Aku Tak Percaya Cinta

Aku Tak Percaya Cinta

40 Comments 📁 Liyana Jasmay
Aku Tak Percaya Cinta

[kml_flashembed movie=”http://youtube.com/v/gC-O2TsKjlQ” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

(Ulang 2x)
Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
Dari suara pasti kau kenalku
Rupaku tak payah dibayangkan
Memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
Ku tahu kaupun rasa sesuatu
Bila kau perlu diriku tiada
Biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
Sekadar mengusik kamu
Biarlah cinta yang datang padaku
Aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
Janganlah cepat jatuh cinta
Berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Hey hey hey hey
Hey hey hey hey
Hey hey hey hey.. aaa

Memang benar kau jadi rebutan
Ramai gadis yang terpikat denganmu
Tapi aku beza dari semua
Bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
Hanya tiada hmmm teman lelaki
Sekadar sekadar cuci mata
Melihat lelaki seperti kamu

(*)
Aku tak pernah fikirkan cinta
Sekadar mengusik kamu
Biarlah cinta yang datang padaku
Aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
Janganlah cepat jatuh cinta
Berkawan dahulu baru ceritanya sempurna.. oooo

(Ulang 2x)
Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya

(Ulang *)



40 Comments

  1. 🕔 9:10, 23.May 2009

    farhana

    your song so best …….
    hey hey hey aq x percaya cinta
    berkawan dahulu bru ceritanya sempurna

    reply comment
  2. 🕔 9:56, 25.May 2009

    nur husnina shuhaimi

    wah,bagus bgt sih lagu nie.

    reply comment
  3. 🕔 3:27, 02.June 2009

    Diana

    aku tak percya cinta2x
    aku tak percya c i n t a

    reply comment
  4. 🕔 3:56, 02.June 2009

    adeque cutie

    i think your song is the best!!!!!!
    aku x percaya cinta 2x
    aku x percaya C I N T A

    reply comment
  5. 🕔 11:12, 03.June 2009

    syuhadah

    BETUL KE AKAK TAK CAYA CINTA.

    reply comment
  6. 🕔 10:34, 05.June 2009

    ilyana

    wah bestnyer!!!!!!!!!!!
    ak x caya cinta!!!!
    fuyyyooo!!!!!!

    reply comment
  7. 🕔 10:35, 05.June 2009

    nurul ilyana

    wah,bestnyer lagu!!!!!!!
    x caya cinta!
    fuyoo!!!

    reply comment
  8. 🕔 2:36, 14.June 2009

    ery hana

    haah..mmg best ar lagu ni..aku pom xpercaya cinta gak,,,!!!! hahahaha

    reply comment
  9. 🕔 7:04, 14.June 2009

    syaqira

    ak mang x nk prcye coz aku da srik dmaen2 kn…..

    reply comment
  10. 🕔 3:00, 16.June 2009

    intan

    best gila lagu nie aku suka lagu nie because lagu nie sedep didengar

    reply comment
  11. 🕔 9:56, 16.June 2009

    Siti Khadijah

    SYOK HABIS!!!

    reply comment
  12. 🕔 14:24, 16.June 2009

    sya

    bestla lagu nie……..!!!!!!!……..

    reply comment
  13. 🕔 14:25, 16.June 2009

    sya

    bestla lagu nie!!!!!!!!

    reply comment
  14. 🕔 6:45, 20.June 2009

    adriana

    lagu ni sedap sgt2 !~ XD

    reply comment
  15. 🕔 3:57, 24.June 2009

    fyza

    best giler lagu nie…klu bley ari2 nak dengar

    reply comment
  16. 🕔 4:18, 26.June 2009

    nuhafawati

    lagu akak ni sedap sagatlah.

    reply comment
  17. 🕔 7:25, 29.June 2009

    kecik_gempak96

    Salam..hye kak yana bestnya lagu kak yana.btl ke kak yana x cye cinta leh cye ke nie r..

    reply comment
  18. 🕔 14:42, 05.July 2009

    lyiana

    lgu akk best glr!!!
    aq pn x prcya cnta…

    reply comment
  19. 🕔 4:20, 30.August 2009

    puteri

    akak saye suke sangat lagu nie coz lagu nie buat saye apy slalu
    lagu tak caya cinta nie make me remember to someone that i ??????????
    lagu akak nie best giler tau sampai cousins2 saye klu gie mane2die still nyanyi lagu nie…
    kalau jiran saye die kate lagu nie dia yang nyanyi coz doe kate suara die sama sedap like you

    reply comment
  20. 🕔 12:04, 01.September 2009

    Sharmilla@neil

    Aku tak percaya cinta bila seorang lelaki yg bernama neil bryan curang dan tidak mencintai aku

    reply comment
  21. 🕔 0:57, 13.September 2009

    adlah

    SAYANG KAK NANA..hehee

    reply comment
  22. 🕔 0:59, 13.September 2009

    adlah

    kak nana bila nak kawin ngan abang aizat..dapat ank bagylah saye..hehehe mesti comelkan..hehehe..acah je..

    reply comment
  23. 🕔 13:42, 13.September 2009

    adlah

    kak,nana percaya jer cinta itu..buktinyer..aper?abang aizatkan ader..hem..hem..heheheheheeh..[jangan marah]..

    reply comment
  24. 🕔 1:42, 11.October 2009

    lyanna

    best gilew…

    reply comment
  25. 🕔 1:42, 11.October 2009

    lyanna

    this song is so cute….

    reply comment
  26. 🕔 2:31, 07.November 2009

    sofea

    ooo best yerrrrr lgu nieeee
    klau jmpe liyana jasmay lgi bgusssss

    reply comment
  27. 🕔 11:48, 16.November 2009

    syahirah

    best nyer lagu ni..!!!!!

    reply comment
  28. 🕔 12:44, 18.November 2009

    Tiera_95

    Ak ske lgu nie…sesuai untk rmje zmn skg… lgu nie mmg best…

    reply comment
  29. 🕔 12:47, 18.November 2009

    Haziq_95

    Btol 2.. Ak pn rse lgu nie sesuai untk rmje zmn skg….

    reply comment
  30. 🕔 12:49, 18.November 2009

    iera_94

    hai… ak mmg mnt ngn lgu nie…mmg best…

    reply comment
  31. 🕔 4:19, 12.December 2009

    hamba allah

    ak bnci r lagu nie…… gedik r nana 2…….

    reply comment
  32. 🕔 13:28, 25.December 2009

    syu!

    ary neh AKU XPERCAYA CINTA….pas2 AKU JATUH CINTA LAK….huhuhu

    reply comment
  33. 🕔 13:29, 25.December 2009

    iqw@n

    terbaek dri ladang….hahhaha

    reply comment
  34. 🕔 10:46, 13.April 2010

    kyra

    siapa yang kata liyana jual maruah mne ader.. sye adalah peminat liyana jasmay . masa dia belakon dalam histeria dengan scha yahya best giler….

    reply comment
  35. 🕔 12:05, 01.August 2010

    anis

    liyana you do the best duhai si pari pari.

    reply comment
  36. 🕔 5:11, 31.August 2010

    nur nadirah

    mmg betul ckp korang….lagu ni best giler…

    reply comment
  37. 🕔 7:14, 02.December 2010

    liyana

    caye suke lagu kak nana.yg pnting name same……………………………………………

    reply comment
  38. 🕔 14:35, 14.January 2011

    sarah

    lagu yg aq suka…
    best giler..
    lagu yg mendalam …
    yg peting aq suka lagu ini…
    ape ape pun..
    kita berkawa dulu baru kita bercouple,,

    reply comment
  39. 🕔 10:23, 05.March 2011

    HANI

    kak liyana tak nak buat album ke tentang lagu kak liyana

    reply comment
  40. 🕔 9:01, 13.June 2011

    ikin, perak

    ape2 je la kowg…yg penting aku x suke…

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *