Lirik Lagu Bila Terasa Rindu - Dafi

Latest Malay Song Lyrics

Bila Terasa Rindu

Bila Terasa Rindu

15 Comments 📁 Dafi 🕔11.April 2008
Bila Terasa Rindu

Tajuk Lagu/Lirik: Bila Terasa Rindu
Penyanyi/Artis: Dafi

Apa agaknya khabarmu disana
Disiniku sedang dibelenggu rindu
Beginikah rasa siksa perpisahan
Sungguh anehnya hidup berasingan

Hati terasa bagai tertinggal disitu
Meskipun ku puja jauh beribu batu
Sesaat seperti setahun lamanya
Semasa kau tiada apa yang terdaya

(Korus)
Bila terasa rindu
Ku sebut namamu
Dengan harapan
Kau kan muncul dalam tidur
Bila terasa rindu
Ku bayang wajahmu
Dalam angan dan
Baru lah ku terasa bagai disembuh

ooo jauh sekali hidup di sini berbeza
Beribu kali lagi ku selesa disana
Tak sabar menanti detik kepulangan
Namun hingga itu apa yang termampu

(Ulang Korus)

Terlintas di fikiran
Untuk meminggirkan saja semua pencarian disini
Tetapi ini sebahagian dari pengorbanan
Bekalan andainya hari sukar.. mencabar .. oooooo.. oooo…

(Ulang Korus)

15 Comments

  1. 🕔 14:36, 15.March 2009

    jannatul

    helo….. whatsup????

    reply comment
  2. 🕔 8:14, 03.July 2009

    kira

    hai!!!lagu nie agak best la.i like it………………

    reply comment
  3. 🕔 7:50, 05.July 2009

    hai................

    kalo nak contect no ne 0175347624

    reply comment
  4. 🕔 16:51, 25.September 2009

    ain

    giler,senang nyer jual no.fon,,any way,,lagu dafi memang best…

    reply comment
  5. 🕔 13:32, 03.November 2009

    wanzero

    oi! awat ada perkataan yg aku tgk x sama? ngan lagu dy? pelik guh… antara aq silap dgr atau kau silap type… –.– cek blek!

    reply comment
  6. 🕔 5:15, 04.November 2009

    admin AUTHOR

    Terima kasih wanzero,

    Lirik “Bila Terasa Rindu” dah disemak semula.

    reply comment
  7. 🕔 10:20, 04.November 2009

    alwani

    hati MERASA bagai tertinggal di situ… mcm slh je lirik ni…kena check blik lagi ni… rosak lagu dafi kalo lirik x btol

    reply comment
  8. 🕔 7:36, 05.November 2009

    admin AUTHOR

    Terima kasih alwani,

    Baris rangkap “Hati merasa” dah digantikan dengan “Hati terasa”.

    reply comment
  9. 🕔 2:02, 09.December 2009

    farah

    hai..tolong sy.sy dah jatuh cinta

    reply comment
  10. 🕔 2:03, 09.December 2009

    farah

    tapi dia x suka kat sy.tolong kongsi macam mana nak bagi dia suka kat sy

    reply comment
  11. 🕔 9:04, 14.December 2009

    farah

    hello

    reply comment
  12. 🕔 6:42, 19.February 2010

    siti syafiqa zakeria

    Hye..Abg Dafi..knl ke ally yg lmh lembut tu…sy cousin dia…juz msj me 0128973013

    reply comment
  13. 🕔 8:57, 02.June 2010

    naila

    hai dafi yang comeyyyyyyyyyy??????????????? add law naila keyyy

    reply comment
  14. 🕔 5:47, 20.August 2010

    amanina

    sedap betul suara dafi.

    reply comment
  15. 🕔 4:59, 12.October 2010

    taemin

    best betullah lagu nie

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *