Bila Cinta (Hilangnya Cintamu)

Bila Cinta (Hilangnya Cintamu)

37 Comments 📁 Gio 🕔05.July 2010
Bila Cinta (Hilangnya Cintamu)

Tajuk Lirik/Lagu: Bila Cinta (Hilangnya Cintamu) OST Lagenda Budak Setan
Artis/Penyanyi: Gio

Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi tinggalkanku

(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan

Ku sebut namamu
Di setiap doaku
Ku kan setia di mana tempatmu
Yang ku dapat hanyalah bayangmu

(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan

(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan.. Dalam harapan..



37 Comments

  1. 🕔 3:09, 11.July 2010

    irryne ryanna

    i like this s0ng damn much…..
    it remind me to someone that i loved..
    huhuuuu

    reply comment
  2. 🕔 17:56, 24.July 2010

    ila flatio

    really love dis song!!

    reply comment
  3. 🕔 3:50, 01.August 2010

    tasha

    really really love this song…..

    reply comment
  4. 🕔 11:54, 01.August 2010

    alya

    ok

    reply comment
  5. 🕔 13:06, 01.August 2010

    shahrom21

    this song that i think maybe the bezt in the world..
    i love u..

    reply comment
  6. 🕔 14:57, 04.August 2010

    syerry

    i luv this song…

    reply comment
  7. 🕔 4:16, 09.August 2010

    chamizi

    everyday when i wakeup, before i sleep..
    i must hear the song..

    reply comment
  8. 🕔 4:06, 21.August 2010

    iz

    xdop pn full lyric..
    dalam doaku,kusebutkan namamu 2…
    xkan laa xdop tp lam lagu 2 ade lak…

    reply comment
  9. 🕔 1:25, 13.September 2010

    danial styles

    i luv this song…..
    i luv that…

    reply comment
  10. 🕔 2:44, 15.September 2010

    lavender

    Suka sangat lagu ni. Melodi dan lirik best!!

    reply comment
  11. 🕔 5:02, 19.September 2010

    umiey

    segalanya ader dlm lirik ni…….bestt…….

    reply comment
  12. 🕔 9:49, 22.September 2010

    ana

    first time watch the drama…i fell in love especially the song.i really attract the lyric…i hope the 2th drama also have something intrested 2 c. gio..singer from malaysia or indonesia? smbody were give the answer….

    reply comment
  13. 🕔 7:21, 24.September 2010

    nazirul

    lagu y pn0h makne..i really l0ve this song!!hyatilah mkne stiap ayat y d’luah an…asalamualaikum.

    reply comment
  14. 🕔 8:16, 04.October 2010

    cyrusmenlo

    lirik dan melodi yang sungguh indah
    aku tak pernah tgk filem nie sbb aku bukannya peminat filem melayu
    hingga adik perempuan bongsu aku paksa aku tgk filem nie
    dia ckp hidup aku sama dgn filem tu
    ya betul ckp adik aku tu
    sesungguhnya perjalanan hidup aku sama dengan watak kasyah tu
    aku memang dapat rasa apa yang kasyah rasa….

    reply comment
  15. 🕔 10:39, 10.October 2010

    azlyn Ramlee

    Lirik yang menyentuh sanubari…
    Penuh dengan makna yang tersirat..
    Hayati kesyahduan lirik lagu ini.

    reply comment
  16. 🕔 9:31, 19.October 2010

    reen

    lirik yang penuh mkna dan menusuk kalbu memang best

    reply comment
  17. 🕔 9:37, 26.October 2010

    eniza

    nice song…like it… rasa sedih sgt bila dgr lagu ni

    reply comment
  18. 🕔 2:43, 29.October 2010

    fie-ya

    lagu ny,ex aq bg mse aq clash………dye ckp yg dye tujukn lgu ny ntk aq…aq sdyh cz b’pisah ngn dye…………..aq arap dye jumpe ngn awek bwu 6t

    reply comment
  19. 🕔 1:14, 01.November 2010

    zamzaliena

    i luv dis song……

    reply comment
  20. 🕔 13:40, 19.November 2010

    sarah shanda

    i love this song very much huhua..,

    reply comment
  21. 🕔 20:36, 05.December 2010

    Fauzani

    ku sebut namamu
    di setiap doaku
    BANGKITKAN SETIAP KENANGAN TENTANGMU
    yang ku dapat hanyalah bayang mu

    reply comment
  22. 🕔 12:13, 11.December 2010

    rahsia

    best sngat lagu nie

    reply comment
  23. 🕔 2:23, 13.December 2010

    umang

    lirik lagu yg meyakinkn aku btapa sukarnya untuk myintai seseorg..krn cinta sgalanya berubah,sehingga timbul bermacam mcm konflik dlm hdup…kita kadg2 x pnah lepas dr cinta yg membuatkn kita tercabar..kadang2 rsa terhina,kdg2 rasa d syg…ada kalanya kita rasa cukup indah..tp..rupanya tak lah seindah yg diimpikan…krn kita hanya 1 antara sjuta…pnuh bererti d hati seseorg tp penuh seksa bg yg menanggung pendritaan cinta yg x dpt d miliki…

    reply comment
  24. 🕔 5:03, 13.December 2010

    spoongirlz

    syahdunya lagu ni…penuh makna betapa dalam nya cintaku padamu..tapi…akhirnya kau yang berpaling…huhu..
    cintaku rinduku..kasihku hanya untukmu…
    biarlah diriku terus mencintaimu hingga ajalku…

    reply comment
  25. 🕔 4:52, 17.December 2010

    tiela syahira

    oooooooo…
    Hilangnya cintamu
    Menusuk hatiku
    Hinggaku memilih
    Cinta yang fana
    Perginya dirimu
    Merobek jantungku
    Hinggaku terjatuh
    Dalam harapan…

    ooooo..
    teingat sumone…
    mmmm…
    dont leave me alone..
    pliss

    reply comment
  26. 🕔 6:27, 22.December 2010

    ratna

    i like this s0ng damn much…..
    it remind me to someone that i loved..
    urm… miss u so much

    reply comment
  27. 🕔 6:29, 22.December 2010

    ratna

    urm… biar pn masing2 da mpunyai pasangan, namun cinta ptama tetap btahn sampai mati..

    reply comment
  28. 🕔 9:44, 14.January 2011

    baby chubby

    mama syg papa!!!!

    reply comment
  29. 🕔 7:08, 22.January 2011

    shafiq

    love this song…..to my ex……

    reply comment
  30. 🕔 8:05, 04.February 2011

    ikhwan

    lagu ni mmg bez…lagu ni mmg bnyk makne….sape yg mghayati lagu ni msti akn sedih,,,menangis,,,..lagu ni khas untok 1 MALAYSIA….I LOVE THIS SONG…..TERBAEK DIDUNIA…..

    reply comment
  31. 🕔 7:21, 12.February 2011

    iyana dania

    i like this s0ng…

    reply comment
  32. 🕔 5:11, 16.March 2011

    afiqah hadirah

    luv thiz c0ng damn co0 much !

    reply comment
  33. 🕔 9:27, 22.March 2011

    ila atila

    melodi yang indah….lirik yang bermakna bt insan yang bercinta…..

    reply comment
  34. 🕔 11:17, 16.April 2011

    zierah fazierah

    i lop this s0ng……ianya mngingatkan aq0o ma s0me0ne special 4 me….):

    reply comment
  35. 🕔 13:06, 09.May 2011

    wan luvakran

    i l0ve the s0ng ..

    reply comment
  36. 🕔 5:19, 18.May 2011

    fatin tomey

    woooowwww….best lagu nie huhuhuhu

    reply comment
  37. 🕔 7:04, 02.June 2012

    umie

    ini lah lagu kesukaan sy best lah sy memang suka lagu nie sangat2 sebab bf sy yang meninggal tu slalu nyanyikan sy lagu nie time kami couple sedih :(

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *