audey

    hai azizan,aku dah try bukak blog kumpulan trez tu.. Best r.. TQ ye…
    Hidup BAU!!!!!

    miss audey(”,)..

    reply comment
  89. 🕔 3:39, 23.February 2009

    jun

    wa tching r dgr lgu warkah ni

    reply comment
  90. 🕔 4:02, 19.March 2009

    An BAU

    Hello peeps!

    1st of all..thx for all of ur comments n critics..we’re appreciated it a lot!
    Anyhow, feel free to visit our page on myspace (www.myspace.com/baufc) to listen to our latest single title ANGGUN and DEMOKRATIK REPUBLIK.
    Hope u guys will like it a lot like u love warkah!
    see u guys there!

    Keep On Rocking Peeps!
    An BAU

    reply comment
  91. 🕔 3:23, 21.March 2009

    myrastillmisshim

    salam,,aku sk sgt lgu ni,,btol kait ngn aku,,tp tbalik,,aku tgu ex pkwe aku,,
    sdeynye aku bla die mntk clash n smpai skrg aku still slhkn dri aku ats pe yg jd,,
    aku dh byk kli mntk maaf kt die,,slalu aku doa,smga die dtg kt aku blk,,
    aku nk die tau,yg aku syg sgt kt die,,aku nmpk hri btbh hri,die mkin jaoh dri aku,,
    klau la die tau,btpa nyesal nye aku skrg,,
    aku tgu drimu syg,,even aku nmpk kte xkn bsma lg,,
    dear,i cant stand d pain of losing u!

    reply comment
  92. 🕔 7:34, 14.April 2009

    ikan_kekek

    lagu nie mmg best..tp klu blh..
    nk tau jak ape makne lgu nie??
    blh x??

    reply comment
  93. 🕔 14:55, 09.July 2009

    wan

    aku baru tengok muzik-muzik yg 4 julai nyer.. ada group Trez… perform lagu ciptaan Ash Bau.. Hanya Kerna Nota… gempaq siut. Ash ni talented giler! pas tu aku tak puas hati nak dengar lagi.. cari kat youtube… dah repeat brapa kali dah… mana ek nak cari lagu ni? yg penting, gua nak vote kat muzik2… support Ash Bau and Trez agar masuk Juara Lagu beb!

    reply comment
  94. 🕔 4:23, 31.July 2009

    ray

    touching la lgu ni…
    mcm ad kne mngene je ngn aq….
    papehal pn lgu ni akn tetap besh d dgr

    reply comment
  95. 🕔 21:43, 21.August 2009

    Nis

    kena la ngn aku

    reply comment
  96. 🕔 13:56, 14.December 2009

    luvstuck..

    lgu nie best gla…
    serious sma ngn hdup sya…
    ska gla kt dya…dya pwn tw…n skrng dya tk cm dlu da…dya da tk ckp luv u…

    reply comment
  97. 🕔 9:37, 07.February 2010

    kewl

    Lagu Warkah lagu terbaek drpd BAU..yang lain2 pun minat gak tapi kureng menyengat la..tak mcm lagu warkah!!!!! Tahniah kepada pencipta lagu ini iaitu Chot Ali kerana tlh mencipta lagu yg boleh dirasai /dialami oleh kami2 semua..(pernah tgk Chot Ali perform solo kat Lepaq dulu) TAHNIAH!!!! KEEP ON WRITING MUSIC !!

    reply comment
  98. 🕔 17:50, 07.February 2010

    Chot ali

    LOVE U ALL !!!…PEACE…next song in progress.
    Title : EPIK by chot & bandbin

    reply comment
  99. 🕔 11:50, 23.February 2010

    f@rock91

    lagu nie mengingatkan aku di zaman persekolahan dlu….
    lirik nyer same mcm yg pernah terjadi dlm hidup aku….
    aku penah suke sorang budak perempuan yg same class ngan aku waktu di skolah rendah…
    tp aku x brani nak ungkap 3 words nie kat die….
    sbb rupe aku x hensem
    sampailah tamat spm…..
    aku da x jumpe die lagi….
    sampai skarang aku kesal ngan tindakan aku
    kadang2 …bile tringat kat die….aku bleh jadi gile….
    thanks tuk group bau-warkah…

    reply comment
  100. 🕔 3:44, 10.April 2010

    mYa sYa mYa

    TAPI KU MELEPASKANMU..
    MELANGKAH NAMUN TAK BERDAYA..
    TERUS KU TERUS MENUNGGU..
    CINTA YANG TAK PERNAH ADA…
    sedih tuhan je tau.terpaksa lepaskan dia..walau hati masih sayangkan dia..dia je yang tak faham & tak ingin mengerti..

    reply comment
  101. 🕔 13:38, 31.December 2010

    ulat

    steady la bau…
    i will wish your luck…

    reply comment
  102. 🕔 12:00, 27.May 2011

    iffa alba

    urmmm…layannnnn…pening2

    reply comment
  103. 🕔 7:22, 10.September 2011

    ed_jaja

    lagu yang amat menyentuh jiwa raga aku! no more ed jaja !!!

    reply comment
  104. 🕔 19:51, 29.April 2014

    eru;

    izin utk copy ye

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *