Lirik Lagu Cinta Muka Buku - Najwa Latif

Latest Malay Song Lyrics

Cinta Muka Buku

Cinta Muka Buku

636 Comments 📁 Najwa Latif 🕔22.April 2011
Cinta Muka Buku

Tajuk Lirik Lagu: Cinta Muka Buku
Artis/penyanyi: Najwa Latif

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. benarkah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku



636 Comments

  1. 🕔 15:03, 06.May 2011

    Nurul Amirah

    best laa lagu nee !

    reply comment
  2. 🕔 7:03, 15.May 2011

    ieza96

    aq suke giler lagu nie !!

    reply comment
  3. 🕔 17:00, 28.May 2011

    ghadafi

    tp syg.,,asl publish lirik yg x penuh.,.???.,.,2 yg x best 2

    reply comment
  4. 🕔 0:51, 30.May 2011

    admin AUTHOR

    salam,

    saya dah kemaskini lirik lagu ni.. terima kasih atas komen..

    reply comment
  5. 🕔 9:17, 04.June 2011

    puteri

    lagu ni sedap lah

    reply comment
  6. 🕔 13:22, 07.June 2011

    eqin lorvvea

    lagu ni sme j ngan kisah cnte ak .. heeeee ~ best lh lagu dy !

    reply comment
  7. 🕔 6:49, 08.June 2011

    ryha isya

    terbaiklah lagu ni…!

    reply comment
  8. 🕔 11:11, 08.June 2011

    Haniey

    lagu nie mmg bez giler lar… like this song very much~ love U kak Najwa Latif~ !

    reply comment
  9. 🕔 3:25, 10.June 2011

    atiqah centa

    best giler lgu nie….go go najwa laif…sye mint awk..

    reply comment
  10. 🕔 3:09, 13.June 2011

    darkpd

    best giler…!!!!
    sy nak download lagu nie….!!!

    reply comment
  11. 🕔 11:33, 14.June 2011

    Gemok73

    best la lagu….

    reply comment
  12. 🕔 12:21, 19.June 2011

    omi01

    Best giler..!!
    najwa latif..
    Chaiyok2!!!!

    reply comment
  13. 🕔 3:17, 30.June 2011

    ina

    Sgt2 suke lagu ni.tqs 4 liric

    reply comment
  14. 🕔 8:31, 30.June 2011

    shura

    best btul..sccok ngn suara pnynyi dy suara cute!!..he2..nawja latif…tebaik…!!!lgu ne pn best….

    reply comment
  15. 🕔 6:59, 01.July 2011

    epi

    best gle lgu ni sy ske sgt2

    reply comment
  16. 🕔 1:47, 09.July 2011

    mirsya

    nak buat lagu ni jadi music blog bole tak..yg ada pun yg lama punya dkt malaysian music code je..lirik xde yg baru..nak yg baru punya….mcm mana tu??

    reply comment
  17. 🕔 5:12, 12.July 2011

    Gyll

    lagu ni mmg besh… susunan muzik yg sgt unik. lbh2 lagi d’mainkn dlm versi akustik saja.. Najwa mmg besh!!

    reply comment
  18. 🕔 7:40, 12.July 2011

    Ieyha

    best!!! i like it… <3

    reply comment
  19. 🕔 2:18, 14.July 2011

    eqish

    lagu ni best giler…sape tak dengar rugiii
    nanti saya nak promote kat kawan2 laa…
    the best!!!

    reply comment
  20. 🕔 0:00, 15.July 2011

    dooojoon

    best!! giler

    reply comment
  21. 🕔 0:03, 15.July 2011

    missz march

    oooohhhhh……….najwa latif best

    reply comment
  22. 🕔 10:13, 16.July 2011

    Hamba Allah

    Assalamualaikum,maaf jika kata-2 saya ini telah melukakan hati anda semua.tetapi sebenarnya suara itu aurat dan perempuan sebenarnya tidak elok untuk menyanyi.maafkan saya ye..di akhirat nanti kita akan sedar .. yang lepas itu sudah lah,sekarang yang hari ini..adakah amalan kita baik atau disebaliknye?

    reply comment
  23. 🕔 4:15, 17.July 2011

    za

    best giloos!!

    reply comment
  24. 🕔 0:02, 18.July 2011

    faiz bravo

    i like this song..

    reply comment
  25. 🕔 1:30, 18.July 2011

    Alia

    Auchhh ! lagu ni terbaekk !! mmg ad kena mengena nan cinta sy <3 . Love najwa latif .

    reply comment
  26. 🕔 14:54, 18.July 2011

    mizziffaefa

    lagu nie!!!! best gile dowh.sweet..go go kak najwa the best,,!!! <3

    reply comment
  27. 🕔 21:48, 18.July 2011

    abrablog

    wahh..memang best lagu nih..

    reply comment
  28. 🕔 7:49, 19.July 2011

    azura syahida awang

    sukew sangat lagu niehhhhhhh……………..bestnyyyyyyya!!!!!!!!!!

    reply comment
  29. 🕔 18:21, 19.July 2011

    Qilah Aqiela

    Sye suke lagu nie LOVE22

    reply comment
  30. 🕔 1:24, 20.July 2011

    hanzmil

    bleh thn la lgu ni…not bad.

    reply comment
  31. 🕔 7:30, 20.July 2011

    nada najia

    najwa bez gke lgu nyh …. huhuhuh!!!

    >_<

    reply comment
  32. 🕔 16:28, 21.July 2011

    wataru otoya

    best gle lgu nie,… Suke gile mase die nyanyi kt h0tel landmark batu pahat…

    reply comment
  33. 🕔 8:03, 22.July 2011

    nureen

    saya suka sangat lagu niey…..

    reply comment
  34. 🕔 15:03, 22.July 2011

    ila

    bes lah lagu ni :) terbaik….

    reply comment
  35. 🕔 0:47, 23.July 2011

    AemOsh88

    WAT A SONG! LOVE IT :)

    reply comment
  36. 🕔 5:24, 24.July 2011

    Najla Najihah

    bEsT GiLeR uRh LaGu Ni,,,,
    I LiKe,,,, :) <3 B)

    reply comment
  37. 🕔 8:18, 25.July 2011

    wani

    best nyer lagu niirrr….

    reply comment
  38. 🕔 11:36, 25.July 2011

    nur syafiza

    sye suke lagu nei ,
    lgu nie yg myebabkan cinte petama sye , mekaseyh , kamsahamidaa !

    reply comment
  39. 🕔 17:20, 25.July 2011

    MyT

    best..best..tq.. =)

    reply comment
  40. 🕔 1:35, 26.July 2011

    John Anyau

    Najwa latif artis kelahiran youtube dgn lagu cinta muka buku yg bermaksud cinta facebook. Indie muzik.

    reply comment
  41. 🕔 12:50, 27.July 2011

    Nora Azi

    She’s so amazing…
    I love her song very much…
    I always watch her video on youtube …

    reply comment
  42. 🕔 3:54, 28.July 2011

    sukMa ketHod

    memg behs lah….

    reply comment
  43. 🕔 15:07, 28.July 2011

    nurin adibah

    lagu ni best gilller.

    reply comment
  44. 🕔 4:40, 29.July 2011

    yaya hairuman

    lagu nie mmg best,,,,kte owg best giler arh

    reply comment
  45. 🕔 9:29, 29.July 2011

    gunaakal

    Otak kata jangan hati pula kata ya
    Hidup tak menentu adakah ini cinta
    ( gunakan akal :D )

    Setiap yang berlaku ada kebaikannya
    Harus pejam mata dan cuba apa saja
    ( tak semua perkara ada kebaikan, dan perlu pertimbangan :D )

    Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
    (cinta satu adalah cinta kepada Allah :D )

    reply comment
  46. 🕔 2:13, 01.August 2011

    yuki me....

    luv dis songs!!! :D

    reply comment
  47. 🕔 7:22, 01.August 2011

    najihah ramli

    haha !! best la lagu neayh
    macam love story saye
    sweet memang suke

    reply comment
  48. 🕔 9:46, 01.August 2011

    ayamgoreng09

    best gile lagu ni terbaek dh la comey suar pon sedap….btul tak

    reply comment
  49. 🕔 16:42, 01.August 2011

    shasha

    najwa latif ni berbakat sgt… suara die cute dan pandai bawak byk lagu… n lagu ni best sgt2…

    reply comment
  50. 🕔 4:15, 03.August 2011

    ijah hidung mancung

    akak pernah merasai cinta muka buku. bila kami jumpa akak tgk pemuda tu taklah handsome sangat. tapi dia pandar user akak, akhirnnya pertemua pertama berlakulah seperti kehendak alam antara lelaki dan perempuan. setelah madu akak disepuh, hingga kini dia tidak dapat dihubungi lagi. jadilah akak seperti teratai layu ditasek madu

    reply comment
  51. 🕔 13:44, 03.August 2011

    aisyah

    lgu nie best……..<3

    reply comment
  52. 🕔 3:10, 04.August 2011

    ey-keen

    bez gler r lgu ny…ayt dy stylo…mge lgu ny mnjd hotttttt d psarn..2 kk njwa..chaiyokkkk…

    reply comment
  53. 🕔 7:34, 04.August 2011

    nana

    saya suke sangat lagu niy ..

    reply comment
  54. 🕔 8:15, 04.August 2011

    Fadilah come to me

    Best tol lgu nie:-)

    reply comment
  55. 🕔 12:19, 04.August 2011

    damia(mia)

    Aq x pham la lagu nie mcm x bes j ar.

    reply comment
  56. 🕔 13:46, 04.August 2011

    akma kun

    TERBAEEEEEEKKKK !

    reply comment
  57. 🕔 14:22, 04.August 2011

    MamanHambaNya

    its awesome. seriously. guarantee orang suka. rami orang admit. nang wujud pun yang ada cinta yaa. Cinta Muka Buku :))

    reply comment
  58. 🕔 3:38, 05.August 2011

    EydA

    sedap lah.. aguw nyh! <3 T'baek!!!

    reply comment
  59. 🕔 8:44, 05.August 2011

    Shima

    Best tol lg nih ! :D cool j :D mmg terbaeeeeekk :D

    reply comment
  60. 🕔 15:24, 05.August 2011

    intan

    so sweet… love this song.. :) best kott.. :>

    reply comment
  61. 🕔 16:00, 06.August 2011

    halim

    besssst siot lagu nie.. terbaik wok!!!!

    reply comment
  62. 🕔 10:38, 07.August 2011

    Ira amyra

    Sedap larh lagu niew.

    reply comment
  63. 🕔 13:52, 07.August 2011

    nurul aain

    lagu ni memang best…….x tahu nk ckp apa lagi…….

    reply comment
  64. 🕔 1:11, 10.August 2011

    acap182

    huuhu lagu ne best kena gan cinta saya huhuhu
    :)

    reply comment
  65. 🕔 3:37, 10.August 2011

    princez

    lgu nie mmg bez..kpda hmba allah 2..klu nk tgur..tgur la utk suma org..bknnya dya sorg ja yg pnyanyi..

    reply comment
  66. 🕔 6:56, 10.August 2011

    nurul amirah

    bbbbbbeeeeeessssstttttttt lllllaaaaggggguuuuu nnnnnniiiiiiiii/????????;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;”””””””””””””””””””””””””””’

    reply comment
  67. 🕔 6:57, 10.August 2011

    nurul amirah

    lAgu Ni bEst LaAaaaSAaaAaAA

    reply comment
  68. 🕔 12:57, 10.August 2011

    iero paparazziey

    wo0ow!…amazing! best giler lagu nih!..ak0o suka ak0o suka!!…liriknya kena sngt kt jiwa rmaja zaman skrang!..ape lagi pnyanyinya!,,….perh!..so0o merdu!!

    reply comment
  69. 🕔 14:33, 10.August 2011

    farhah

    best lah lagu nie akk najwa………….and akk cute……:)

    reply comment
  70. 🕔 14:34, 10.August 2011

    farhah

    comeeeellllllll lah akk najwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~love akk najwa>>>>……<3…….syg akk…….

    reply comment
  71. 🕔 8:17, 11.August 2011

    adlyna

    akak best nye lagu akak…. bleh x adq nk jdy adq angkat kakak …. kakak cute lah ….

    reply comment
  72. 🕔 9:21, 11.August 2011

    fikah bha

    best la lagu ni saya suka la

    reply comment
  73. 🕔 2:51, 12.August 2011

    laraa

    best kut lagu nie , lagu tema aku gan jejaka :) hahahaa

    reply comment
  74. 🕔 9:14, 12.August 2011

    LIA SYAZMINA

    LAGU NI BET GILA PERCINTAAN SY PON MCM NI KENAL KAT FB PASTU DIA SURUH SY JUMPA DIA

    reply comment
  75. 🕔 13:54, 12.August 2011

    nurul liyana

    akk nyanyi mmg sedap la..

    reply comment
  76. 🕔 16:01, 12.August 2011

    wan dania

    bestnyer lagu nie…:)

    reply comment
  77. 🕔 3:55, 13.August 2011

    East-ma

    ♥ najwa ~ nicest song lol

    reply comment
  78. 🕔 12:04, 13.August 2011

    death music

    hoh ramai sungguh awek2 nak jadi retis skrg ni.cinta mukabuku?? wtf is mukabuku? ooo..facebook? rasanya bukumuka lagi sesuai but whatever, im not listening to crap.

    reply comment
  79. 🕔 15:48, 13.August 2011

    deanna

    like this song…….. <3 :)

    reply comment
  80. 🕔 23:49, 13.August 2011

    Biniku Gangster

    aku stuju ngan death music,

    naper x pakai nama “Cinta Buku Muka”, bukan ke kalau diterjemah balik Facebook tu akan jd buku muka.. satu lg artis youtube ni.. ramai sgt dah naik semak.. dulu heboh pasal artis rancangan realiti TV, skang pun dah suam-suam kuku… mane pergi artis2 yg keluar x de pun?

    skang ni youtube pnya hal. haizz.. ramai sgt yg buget hot nak jd artis konon konon hot habis la walhal takde la hot manepun, muke pun biaser je aku tgk,

    ade baik tajuk lagu ni tukarkan je jadi “Cinta Buku Lima”

    challow~~

    reply comment
  81. 🕔 0:11, 14.August 2011

    Faten InDaHouse

    biar la kat dier……. kalau x suker x yah komen..

    reply comment
  82. 🕔 0:17, 14.August 2011

    Minda Masyarakat

    cinta buku lima??? hahahahah

    reply comment
  83. 🕔 3:05, 14.August 2011

    syah

    alahai… minat nye lirik die……. laike2!!

    reply comment
  84. 🕔 4:26, 14.August 2011

    aq sukew die

    pergh dasyat gilew komen kowg. :-D
    yg x sukew kt najwa latif nie pegi main jauh-jauh.

    reply comment
  85. 🕔 5:36, 14.August 2011

    eahfatake

    najwa latiff is the best…………:p

    reply comment
  86. 🕔 5:51, 14.August 2011

    aida mardiyyah

    saya suka sangat lagu ni :)

    reply comment
  87. 🕔 5:53, 14.August 2011

    aida mardiyyah

    saya suka la lagu ni

    reply comment
  88. 🕔 8:30, 14.August 2011

    nur syahirah

    tip top giler la lagu nie… aq ska mmg best…

    reply comment
  89. 🕔 10:27, 14.August 2011

    aqiss

    lagu nie memg best

    reply comment
  90. 🕔 13:19, 14.August 2011

    Aliff Royall

    dah download dah lagu ni….huhuhuhu….best giler…huhhhuhu

    reply comment
  91. 🕔 2:47, 15.August 2011

    Mim

    lagu ni tk henti2..nyanyi je flow sma…
    anyway,..not bad la…study first ok….:-)

    reply comment
  92. 🕔 2:54, 15.August 2011

    kira

    hahahaha… btol3 lgu nieyh bst giler dowh………

    reply comment
  93. 🕔 4:27, 15.August 2011

    loli

    suka gilarx arh <3

    reply comment
  94. 🕔 9:41, 15.August 2011

    ana cinta

    lagu oni ade makna dalam diri ku ini :} <3 <3<3

    reply comment
  95. 🕔 9:17, 16.August 2011

    mohd syamil

    cam nk ngorat ja najwa nie

    reply comment
  96. 🕔 10:37, 16.August 2011

    Damia

    bestnyer lagu nie..!! tahniah kak Najwa Latif..!!

    reply comment
  97. 🕔 23:54, 16.August 2011

    za cyg wan

    best!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  98. 🕔 0:50, 17.August 2011

    Ahdan

    sape ade Gitar Chord atau chord gitar atau kod gitar lagu Cinta Buku Lima??? eh.. Cinta Muka Buku…

    reply comment
  99. 🕔 1:18, 17.August 2011

    Arumia

    sape2 nak download atau muaturun lagu ni gi kat sini

    http://www.4shared.com/audio/S5kgQjar/Najwa_Latif_-_Cinta_Muka_Buku.htm

    btw, lagu ni hensem, gay, best, terbaik, ngetop, dan mantop.. luv u Najwa Latif

    reply comment
  100. 🕔 1:22, 17.August 2011

    Cinta Muka Buku

    korang ce dengar versi cover dari Ainan Tasneem ok gak..

    reply comment
  101. 🕔 2:10, 17.August 2011

    ana

    sy nak cinta muka buku chord TQ

    reply comment
  102. 🕔 7:49, 17.August 2011

    anis comel

    ilike

    reply comment
  103. 🕔 10:18, 17.August 2011

    nursyunuzaty

    bestnye lagu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    reply comment
  104. 🕔 1:11, 18.August 2011

    Farez Najwa Latiff

    hye najwa. . lagu u best la. .

    reply comment
  105. 🕔 1:56, 18.August 2011

    Rizwan

    Like this s0ng.

    reply comment
  106. 🕔 7:08, 18.August 2011

    mohd zarif bin jaafar

    sedap suara awk mnynyi

    reply comment
  107. 🕔 7:54, 18.August 2011

    azira

    awesome~~~~~
    lol:)DDDDD

    reply comment
  108. 🕔 7:56, 18.August 2011

    Ziela Kamarudin benci ImaNis

    Hhhahaahahahahahhahah XD.. pagi2 dengar lagu nih <3 Lol Facebook

    reply comment
  109. 🕔 8:15, 18.August 2011

    nazrina

    ble dngar lgu niyh teringatkan seseorang la

    reply comment
  110. 🕔 13:09, 18.August 2011

    Juw

    Ni AdAlAh LaGu KeSuKaAn SaYa….MeMaNg SeDap…SaYa AdA TuJuKaN PaDa DuA iNsAn….:)

    reply comment
  111. 🕔 8:30, 19.August 2011

    azwa

    besstt sngat..truskan usaha najwa!!

    reply comment
  112. 🕔 15:15, 19.August 2011

    Nor suliana

    best :D

    reply comment
  113. 🕔 18:52, 19.August 2011

    yanabdkbek_91

    seronok sgt lagu nie….suare die cute sgt!!!

    reply comment
  114. 🕔 1:45, 20.August 2011

    nur damia

    bestnyer lagu nie!!!!!!

    reply comment
  115. 🕔 5:46, 20.August 2011

    puteri nor ramizah

    lagu ni best sngat…

    reply comment
  116. 🕔 8:11, 20.August 2011

    aisha

    sy dah boleh afal lagu ni seronok :)

    reply comment
  117. 🕔 8:11, 20.August 2011

    aisha

    ;-)

    reply comment
  118. 🕔 12:30, 20.August 2011

    Izzy

    Sweets song! Like it. <3

    reply comment
  119. 🕔 0:28, 21.August 2011

    deq sue

    i like

    reply comment
  120. 🕔 0:58, 21.August 2011

    miera shaira

    De bez pnye..rmntic..

    reply comment
  121. 🕔 7:33, 23.August 2011

    nur afiqah

    lagu ni terbaek untuk gua !!!
    lagu ni pon ada maksud di sebaliknya tu yg gua suka!!
    tahniah sbb dpt ,ereka lagu yg BEST niyhh!!!!!

    reply comment
  122. 🕔 1:17, 24.August 2011

    Apiez yusuf

    Best odo ! cantekk :)

    reply comment
  123. 🕔 13:39, 24.August 2011

    raihan

    mcm aku nak kahwin je gan najwa latif nie…….he3…:D

    reply comment
  124. 🕔 13:56, 24.August 2011

    nemuri

    lirik yang menbuat orang lain ceria

    reply comment
  125. 🕔 0:17, 25.August 2011

    sue

    best ke ???? best lar jgk …. at ckolar jgn na tunjuk blgak ,,, tw2,, hahahaha ta ad lar,, sjurk na nasiht ,,,,,,

    reply comment
  126. 🕔 7:45, 26.August 2011

    dinie durranie

    aq suke gilerr lagu ni….bile tensyen,bkk lagu ni,,,,,tenang je rase……yg penting,,lagu ni tertbaik lah!!!!!!!

    reply comment
  127. 🕔 12:50, 26.August 2011

    nieysa

    lagu nih mmg best sgt2….tp kn kowg rase lgu ni best g ke..lgu AISHITERU best g…????????

    reply comment
  128. 🕔 13:56, 26.August 2011

    Munirah

    Best!!!!serius gempak!!!

    reply comment
  129. 🕔 23:46, 26.August 2011

    hanzmil

    so cute this song..i LIKE!!

    reply comment
  130. 🕔 2:19, 27.August 2011

    Nieya shaheera

    I love this song<3

    reply comment
  131. 🕔 4:47, 27.August 2011

    iera hanim

    sya ska sngat2 lagu tjuk yg mnarik! i like…cnta di muka buku tahniah kak najwa latif …. :)

    reply comment
  132. 🕔 4:50, 27.August 2011

    ShAhRul97

    pergh!!!!lgu nie best giler…..suare nyer pown sdap…….i like!!!!

    reply comment
  133. 🕔 5:42, 27.August 2011

    inkky

    lolz,
    madness zaman skrunx. . .
    ARGHH!!!!!
    mati aq kalo x dnga lgu nie lam mse lebey dri 3 jam. . .

    reply comment
  134. 🕔 8:58, 27.August 2011

    yah

    akak najwa bestlah lagu ni saya suka sangat dengan lagu ni sedap sangat lah.bagaimana akak najwa buat lagu ni bolehsaya tahu?bagaimana pula cara kita nak buat lagu, kak najwa?saya teringin sangat nak buat lagu macam kak najwa buat.bagaimana nak hafal lagu orang lain yang buat?boleh tidak akak najwa beritahu saya?saya ada buat lagu juga, tapi saya tidak tahu bagaimana rentak lirik lagu yang saya buat itu.boleh ke akak najwa jawab semua soalan saya ni?^__^

    reply comment
  135. 🕔 9:03, 27.August 2011

    yah

    bai akak najwa jumpa lagi pada hari raya nanti.akak najwa saya tengok akak najwa cantik dan comel kalau saya tengok youtube akak najwa.

    reply comment
  136. 🕔 9:06, 27.August 2011

    yah

    akak najwa raya dekat mana?saya raya dekat oya mukah.saya suka sangat2 lagu kak najwa tu.ba bai.:)

    reply comment
  137. 🕔 9:08, 27.August 2011

    yah

    saya sayang akak najwa.0__0

    reply comment
  138. 🕔 9:10, 27.August 2011

    yah

    selamat menyam but hari raya akak najwa

    reply comment
  139. 🕔 9:30, 27.August 2011

    yah

    kak bila kak nak jawab soalan saya tu? ………………………. bai

    reply comment
  140. 🕔 16:50, 27.August 2011

    ikhwan

    best giler lagu nie !!
    aq support giler ohh dgn pencipta lagu nie … ;)

    reply comment
  141. 🕔 22:47, 27.August 2011

    azwan..

    lgu ni mmg best lh…………mst top 10 lh kalu msk msc2………..

    reply comment
  142. 🕔 6:26, 28.August 2011

    Ainmunch

    Adoii . Bestnyer suara Najwa nee .

    reply comment
  143. 🕔 7:37, 28.August 2011

    aisyah

    good song… i like this song!!!

    reply comment
  144. 🕔 8:32, 28.August 2011

    iza filza

    best ar jugak lagu nie…. hu3

    reply comment
  145. 🕔 10:16, 28.August 2011

    aini

    adew kew ptut buat lgu sbabnye nak cari keglamoran……………kau jdi artis sorang kau…………

    reply comment
  146. 🕔 5:06, 31.August 2011

    afiq asyraf

    i like this songs :)

    reply comment
  147. 🕔 5:07, 31.August 2011

    afiq asyraf

    aniq love naziha 4ever n ever

    reply comment
  148. 🕔 5:08, 31.August 2011

    afiq asyraf

    hazim gai

    reply comment
  149. 🕔 12:41, 31.August 2011

    Deeyadollah

    Biase je -,-

    reply comment
  150. 🕔 3:14, 01.September 2011

    hahs adila

    i like this song..huhuhuhuhhuhuhuhu

    reply comment
  151. 🕔 8:52, 01.September 2011

    masyitah

    lagu nie buat’n kter rse cm epiy sgt2 wlupun bru lps mrh…..tq NAJWA LATIFF……….we always vote n love u

    reply comment
  152. 🕔 2:50, 02.September 2011

    nufi

    nooooooooooooooooooooot baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

    reply comment
  153. 🕔 11:52, 02.September 2011

    yah

    lagu akak tidak busuk ke?

    reply comment
  154. 🕔 18:31, 02.September 2011

    adi

    im in love with najwa latiff!!..:)

    reply comment
  155. 🕔 1:08, 03.September 2011

    abby

    best giler lagu ni…terbaeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk

    reply comment
  156. 🕔 1:52, 03.September 2011

    SITI NATASYA

    YEEEEEEEEEEEEEEE :)

    reply comment
  157. 🕔 2:52, 03.September 2011

    Princess Una

    Best lah, lahu i saye selalu buka internet nak dengar lagu ni……………………………..

    reply comment
  158. 🕔 2:53, 03.September 2011

    Princess Una

    Teringin nak jumpa dia…………………………<3

    reply comment
  159. 🕔 6:35, 03.September 2011

    Nasyitah Zafirah

    lagu yang paling indah buat orang bercinta

    reply comment
  160. 🕔 8:18, 03.September 2011

    nasyien

    lgu bez gler….do the bez nazwa….:) :D

    reply comment
  161. 🕔 9:28, 03.September 2011

    shah faris

    boleh laaaaa…….

    reply comment
  162. 🕔 11:44, 03.September 2011

    Heechul

    wtf??
    lagu ader tujuan.
    lau lagu camni, aq pun bleh buat.
    zzz

    reply comment
  163. 🕔 14:21, 03.September 2011

    aq suka eyzah

    aq jumpa,suka, couple ,berkenalan hanya dlm laman muka buku@FACEBOOK

    reply comment
  164. 🕔 5:33, 04.September 2011

    gadis semasa

    wooe…………………..hye

    reply comment
  165. 🕔 9:11, 04.September 2011

    miera

    urghh!!!mmg best r lgu nie…suke2 :)
    chay00ok k.najwa mmg mntap r :D

    reply comment
  166. 🕔 13:23, 04.September 2011

    afaf

    sye suke lagu die best sngt klow bleh tringin sngt nk jumpe NAJWA LATIF……………………………….heheheheheh…………………

    reply comment
  167. 🕔 13:33, 04.September 2011

    Ana

    Bestttt lah lgu ni…;-)

    reply comment
  168. 🕔 5:51, 05.September 2011

    sya

    akak najwa leh bg name facebook

    reply comment
  169. 🕔 9:12, 05.September 2011

    dinie durranie

    aisheteru ngan cinta muka buku ni sama taraf best dye……..

    reply comment
  170. 🕔 9:13, 05.September 2011

    dinie durranie

    aisheteru ngan lagu ni sama2 best..

    reply comment
  171. 🕔 10:33, 05.September 2011

    nabila

    terbaik;)

    reply comment
  172. 🕔 13:30, 05.September 2011

    xxxxx[EDP]_banDit

    lol…x syok lngsung..
    mcm budarx kcik….

    reply comment
  173. 🕔 3:01, 06.September 2011

    citaw rainbow

    terbaieeek,,,najwa latiff,,,,u r my frenz,,,,

    reply comment
  174. 🕔 7:44, 06.September 2011

    ika rahman d'luvers

    saya suka lagu nie. . .. best. . ..

    reply comment
  175. 🕔 12:25, 06.September 2011

    danial

    seliap hariku mendegar kawanku menyanyi slepas ni aku boleh nanyerrr
    ……….. :)

    reply comment
  176. 🕔 12:26, 06.September 2011

    danial

    hahahahahah
    akhirnya ku tahu juga lagu ini……… :)

    reply comment
  177. 🕔 12:52, 06.September 2011

    ain00

    lagu ni best cangat……macam kisah aq larh……..herm…..

    reply comment
  178. 🕔 14:42, 06.September 2011

    Coolfathi37

    lgu ni best sesngt…..sye ltk lgu ni sbgai lgu untk blog,phone,and everything…..
    I like this song!!
    thanks Najwa Latif for creating this song…. :D =D

    reply comment
  179. 🕔 2:41, 07.September 2011

    unaranurliamira

    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………
    sukha bha lgu ni……….

    reply comment
  180. 🕔 3:47, 07.September 2011

    tasha_aswad

    aqu suke lagu nie……seluruh keluarga aqu dah start nyanyi lagu nie….hehehe..

    reply comment
  181. 🕔 3:48, 07.September 2011

    tasha_aswad

    mizz very much lah lagu nie,beb………

    reply comment
  182. 🕔 6:43, 07.September 2011

    haziqah hanis khaeerah

    best giler…………………………………………..tapi orng nyer comellllllllll kan

    reply comment
  183. 🕔 6:44, 07.September 2011

    haziqah hanis khaeerah

    terbaik boboiboy hehehehehehhe

    reply comment
  184. 🕔 7:41, 07.September 2011

    mafia36

    awak ni cantik jugak!

    reply comment
  185. 🕔 7:43, 07.September 2011

    mafia36

    ~@~itu memang cerita awak ke~@~

    reply comment
  186. 🕔 7:44, 07.September 2011

    mafia36

    ~!~atau pun itu cita2 awak~!~

    reply comment
  187. 🕔 10:14, 07.September 2011

    sa'd_dila

    i like dis song ! coz sy akn igt awex sy,, n kte org knal dlu..

    reply comment
  188. 🕔 0:35, 08.September 2011

    FIDAH WATI

    ebat btul la lgu nie…….i like this aha aha……..

    reply comment
  189. 🕔 0:38, 08.September 2011

    Aleeya Aneysa

    i lurve u najwa….sbab awak ebat btul lha…..lgu nie btul2 kena dgn zaman skang nie…..

    reply comment
  190. 🕔 3:36, 08.September 2011

    insanfatiha

    saye pun same gak

    reply comment
  191. 🕔 3:42, 08.September 2011

    mira iqah

    lagu ni best la and popular .ia sedap di dengar…….
    :putnam:

    reply comment
  192. 🕔 3:51, 08.September 2011

    amyra ammar

    lagu nie sangat sangat best dan sedap harap lagu nie akan popular di masa akan dtg

    reply comment
  193. 🕔 4:23, 08.September 2011

    nur ain

    Sye ske lgu tu cbb best wat sye

    reply comment
  194. 🕔 8:01, 08.September 2011

    elynne kiena

    lagu nie mmng bez…sdp plak tu~ <3 it …

    reply comment
  195. 🕔 10:03, 08.September 2011

    sade

    wah…i like it….haha..ha…tq najwa latiff

    reply comment
  196. 🕔 10:52, 08.September 2011

    lemau ai5

    tersentuh hati qu

    reply comment
  197. 🕔 11:11, 08.September 2011

    pensil

    gila lr lagu ne.. Haha

    reply comment
  198. 🕔 11:27, 08.September 2011

    wani

    bestnye lagu nie……best sangt2…:D

    reply comment
  199. 🕔 14:19, 08.September 2011

    Nasyitah Zafirah

    buatlah album lagi pasti top

    reply comment
  200. 🕔 5:15, 09.September 2011

    ulala

    like…likeee

    reply comment
  201. 🕔 5:16, 09.September 2011

    ulala

    like..like..likee
    (^_^)

    reply comment
  202. 🕔 6:02, 09.September 2011

    Mimi_1903

    Best la lgu nie..hrp ad lg lgu cmni,huhu..

    reply comment
  203. 🕔 8:21, 09.September 2011

    Azira

    First time dgr lgu nie aq da minat sngt. . Aq nk nyanyi lgu nie nnt. . . . Hehe chaiyok2. .

    reply comment
  204. 🕔 8:27, 09.September 2011

    danish

    aku suke lagu nie :D

    reply comment
  205. 🕔 13:20, 09.September 2011

    fatin anis

    bes lagu nie..tahniah dik..kecik2 lg dah pandai compose lgu…
    tp kan..ada 2 3 org kat atas nie komen cam nak mintak kaki je..pasni ak nak suh najwa wat lagu mintak kaki plak..weh…kalo dah xske tu asal dok sebok2 nak komen..korg nie kalo dah ada penyakit hasad dengki 2 mmg 7 keturunan xleh nak hilang..ni la sesetengah org melayu..xbleh tgk org berjaya sket,popular sket,ada je salah yg dia nak carik..byk lagi salah org kat luar 2 yg ko bole cari..xpon cari dulu salah diri sendiri tu..jg tepi kain sendiri kalo dah rasa diri 2 xbole nak kawak rasa dengki yg meluap2 2..huh..puas hati ak..ak jarang btol la nak komen2 marah2 kat alam maya nie..tp bila ak tengok org melayu kita sendiri yg nak jatuhkan kaum sendiri hangin 1 badan ak..

    reply comment
  206. 🕔 2:03, 10.September 2011

    shalia

    TERBAIIIKK PUNYERRR…..

    reply comment
  207. 🕔 2:31, 10.September 2011

    GuRlz GaNu

    ThIs sOng Is ThE bEsT!!!!!!!!!!!!i LiKE…LaGu NiEy PsTi Kan MeLeTup!!!!!!

    reply comment
  208. 🕔 3:27, 10.September 2011

    eqa

    best gile,
    dego slalu pun x pe

    reply comment
  209. 🕔 3:32, 10.September 2011

    eqa amirah

    my bff pun suke lagu ni.kite orang pun setaiap hari nyayi lagu ni.x sah kalo x nyayi lagu ni

    reply comment
  210. 🕔 4:53, 10.September 2011

    mayra

    eyh!!!suka giler lagu ni!!!!!!!!!! :D :D

    reply comment
  211. 🕔 4:57, 10.September 2011

    mayra

    lagu ni best sangat!!!!!!!!!! thanks sbb create lagu ni!!! thanks sangat!!!! love najwa latif!! I <3 Najwa Latif!!

    reply comment
  212. 🕔 6:11, 10.September 2011

    eyfa

    bestttttt giler~~ n cOmEl aKk nAjWa sO sWeEt<3

    reply comment
  213. 🕔 6:19, 10.September 2011

    afif syukri

    best nye lgu ni

    reply comment
  214. 🕔 7:29, 10.September 2011

    nurul aeini

    lagu ni memng ade kna mengena ngan saya sesuai btul lah…………class gitu lah…………

    reply comment
  215. 🕔 8:03, 10.September 2011

    Eyza saliza

    best………….syok gilerr………..

    reply comment
  216. 🕔 8:47, 11.September 2011

    dila chan

    best lagu nie… caye sukkkeeeeeeee gillllllllllleeeeeeeeeeerrrrrrrrr…

    reply comment
  217. 🕔 8:49, 11.September 2011

    dila chan

    :D NaJma LaTif <3

    reply comment
  218. 🕔 8:56, 11.September 2011

    Tengku Mia

    congrats to the singing

    reply comment
  219. 🕔 16:32, 11.September 2011

    nabila

    sukaaaa lagu niee :)

    reply comment
  220. 🕔 5:01, 12.September 2011

    nor aini nadiah

    saya suka lagu ini macam mak hafal semua tapi susah la…………………………………… ):

    reply comment
  221. 🕔 7:40, 12.September 2011

    farah nurhannah

    mmg best lah laGu Ini RugI klU koRang x dgr

    reply comment
  222. 🕔 7:43, 12.September 2011

    Lee min ho

    Sape yg x suke Najwa Latif gi mampus ar..

    reply comment
  223. 🕔 7:45, 12.September 2011

    Izzah gurlz

    Luv this song

    reply comment
  224. 🕔 8:04, 12.September 2011

    Nurul Farzana

    bas betul

    reply comment
  225. 🕔 1:50, 13.September 2011

    Chumi-chumie Mikahiwarie

    best gler lgu akak ny……………..mmg best la…huhu……………

    reply comment
  226. 🕔 5:33, 13.September 2011

    TOMEY LYA

    I WANT SHARE IT..
    LOVE YOU NAJWA……….
    FOR FWEND

    reply comment
  227. 🕔 8:06, 13.September 2011

    irah_zahirah

    best giler lagu niew!!!!!!!

    reply comment
  228. 🕔 8:55, 13.September 2011

    nur ainaa

    lagu ni memang sedap dalam kelas lagu ni paling hot sampai ada yang menyanyi lagu ni atas kerusi,saya pun suka dengar lagu ni:D

    reply comment
  229. 🕔 11:43, 13.September 2011

    ila

    so sweettttttttttttttttttttttttt

    reply comment
  230. 🕔 11:50, 13.September 2011

    ila

    best lar lagu nie

    reply comment
  231. 🕔 2:37, 14.September 2011

    feri

    macam taikk

    reply comment
  232. 🕔 4:41, 14.September 2011

    aiza sasha

    sedapnya so sweeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    reply comment
  233. 🕔 9:36, 14.September 2011

    suhada

    i like this song….
    lgu yang sngt mndalam…

    reply comment
  234. 🕔 10:17, 14.September 2011

    Budax Jahat

    najwa latif .. bez la meyh lagu kamoo .. sumpah i like !!

    reply comment
  235. 🕔 15:34, 14.September 2011

    jearld

    saya juga pernah bercinta kat cinta muka buku.lepas tu seseorang jawab saya dia kata awak single hedan saya kata la…..

    reply comment
  236. 🕔 1:49, 15.September 2011

    b_lon

    aq as e lgu

    reply comment
  237. 🕔 6:25, 15.September 2011

    Asyraf wajdi

    memang best

    reply comment
  238. 🕔 6:56, 15.September 2011

    Mira

    Sumpah aq xknl najwa latif,rupe2nye awk….Best lagu ny..bgs wa!aq support!

    reply comment
  239. 🕔 7:03, 15.September 2011

    aisitheru ernie ezzatte

    i suka lagu nie…..beast

    reply comment
  240. 🕔 7:07, 15.September 2011

    apple_xoxo**lavigine

    wow…nie msti lgu berknalan kt pagebok niiiiiiiieeeee!!!!!!!! tpi xkicah pon..cuke at die laarrrwww nax yeke agu apeeeeeeee…… *_X

    reply comment
  241. 🕔 12:22, 15.September 2011

    aiman

    saya suka lagu awak

    reply comment
  242. 🕔 12:26, 15.September 2011

    aiman

    saya suka lagu awak memang best

    reply comment
  243. 🕔 12:29, 15.September 2011

    pia (comey)

    LAGU YG TERBAIIK!!!
    ADA GAK PKWE….

    reply comment
  244. 🕔 15:15, 15.September 2011

    ina_kri

    t’baek,,,sOnggOh t’baek,,

    reply comment
  245. 🕔 4:21, 16.September 2011

    syarah

    terbaik

    reply comment
  246. 🕔 5:26, 17.September 2011

    izma cayunk myra

    lgu neyh mmg bez glew ..t’ingt mm0ry lme ..cnte mka bku mmg wjud …. <3

    reply comment
  247. 🕔 7:45, 17.September 2011

    maz

    nAJWA latif the best… i like…….

    reply comment
  248. 🕔 8:09, 17.September 2011

    G.Na

    Lgu ne mmg bez..wey,pd spe2 y x suke 2,xyah k0men la..bkn nk supp0rt,menyemak ade la.. Aq plak yg gram

    reply comment
  249. 🕔 8:17, 17.September 2011

    G.Na

    Wey,kpd Yg xsuke 2,x yah k0men la,bkan nk supp0rt,menyemak ade la,aq plk yg skit aty,

    reply comment
  250. 🕔 8:26, 17.September 2011

    zatie balqhis

    assalamualaikum… lgu ny syok ar terbaikkkkkk…. bleh mng kluw msk ajl….tempat pertama kuttt…. semoga succes!!! (*_*)

    reply comment
  251. 🕔 9:16, 17.September 2011

    ayuni

    saya minat lagu ni.tapi sayang tak dapat buka lama sangat la.nanti ayah saya marah.

    reply comment
  252. 🕔 9:39, 17.September 2011

    wan

    best trbaik..mcm crita ak.. : )

    reply comment
  253. 🕔 11:59, 17.September 2011

    aina cute

    bestttttttttt sngtttttttt…………………….i luv u najwa latif..(:

    reply comment
  254. 🕔 2:59, 18.September 2011

    wanna

    TERbAIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    reply comment
  255. 🕔 6:23, 18.September 2011

    Ilyaviviyana

    I suke lh lagu ni………very best

    reply comment
  256. 🕔 7:33, 18.September 2011

    Diey Buana

    klau stakat senikata mcm ni..aq pun bleh buat lgu cnta muka buku ni..

    reply comment
  257. 🕔 8:10, 18.September 2011

    anna suha

    this is the best song…………………I like this song…………..

    reply comment
  258. 🕔 9:40, 18.September 2011

    sya34

    bezz wok.cya ska:p

    reply comment
  259. 🕔 10:16, 18.September 2011

    shaza

    best nyer lagu nie.i like. : )

    reply comment
  260. 🕔 10:35, 18.September 2011

    athirah salehuddin

    lagu ni terbaikkkkkkkkkkkkkk.

    reply comment
  261. 🕔 13:44, 18.September 2011

    ima

    wow…i like…to..best

    reply comment
  262. 🕔 17:29, 18.September 2011

    siti diana

    best la lagu nie happy je dgr lgu nie…………………..:)

    reply comment
  263. 🕔 4:20, 19.September 2011

    ida rahayu

    terbaik rrr lagu ni!

    reply comment
  264. 🕔 6:05, 19.September 2011

    syafiqah

    best gilerr lagu ni!!!

    reply comment
  265. 🕔 6:06, 19.September 2011

    syafiqah

    noor wafiqah binti mazuki.dia x sukerr lagu ni kak…

    reply comment
  266. 🕔 10:20, 19.September 2011

    ARIF

    this is the best song…..

    reply comment
  267. 🕔 12:15, 19.September 2011

    saheerafaziera

    best lh lagu nie….
    ierafatin14@yahoo.com
    ierasaheera@yahoo.com
    jgan lper add yer….
    saheerafaziera my twitter…..

    reply comment
  268. 🕔 0:14, 20.September 2011

    seri mawar

    lagu nie mmg bez….i very like it…

    reply comment
  269. 🕔 1:26, 20.September 2011

    iza nabila

    sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat lagu ni.terbaikkkkkkkkkkkkkkklah kak najwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lain kali buat lagu yang best lagiiiiiiiiiiiiiiiii.

    reply comment
  270. 🕔 2:49, 20.September 2011

    farhana ana

    best giler lagu nie..

    reply comment
  271. 🕔 4:54, 20.September 2011

    lissa

    mantap yo!!!lagu ni….lyssa ska???2???^;^

    reply comment
  272. 🕔 5:46, 20.September 2011

    Jiehq_beliebers

    vote this song !
    shuker shagad2 !
    terbaekk !^^

    reply comment
  273. 🕔 6:28, 20.September 2011

    Nazuan

    Wawa , u are the best ! Good luck :D

    reply comment
  274. 🕔 8:05, 20.September 2011

    ann

    best

    reply comment
  275. 🕔 8:44, 20.September 2011

    ismazurasadja

    sis najwa ! love this song very much ♥

    reply comment
  276. 🕔 9:14, 20.September 2011

    natasah

    terbaik wokkkk

    reply comment
  277. 🕔 11:20, 20.September 2011

    Tia

    Aq pn minat gle lgu ni..sbnr kn bf aq yg bg lgu ni kat aq…..

    reply comment
  278. 🕔 12:00, 20.September 2011

    Queznis Vina

    Bezz giler lgu nie…hahaha…dah dngar sekali mcm nak dngar lgi lh…

    reply comment
  279. 🕔 12:01, 20.September 2011

    khairol

    lgu nie mmg best, aq ske lgu ni……

    reply comment
  280. 🕔 12:04, 20.September 2011

    khairol

    Lgu nie aq nk v khas kpd syafinas……..

    reply comment
  281. 🕔 13:49, 20.September 2011

    bff

    best sgt lgu nie.. klu dgr sekali,, mesti nk dgr byk kali.. klu bole cam nk nyanyi kat konsert.. haha.. i love ‘cinta muka buku’ song!!!

    reply comment
  282. 🕔 16:59, 20.September 2011

    Rambo Botak

    aper punyer lagu ni??

    cinta muka buku ke cinta muka penumbuk??? heran tul aku org yg bercinta dlm alam maya atau facebook ni… yg best ramai plak yg terpengaruh dgn ayat2 janji manis dlm facebook pendek kate boleh jadikan org tu cair la konon sampai ada yg sanggup gadai body dgn pasangan masing2..

    LAGU NI MENGGALAKKAN MAKSIAT

    reply comment
  283. 🕔 17:02, 20.September 2011

    aryssa arina AUTHOR

    1st time dating ngan bf i.. cinta pertama i dgn bf i lepas dgr lagu ni… bestnyewww

    reply comment
  284. 🕔 17:06, 20.September 2011

    Rambo Botak

    hai aryssa…

    You ni mesti 1st time bercinta dlm internet kan? You ni mesti dh hilang dara lepas blind date ngn bf u… siannyeerr

    reply comment
  285. 🕔 4:05, 21.September 2011

    maisara

    cakap je sian kat die,entah2 die pon nak ngurat gak.hati2 ye aryssa

    reply comment
  286. 🕔 4:08, 21.September 2011

    ain syahfeena

    wh… lagu yg mnyeronokkan. best giler lagu ni. hmpir stiap masa i nnyi lagu ni. najwa,u brcinta melalui fb ke.:-D ha ha ha just kiding k…. anywhere i like. Good luck k.~ i luv u~

    reply comment
  287. 🕔 5:54, 21.September 2011

    aiman

    terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  288. 🕔 7:39, 21.September 2011

    dayana amerda

    kak najwa.. dayana minat sgt..!! lagu nih…

    reply comment
  289. 🕔 12:51, 21.September 2011

    AQILAH QILAH IEQA

    BEST GILEW HIK HIK
    NAJWA LATIF IS THE BEST YOW
    HIKHIKHIK

    reply comment
  290. 🕔 3:27, 22.September 2011

    need

    lagu ni best hya kata-kata muka faceb nmun sbenarnya cinta bkn bgitu

    reply comment
  291. 🕔 3:34, 22.September 2011

    AQWA AJOI

    lagu ni sdap pastuw sronok lagui ni untuk org yg tgh bcinta

    reply comment
  292. 🕔 6:18, 22.September 2011

    hafiz ibrahim

    aku peminat nombor satu kau lah

    reply comment
  293. 🕔 8:03, 22.September 2011

    whatever

    bluuuuuurrrrrrrrrrrrr

    reply comment
  294. 🕔 8:49, 22.September 2011

    ain syuhada

    best n top arh song kau pastu suare cam justin bieber.weeehhhh da la aq minat gile justin…YOU AND JUSTIN ARE THE BEST HHAHAHAH

    reply comment
  295. 🕔 8:58, 22.September 2011

    daya eyda

    bez seh song nih. ps nih bt lq cinta at hp…

    reply comment
  296. 🕔 12:33, 22.September 2011

    Ieqa & dieba

    best sgt lgu nie..we luv you KAK NAJWA LATIF <3 <3

    reply comment
  297. 🕔 14:37, 22.September 2011

    aisyah

    x hebat

    reply comment
  298. 🕔 14:51, 22.September 2011

    shuhaida

    perhhhhhh..best gile lagu ni

    reply comment
  299. 🕔 1:29, 23.September 2011

    annas

    bukan petanda tapi pesan dan

    reply comment
  300. 🕔 3:30, 23.September 2011

    qiera hazleeza

    lagu niey best giler a…..trbaek utk cinte k0rng semua hahaha……

    reply comment
  301. 🕔 4:39, 23.September 2011

    nur eryna syaqira

    bestnye lagu ni
    hari hari dengar

    reply comment
  302. 🕔 4:51, 23.September 2011

    Anne Mishimaru

    lagu ni sngt trbaik….

    reply comment
  303. 🕔 7:11, 23.September 2011

    syiQah

    best giler lgu ney!!!!mule2 dngar x lah best sngt…tpi skrang dh minat gler kt lagu ney….

    reply comment
  304. 🕔 7:11, 23.September 2011

    nurulain

    best nya lagu nieeee

    reply comment
  305. 🕔 8:16, 23.September 2011

    syakira

    besttttttttttttttttttttttttttttttttttnye lagu ni

    reply comment
  306. 🕔 8:48, 23.September 2011

    waney dania

    best nye igu nie…

    reply comment
  307. 🕔 9:07, 23.September 2011

    adham azman

    per best giler lagu ni

    reply comment
  308. 🕔 9:57, 23.September 2011

    shasya viena

    best giler lagu ni..

    reply comment
  309. 🕔 10:28, 23.September 2011

    nieyna

    good song i like

    best arrr lagu niey

    reply comment
  310. 🕔 11:56, 23.September 2011

    luqman saharun

    bagus2……… :)

    reply comment
  311. 🕔 12:10, 23.September 2011

    Azza

    best gilerr

    reply comment
  312. 🕔 16:53, 23.September 2011

    Umi Rahmah

    BEST NYE LAGU SAYE SUKE SAYE SUKE………….

    reply comment
  313. 🕔 16:56, 23.September 2011

    Umi Rahmah

    saye minat lah Kak Najwa Latif go go kak Najwa Latif

    reply comment
  314. 🕔 0:48, 24.September 2011

    NUR ADRIANA

    BES LA LAGU NIE RASE NAK LI CD NYE PLAK KAN3…….

    I LIKE NAJWA LATEF………

    reply comment
  315. 🕔 4:47, 24.September 2011

    eyka tieyka

    wow….. memang best ah lagu nie…
    congrate….

    reply comment
  316. 🕔 7:38, 24.September 2011

    aya

    koya

    reply comment
  317. 🕔 8:42, 24.September 2011

    qhaisara

    nice,,,,,i’m sure this song will get a lot of fans

    reply comment
  318. 🕔 13:48, 24.September 2011

    Diana Alisa

    lagu ini sungguh best dan blh buat saya tenang

    reply comment
  319. 🕔 15:04, 24.September 2011

    atiqah riduan

    lagu ini boleh hilangkan stres………………mantap beb……………………………………….

    reply comment
  320. 🕔 3:17, 25.September 2011

    pikot

    lagu terbaiklah!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  321. 🕔 6:19, 25.September 2011

    wan nur aimuni

    saye dan kakak saya sangat suke lagu awk.”CINTA MUKA BUKU”

    reply comment
  322. 🕔 7:25, 25.September 2011

    syarafana

    Lagu ni memang best.Saya suka…….

    reply comment
  323. 🕔 10:35, 25.September 2011

    Todozo Katekiitatarii

    aku suker giler lagu ni….

    reply comment
  324. 🕔 10:55, 25.September 2011

    al aqleen marrisah

    realated with my life.. luv this song..

    reply comment
  325. 🕔 1:17, 26.September 2011

    eliqabalis

    NAJWA LATIF ILOVE YOU

    reply comment
  326. 🕔 1:18, 26.September 2011

    eliqabalis

    SEMUA ORG SYG KAT AWAK

    reply comment
  327. 🕔 1:52, 26.September 2011

    Auni

    best gila….. :) :) :) :)

    reply comment
  328. 🕔 1:53, 26.September 2011

    Auni

    I like <3

    reply comment
  329. 🕔 3:15, 26.September 2011

    Ggerth

    awesome,easy listening song!
    i wanna cover this song into POPCORE/EASYCORE with blend of HARDCORE.
    turn this song into fast beat with happy rythm!
    jyeah!
    or mybe i should try to DUBSTEP this SONG! \m/
    NAJWA LATIF!
    ur ROCK!

    P/S:ur voice like LENKA <3

    reply comment
  330. 🕔 3:46, 26.September 2011

    mirzani

    lagu ni best laaa…..

    reply comment
  331. 🕔 5:00, 26.September 2011

    body mantop

    kepada korang yg bnyk sakit hati or mengutuk org…sudah2 la tu…mengapa harus fikir negatif sahaja sdgkan bnyk pengajaran positif yug boleh di ambil???kalau suara pompuan ni adalah aurat juga,pompuan xboleh nyanyi jadi maknanya pompuan tak b oleh juga perdengarkan baccan ayat2 suci al-quran pada org ramai camtu????kalau setiap perkenalan di FACEBOOK maknanya dah takde dara camtu???manusia zaman sekrg boleh fikir mana yg baik mana yg buruk..perkenalan semua aturan allah…hanya allah yg tahu apa yg tersurat dan tersirat…please jgn fikir terlampau negatif….

    reply comment
  332. 🕔 5:04, 26.September 2011

    body mantop

    kepada najwa latiff,teruskan bakat yg di anugerahkan allah…semoga najwa terus sukses dan berjaya…

    reply comment
  333. 🕔 6:13, 26.September 2011

    siti emelia

    best nya lagu ni…

    reply comment
  334. 🕔 6:17, 26.September 2011

    sleepy girl

    it so sweet……
    i have song but……lom ade g penyanyi nye…
    klo sudi cntck saye kat fb…

    reply comment
  335. 🕔 9:09, 26.September 2011

    rabiatul

    saya rasa nak jumpa najwa latif

    reply comment
  336. 🕔 10:48, 26.September 2011

    PRINCESS AYUNI

    wow….lagu ni best teramat cngat laa………walaupun mula-mula dia orang biasa tapi dengan kuasa ALLAH skang ni dia dah jadi artis tau…………………GOOD LUCK DALAM INDUSTRI TANAH AIR KITA NI OKEY………………FROM ME……..AYUNI YUNI……..

    reply comment
  337. 🕔 12:05, 26.September 2011

    ai scha

    best giler lgu nie….i like :)

    reply comment
  338. 🕔 12:19, 26.September 2011

    Alya Syahindah Mohd Hanisa

    MEMANG BEST LAGU NI

    reply comment
  339. 🕔 14:05, 26.September 2011

    geng pengawas

    best gila ah lagu nie.best gile gile gile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  340. 🕔 4:09, 27.September 2011

    izani

    x sok la lagu ni :P

    reply comment
  341. 🕔 4:12, 27.September 2011

    hidayah

    betulx2 x sok la lagu <3

    reply comment
  342. 🕔 4:24, 27.September 2011

    xpuas hati

    kepada beberapa orang tu,xyah la nk tunjuk baik sngat kat dlm ni…
    nape xtegur artis yg lain tu yg pkai seksi2,ketat smpai nmpak dada????
    lau dh xsuka,xyah la komen sbb buat semak je kat dlm ni tau..
    lau nk tunjuk baik,pergi la dlm tv3 or kat mana2 je pastu tegur sume perempuan jgn duk bunyi suara sbb suara aurat,jgn pkai ketat2 nt org tgk…
    tgk ko dpt pujian ke dpt kaki???
    agak2 la nk tegur pn…
    xyah nk tunjuk baik la…

    reply comment
  343. 🕔 4:24, 27.September 2011

    izani

    x best pon lagu ni lagu aku lagi best

    reply comment
  344. 🕔 6:52, 27.September 2011

    syazana amirah

    lagu ni best sangat

    reply comment
  345. 🕔 8:03, 27.September 2011

    ati_asril

    syok giler lagu nie,,, buat lah konsert kt perak..keluar kanlarh lagu baru.. :)

    reply comment
  346. 🕔 8:05, 27.September 2011

    nurizz

    <3 <3 <3 :) :) ;-) so sweet this music ..

    reply comment
  347. 🕔 8:08, 27.September 2011

    iylia najwa

    wah,!! kak najwa …BEST GiLEr dengr lgu kak najwa nk terharu saya …..saya mcm nk minta autograf lh kat kakak najwa latif niiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!…

    reply comment
  348. 🕔 9:06, 27.September 2011

    ummi mia ayuni

    wahhh minad nyer laguniyhh…terbaekkk.. :D

    reply comment
  349. 🕔 14:28, 27.September 2011

    aswad

    betulx2 x best la lagu ni

    reply comment
  350. 🕔 1:38, 28.September 2011

    emma

    waw….best nye lgu ny…meme U ar de best..

    reply comment
  351. 🕔 5:33, 28.September 2011

    love aiziera shaari

    lagu nie meme best gilw ar……

    reply comment
  352. 🕔 6:39, 28.September 2011

    aqilah

    bestnye lagu ni…………….aku suka banget………………..sedap,lagu ni…..best best best senang jugak hafal lagu ni………….i suka……..kat kolah aku asik nyanyi je lagu ni……

    reply comment
  353. 🕔 6:47, 28.September 2011

    aaku

    OMG!!!!!!!!!!!!!!!!gile syok…..

    reply comment
  354. 🕔 8:00, 28.September 2011

    PRINCESS AYUNI

    eee…..aku x tahan laa……sbab lagu ni best cngat……..kalau laa…….najwa latif ni kawan baik aku kan best….boleh dia nyanyi setiap hari bila kite buat study groupe……….tapi kalau laa boleh……..eeee………..x tahan nye….

    reply comment
  355. 🕔 2:11, 29.September 2011

    azim

    hy lagu seronak la saya suka lugu cita muka buku ni best sanagat lagu ni

    reply comment
  356. 🕔 4:19, 29.September 2011

    eila

    Suke gler2 lagu ney..sweetnye..:)

    reply comment
  357. 🕔 9:20, 29.September 2011

    ezra

    best the best kak najwa !! sye suke sngt dgr smbl main gitar!!syok gileeeeeerr!!

    reply comment
  358. 🕔 9:24, 29.September 2011

    maizati nur

    saya suka lagu ini i like

    reply comment
  359. 🕔 12:01, 29.September 2011

    sabirah 1 bestari

    lagu nih the besties….:)

    reply comment
  360. 🕔 14:06, 29.September 2011

    fatihah

    BeZ LaR JgAx LgU NeM!!!:)

    reply comment
  361. 🕔 15:19, 29.September 2011

    yaya

    bezzzz……….ttterrrrrbbbaaeeekkk

    reply comment
  362. 🕔 16:02, 29.September 2011

    waja mivec

    sdap lgu ni… aq teringt kt sseorng yg aq xleh lupekn…

    reply comment
  363. 🕔 5:02, 30.September 2011

    ummiey

    best giler lagu nie.power giler

    reply comment
  364. 🕔 7:09, 30.September 2011

    si gedik

    amboi…kalo suara orang pempuan 2 aurat…asal x komen awal2 kat Siti Nur Haliza…dia kan penyanyi no 1 kat malaysia….patutnya dia yang jadi contoh…kalo x suka xyah lah komen ..wat semak jew at sini..

    kalo lagu ni menggalakkan maksiat..asal x komen awal2 kat penyanyi yg menyanyi lagu makhluk tuhan paling seksi…korang ni memang saje je nk cari pasal..

    KALO X SUKA / SAKIT HATI / BENCI / GERAM KAT SESEORANG TU CUBA SIMPAN DALAM HATI DAN LUAHKAN PADA WAKTU YANG SESUAI…..JGN SAMPAI KITA TERSALAH MELUAHKANNYA PADA WAKTU YANG TIDAK SESUAI UNTUK MELUAH KAN PERASAAN KITA….TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR..TERLAJAK KATA BADAN BINASA..

    reply comment
  365. 🕔 7:14, 30.September 2011

    si pembantah

    lak atoi ai…suka ar orng nk ckp apa pon…dia orang x menyusahkan ko pon..wahai si gedik…dah memang suara pempuan 2 aurat dan lagu ni menggalakkan maksiat..nak wat camna agi..dah memang tertulis di dalam al-quran yg suara pempuan 2 aurat…kira ko ni kafir lah ea..x percaya isi kandungan al-quran…
    SIAL LAH TUIH..

    reply comment
  366. 🕔 7:19, 30.September 2011

    Kila 68

    Best sangat !

    reply comment
  367. 🕔 8:24, 30.September 2011

    witra zuhaily

    best giler lagu ni……
    gempak…………….

    reply comment
  368. 🕔 9:31, 30.September 2011

    I-Man

    memang best…TERBAIK>……..3:-)

    reply comment
  369. 🕔 10:11, 30.September 2011

    kylie

    saya suka lagu ne… heee

    reply comment
  370. 🕔 12:06, 30.September 2011

    norillyana bt mat hassan

    sye sku la lgu akap nie syook gilerrr
    klu dg0r lgu nie mmg x rse bosan arrrrr
    thankks akp sbb rke lgu niiie
    i luv akpap so much arrr
    ape-ape p0n sye nk ucap thankss arr

    reply comment
  371. 🕔 12:14, 30.September 2011

    lysa razip

    best ye lagu ni.lepas tu kak najwa latif cml la pula.

    reply comment
  372. 🕔 3:06, 01.October 2011

    amerda

    i like najwa latif
    sedap lagu:)
    :)

    reply comment
  373. 🕔 4:21, 01.October 2011

    Nur Aisyah

    best gila lagu ni~terrrrrbaekkkkk :)

    reply comment
  374. 🕔 4:23, 01.October 2011

    Nur Aisyah

    lagu nie mmng feymes gile~ O:) love it

    reply comment
  375. 🕔 5:03, 01.October 2011

    zidane les bleus

    saye suke gler lagu ni. nyanyi lagu
    (ROCK)
    pulak

    reply comment
  376. 🕔 8:30, 01.October 2011

    pablow

    this song very best..i like this song

    reply comment
  377. 🕔 8:52, 01.October 2011

    noor farah hanim

    best giller lagu nieeee….
    :)
    sweetnya lagu nieee… :O

    reply comment
  378. 🕔 10:15, 01.October 2011

    zack haziq

    ooooiiiiiiiii….best giler lgu ni….adk aq suke sangat dengar lgu ni….aq nk naik muak dh dengor die nyanyi

    reply comment
  379. 🕔 11:01, 01.October 2011

    emy

    ter baeek!

    reply comment
  380. 🕔 11:45, 01.October 2011

    areziey

    terbaekkkkkkkkkkkkkk…………………………:)

    reply comment
  381. 🕔 11:57, 01.October 2011

    didey lulu bella

    bes la lagu ni.sesuay lgu ni untuk org bercinta

    reply comment
  382. 🕔 12:48, 01.October 2011

    fatin afiqah

    best gilerrrrr lgu ni!!!!=D

    reply comment
  383. 🕔 12:49, 01.October 2011

    ilah

    best gila lagu ni.aku suka lagu ni.

    reply comment
  384. 🕔 13:53, 01.October 2011

    cool girl

    ahhhhhhhhhhhhh best gilerrrrrrrrrrrrrrrr

    reply comment
  385. 🕔 0:19, 02.October 2011

    boboy

    sweetnye lgu ney…

    reply comment
  386. 🕔 0:21, 02.October 2011

    boboy

    terbaik !!!!

    reply comment
  387. 🕔 0:43, 02.October 2011

    nurul azwin

    kak najwa latif ni syok la……TERBAIK…….. huhuhuhu

    reply comment
  388. 🕔 1:24, 02.October 2011

    ieyna

    best nye lgu niy…??;d i like…

    reply comment
  389. 🕔 1:29, 02.October 2011

    Hafizi Fiz

    bestnya ni lagu…..aq berkenalan sama cewek d muka buku jgak

    reply comment
  390. 🕔 9:58, 02.October 2011

    boboy

    menipu yo…!!!

    reply comment
  391. 🕔 10:00, 02.October 2011

    boboy

    hafizi fiz menipu….huhuhuhu..

    reply comment
  392. 🕔 15:12, 02.October 2011

    syahirah

    lagu nie mmg best sgt…cute…..sweet sgt lah….penyanyi pun sweet…..huhu I LikE…… :)

    reply comment
  393. 🕔 23:17, 02.October 2011

    aril hazril

    lagu nie mmg best gilerrrrrrrrrrr

    reply comment
  394. 🕔 2:54, 03.October 2011

    mieyzs eiika

    bez lar lgu nip…..so cwet rr..!!!!kak najwa,nme kte same lar.najwa .heheheh..
    you arethe bez!!! chayok2 k..

    reply comment
  395. 🕔 2:58, 03.October 2011

    younieyta

    bezz rrr lgu niey…sy suka rrr…bez giler rrr…I LIKE CGT2 RRRR….

    reply comment
  396. 🕔 3:38, 03.October 2011

    ilyana

    I LIKE THIS SONG

    reply comment
  397. 🕔 3:43, 03.October 2011

    ilyana

    LAGU NI SAMA NGAN SAYA .SAYA JUMPA KAWAN DI FACEBOOK LEPAS TU JATUH CINTA KAT SEORANG LAKI NAMA NYA HAZIM

    reply comment
  398. 🕔 4:15, 03.October 2011

    nur syawina binti abdul karem

    sy ska lagu cinta muka buku ini

    reply comment
  399. 🕔 7:50, 03.October 2011

    kak ni cun gilerrrrrrrr

    ahahahahahaa

    reply comment
  400. 🕔 13:33, 03.October 2011

    DiaNa ZaCk

    bestt gilerrrr setiap mase nyanyi lagu nie :)

    reply comment
  401. 🕔 13:33, 03.October 2011

    DiaNa ZaCk

    :p

    reply comment
  402. 🕔 13:49, 03.October 2011

    yang yi que

    whoaa cinder2 kaishing!!!

    reply comment
  403. 🕔 1:09, 04.October 2011

    nurul zainal

    hai apa khabar ?sedaplah suara awak .boleh tak nak berkenalan?

    reply comment
  404. 🕔 3:11, 04.October 2011

    izwin steadyy

    best gilerrrr lgu ny doh:)

    reply comment
  405. 🕔 5:54, 04.October 2011

    shidah

    i like this song….:)

    reply comment
  406. 🕔 9:05, 04.October 2011

    kuone

    saya suka lagu ni,dia menbuatkan kita terhibur,so good song is ok very nice najwa latif

    reply comment
  407. 🕔 9:33, 04.October 2011

    biasa broooo

    syookk gile lagu niiiiiiiiiiii…………….

    reply comment
  408. 🕔 5:40, 05.October 2011

    Nur Dahlia

    best gila lagu ni.Najwa Latif lagu awak best gila.

    reply comment
  409. 🕔 7:37, 05.October 2011

    SI CANTIK

    best dan gempak gile lagu ni………………aku suka la.lain kali aku nak nyanyi lagi dan aku nak cakap kat kawan aku lirik lagu ni tau.nak suruh die bukak sebab best gile lagu ni.TERBAIKKKKKKKKKKKKK………………………….AKU SUKAAAAAAAAAAAAAAAAA

    reply comment
  410. 🕔 7:39, 05.October 2011

    SI CANTIK

    THANKS NAJWA LATIF.GEMPAKKKKKKKKKKKKKKKKK.I LOVE YOU LA NAJWA LATIFFFFFFFFFFF SO MUCH…………..

    reply comment
  411. 🕔 8:35, 05.October 2011

    i like

    ni lagu paling sedap!

    reply comment
  412. 🕔 8:36, 05.October 2011

    i like

    nialing sdap!!!!

    reply comment
  413. 🕔 8:37, 05.October 2011

    emy

    terbaik!

    reply comment
  414. 🕔 10:25, 05.October 2011

    Hafizi Fiz

    apa yang menipu …ko add d fb … hafizi fiz … boboy yg tipu…uhuhuh

    reply comment
  415. 🕔 10:54, 05.October 2011

    Hafizi Fiz

    Nana tue tetap d hatiku……………. i love u…tpi kmi dah jumpa…. umur aq baru habiz upsr

    reply comment
  416. 🕔 11:06, 05.October 2011

    Ikin!

    Kita Suka Lagu Ni ! :)
    Lagu Ni Memang Ada Makna Yang Dalam….

    Go2 Akaq Najwa.. Love You

    Tapi nak tanya satu soalan pesanan or petanda?

    reply comment
  417. 🕔 13:20, 05.October 2011

    Nur Sya

    aduiiiii.. knp jga psl hal bgni jak smua org mw tension sgt..
    biar la klu dya mw mnyanyi sekali pn..
    kpd mrka yg x suka sgt dgn lagu nie baik jgn sesekali dgr k..
    kpd yg ckp lagu nie MENGGALAKKAN MAKSIAT tu, boleh explain mcmna lagu nie boleh MENGGALAKKAN MAKSIAT??
    klu x suka sekali pn x pyah la nak kutuk2 org, ingt2 la diri tu sndri, pahala akn lari tmpt org yg d kutuk itu then dosa org yg d kutuk itu akn lari plak ke tmpt org yg mengutuk.. ingt2 la..
    setiap org ada kelemahan masing2…
    ok itu jak pn..
    ;)

    reply comment
  418. 🕔 4:34, 06.October 2011

    diana zulkiffili

    aww ,, chomeylnyeee suare kak najwa ..
    terpikat taww denga,,
    rase nk denga bnyak kali jea !

    reply comment
  419. 🕔 4:37, 06.October 2011

    kudiyana

    aq mmang suka lagu ni….masa pgi aq bukak lagu ni sampai pgi,ptang,siang n malam…..best gila ar smpai aq dh jdi gila haxhaxhax

    reply comment
  420. 🕔 5:58, 06.October 2011

    tanda tanya??

    lagu ni ade ckit kurang… lirik dia pesongkan remaja sekarang bab lirik tu berbunyi HARUS PEJAM MATA DAN CUBA APA SAJA…. ape maksud tu???

    reply comment
  421. 🕔 6:23, 06.October 2011

    budax noty

    sama lh ngan aq haxhaxhax…………

    reply comment
  422. 🕔 7:53, 06.October 2011

    izad coolz

    lagu ni best giler ;)

    reply comment
  423. 🕔 8:31, 06.October 2011

    shairah

    best giler arh lagu ni!!!!!!!sayang kak najwalatif

    reply comment
  424. 🕔 11:38, 06.October 2011

    Hafizi Fiz

    <3 urmm

    reply comment
  425. 🕔 1:33, 07.October 2011

    Sarah FC

    saya minat lah lagu niee,best

    reply comment
  426. 🕔 2:13, 07.October 2011

    loOp bebY

    cool !! bez sgt lgu ny… !!

    reply comment
  427. 🕔 5:44, 07.October 2011

    ana ainur

    haah best giler lagu niie beb…. 8)

    reply comment
  428. 🕔 5:46, 07.October 2011

    ana ainur

    ;)

    reply comment
  429. 🕔 10:03, 07.October 2011

    hariyanna and hafiz

    hebat tu

    reply comment
  430. 🕔 12:42, 07.October 2011

    hafizi fiz

    hahaha….this song meke me happy

    reply comment
  431. 🕔 12:45, 07.October 2011

    hafizi fiz

    *make*

    reply comment
  432. 🕔 12:50, 07.October 2011

    hafizi fiz

    8)

    reply comment
  433. 🕔 13:21, 07.October 2011

    aina najwa

    best la lagu nie smpai kelas sye bising ngan lagu nie…hahahahaha
    <3 sye ske lagu nie.

    reply comment
  434. 🕔 13:40, 07.October 2011

    jjacyhinta

    Najwa Latif youre the best..!!sya suka lagu ni..: )

    reply comment
  435. 🕔 14:53, 07.October 2011

    yana alynn

    syok gler lagu nh….memg cm kesa hdop aq….muahx kak najwa,,.,.,,.caiyok,.,.,

    reply comment
  436. 🕔 16:45, 07.October 2011

    zulfa

    best betul :) awesome

    reply comment
  437. 🕔 1:07, 08.October 2011

    zirisauna

    sye anye mmpu snyum je…hehe
    cool…….
    jgn ske kutok org
    lu pon ade klmahan gak
    lu x mndy busuk juga
    lu kncing kne basuh jgak
    xder y smpurna kot at dnie nie
    agak2 la
    bbye najwa latif
    sye mnat lagu akak

    reply comment
  438. 🕔 7:08, 09.October 2011

    nik muhd ainan

    mmg sdp beb lagu ni
    suARa pUn sdP
    I LIKE
    hehehe
    <3

    reply comment
  439. 🕔 7:26, 09.October 2011

    liana rockezliana

    bestnye lagu nhe!!!!???

    reply comment
  440. 🕔 7:29, 09.October 2011

    azlin

    besnye lagu niiiiiiiiiiiiiiiiii?

    reply comment
  441. 🕔 7:31, 09.October 2011

    azlin

    hahhhhhhhhhhhhhhh anda nak tahu x saye ar peminat oang yg menyaniiiii kan lagu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????

    reply comment
  442. 🕔 13:23, 09.October 2011

    imam

    saya suke lirik ni

    reply comment
  443. 🕔 15:23, 09.October 2011

    nursharina

    oooooo best gle , mle aq dego lg ni aq rase nok kape blk dgn aidil selepas aq dego . NAJWA LATIF ON THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTT TERBAIKKKKKKKKKKKKKKKK

    reply comment
  444. 🕔 9:24, 10.October 2011

    puteri mellissa

    bezt gilew lgu akak ni,,,,,do the bezt 4 the song

    reply comment
  445. 🕔 9:41, 10.October 2011

    kirah

    i likeeeeeeee this songs…this is cutes like her singer…(najwa latif)
    :)

    reply comment
  446. 🕔 4:25, 11.October 2011

    mirzasyafiqah

    saya suka akan lagu cinta muka buku kerana ini lagu kegemaran saya tau i lile you najwa latiff.

    reply comment
  447. 🕔 3:46, 12.October 2011

    iqaa leykha

    mantOp g!lerr arh lgu nEyh…………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  448. 🕔 5:35, 12.October 2011

    illa nabila

    BeSt LaRh LgU nIe…SmE mCm KsAh SyE ^_^

    reply comment
  449. 🕔 8:19, 12.October 2011

    aisha

    bess giler lah lagu cinta muka buku

    reply comment
  450. 🕔 10:45, 12.October 2011

    ilah

    the best.lagu ni memang best.aku suka lagu ni………………………….

    reply comment
  451. 🕔 1:12, 13.October 2011

    diana

    saya un sukew cngt lagu nie….hehehehe…….bez gilew..gempax…!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  452. 🕔 1:35, 13.October 2011

    EcaH!!

    ade gk lirik ni yg salah rasenye ade 2 perkataan salah :(

    reply comment
  453. 🕔 4:00, 13.October 2011

    syakirizzah

    lagu niy best !! sesuai untuk budax2! :D

    reply comment
  454. 🕔 4:01, 13.October 2011

    solehah n aliff

    lagu niy best sgt 2222!!! :D my fabred song!!

    reply comment
  455. 🕔 4:55, 13.October 2011

    NURUL SYUHADA

    boleh tak nak main facebook .dan kita nak gambar awak

    reply comment
  456. 🕔 8:17, 13.October 2011

    shafarina

    lagu cinta muka buku ni best gila tengok lah orang nya siapa saya ni anak dia najwa latif

    reply comment
  457. 🕔 8:48, 13.October 2011

    mistery girl

    memang terbaik

    reply comment
  458. 🕔 11:05, 13.October 2011

    azlin

    sye pon cuke lagu niiiii

    reply comment
  459. 🕔 11:19, 13.October 2011

    Far_In_Sky

    Best.. terbaek!! ^__^

    reply comment
  460. 🕔 3:11, 14.October 2011

    nurul umairah

    LGU NIE BEST GILERLAH ………………………………………………………………….

    reply comment
  461. 🕔 3:26, 14.October 2011

    devinabethdavid

    syokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lagu ni

    reply comment
  462. 🕔 3:48, 14.October 2011

    amirul naim

    aq paling suke lagu ni . sebab lagu ni best.

    reply comment
  463. 🕔 5:50, 14.October 2011

    amirahaqilah

    i like this song

    reply comment
  464. 🕔 7:28, 14.October 2011

    power

    lagu ni paling best memang terbaik i like this song memang best gila

    reply comment
  465. 🕔 12:01, 14.October 2011

    Far_In_Sky

    :P
    :D
    :(
    >:D
    >:(

    reply comment
  466. 🕔 13:58, 14.October 2011

    ÅIMÅN

    K E N A P A S A Y A S U K A L A G U N I ? :3

    reply comment
  467. 🕔 16:08, 14.October 2011

    Todozo Katekiitatarii

    Aku suker gilaaaaaaa lagu ni…..
    Suara najwa latif sedap giler……

    reply comment
  468. 🕔 2:09, 15.October 2011

    princess clara

    best but best

    reply comment
  469. 🕔 4:14, 15.October 2011

    hmm

    rangkap satu,patutnya “kau hantar petanda suruh aku terima kamu ooohh” kan??

    reply comment
  470. 🕔 5:27, 15.October 2011

    Izzani Rohaizat

    (Najwa Latif)

    reply comment
  471. 🕔 5:28, 15.October 2011

    Izzani Rohaizat

    best nya lagu niew….najwa adq yunaq ke…

    reply comment
  472. 🕔 9:21, 15.October 2011

    fasihah

    lagu generasi hidop ako!!!!!!!!

    reply comment
  473. 🕔 12:01, 15.October 2011

    alin

    best gile la lagu ni……………I like………..

    reply comment
  474. 🕔 12:37, 15.October 2011

    nurul syazana

    lagu ni memang best senang boleh hafal dengan cepat lagi satu lagu ni sedap sya suka lagu ni i love muka buku

    reply comment
  475. 🕔 12:40, 15.October 2011

    nurul syazana

    saya betul betul suka kan lagu ni kalau boleh cari lah ilham untuk ssaya sekali pastu dah dapat hantr kat facebook cari saya syazana nana atau nurul syazana

    reply comment
  476. 🕔 1:09, 16.October 2011

    azzam

    terbaik…tapi x best

    reply comment
  477. 🕔 13:23, 16.October 2011

    damia yasmeen

    Akq NAJWA LATIF nk jadi kkq angkt sye lerhhh!! hehe…sye sebenarnye nk bagi thu akq nim !! hehe..psal sye minat sngt lgu akq tu bestt sngt !! akq thu satu sek0lah nyanyi lgu akq s0ww akq buat la yg trbaek okk !!!! hehe ! sye sllu bygkn sye jdi mcm akq nim msti bestt kn !! hihi ! sye mntak tolong yg 0rg yg bce apew yg sye tulis nim jngn larh ckp sye cm nim cm tu plak 0kk!!

    reply comment
  478. 🕔 1:04, 17.October 2011

    body mantop

    Kepada si pembantah…Ko ni paham sangat kandungan al-quran kan??tapi kenpa bahasa ko dengan manusia begitu kesat??kalau betul ko berlandaskan al-quran,ko takkan bercakap sekesat itu…siap maki hamun dan meludah org pulak?…Allah tidak suka hambanya memaki hamun antara satu sama lain…jaga tutur kata,….kalau pun marah takkan sampai keluar bahasa yang x elok…nabi junjungan kita pun tidak akan mengeluarkan kata2 kesat pada org yg menganiaya atau menyakiti hati baginda..

    reply comment
  479. 🕔 7:43, 17.October 2011

    zul

    BOLEH LAH

    reply comment
  480. 🕔 1:40, 18.October 2011

    mulloh

    lagu nii, saloh darie sgi ugama….boh

    reply comment
  481. 🕔 7:16, 18.October 2011

    aina najwa

    besssttttt nyee…..aku syok lagu nie…dekat sekolah masa perhimpunan aku selalu nyanyi dekat depan….sebab kena denda…hahaha..tp aku suka…

    reply comment
  482. 🕔 13:50, 18.October 2011

    nabila syazana

    best gile lagu ni seronok kite nbuh lagu ni untuk fb kite lahehehe jangan mrh lawak je lol :P :D :* :)

    reply comment
  483. 🕔 0:22, 19.October 2011

    ieydahani hidayah

    bezzz…..tul lgu nieyyy……..najwa bru umr 16 dh ad lagu sendiri.cayalah
    smoga berjaya…………

    reply comment
  484. 🕔 0:30, 19.October 2011

    nurul

    wauuuuuuuuu……bestnye lagu najwa latif nieeeeeeeeeeeeeeeee tq la najwa i hope u akn terbitkn lagu awk 2 lagiiiiiiiiiiiiiiiiii

    reply comment
  485. 🕔 1:49, 19.October 2011

    goh chiew ping

    blh berkln sik^_^?

    reply comment
  486. 🕔 6:02, 19.October 2011

    nur kasih

    bbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssstttttttttttttt nnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    reply comment
  487. 🕔 8:31, 19.October 2011

    si komen

    kepada spe2 y brlagak alim 2…da la wt alim 2…owg juz nyayi,n xnyayi u korg pn…yea nyayi u org hanya ska pd lagu ney jea..jd xpyh nk lagak..p msuk blik ntdw..xmysahkan owg

    reply comment
  488. 🕔 1:18, 20.October 2011

    anis_syakirah

    best gile lagu tu kan

    reply comment
  489. 🕔 1:20, 20.October 2011

    anis_syakirah

    seronk lah lagu tu

    reply comment
  490. 🕔 2:31, 20.October 2011

    lyana grenzzpurplezzz

    woowww!!!!!! best nye lgu nieeee…..

    reply comment
  491. 🕔 4:16, 20.October 2011

    PIKA MUKRI

    PE EKLAGU BRU NAJWA LATIFF

    reply comment
  492. 🕔 7:04, 20.October 2011

    najiha

    best gila lagu cinta muka buku ni …….best gila:P :D :) <3

    reply comment
  493. 🕔 12:31, 20.October 2011

    azim amizie

    woo00 best lol best w00o00o

    reply comment
  494. 🕔 13:47, 20.October 2011

    moshi m0ru

    lagu nye best gak…..tapy…. klau dngr cetiap hary b0wink..rse cm nk pcahkn jerk…netb00k ak0 nye..
    hehehehe….. :P

    reply comment
  495. 🕔 2:20, 21.October 2011

    ipah..

    best nyer lagu nieh… first time aq dgr lagu nie… :)

    reply comment
  496. 🕔 8:08, 21.October 2011

    kiki

    best gile la lagu nie………………………………….

    reply comment
  497. 🕔 9:31, 22.October 2011

    hasifazim

    Sedapnye suara najwa latih boleh masuk af6

    reply comment
  498. 🕔 13:47, 22.October 2011

    Nadhira Dhiera

    suka sgt2 blew dgr jew lgu nie kuar dri radio….huhu :)

    reply comment
  499. 🕔 12:58, 23.October 2011

    Fida

    Geli btol lgu cmni….MAKSIAT!
    X SUKE!

    reply comment
  500. 🕔 13:06, 23.October 2011

    Dido

    ape2 pon saye ade hak nk ckp sye ske / x….so,klu bad comment or good comment
    tu mmg da jd lumrah hidup..terima je la….ok?
    mmg lgu ni mnggalakkn maksiat….
    brcinta tu bkk jln untuk brzina…..
    Tp, x slh nk dgr lgu mcm ni….tp,jgn brkhayal smpai x igt dunia….tu slh tramat sgt..
    kang tibe2 mse tgh khayal Allah cabut nyawa x tau….Mati dlm maksiat…Bahaya tu..

    Wallahu’alam….

    reply comment
  501. 🕔 14:00, 23.October 2011

    noor shahira

    uhuhuhu..best sgt..
    mcm crta aquwh la plak…hehheh
    ;)

    reply comment
  502. 🕔 14:10, 23.October 2011

    irena amily

    best gile lagu ni
    pandai awk reka lagu ni……………………

    reply comment
  503. 🕔 4:21, 24.October 2011

    sara azmi

    aq suke la lagu ny……………… :p

    reply comment
  504. 🕔 5:34, 24.October 2011

    Cinta arabella

    waaaaaaaaaaaa bestttttttttt gileeeeeeeeeeeeeee i like this song so much…….

    reply comment
  505. 🕔 6:21, 25.October 2011

    asenia

    cantaek lh….

    reply comment
  506. 🕔 6:44, 25.October 2011

    amalia

    best gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saya suka lagu ni

    reply comment
  507. 🕔 8:39, 25.October 2011

    hAmBa AlLaH saiD

    heY..
    uP tO tHem aR nQ wT pHe jEw aT lmAn nHe..
    dA nmA nY “COMMENT”,,sO,, mSinG2 pnY pDpT lHa…
    jHn aR jGa tePi kaiN uRanQ..
    mSinG2 wT haL sDri…
    y tA sKa tew,, tRoz aN jHa..
    b`gTew gUx y supPoRt….
    pDgn mSinG2 bhA…

    –>sUaRa emG aUraT tp, sUaRa y d`nYaTa an dOsa tEw,,
    sUaRa y m`daYu2 s`hinGgA m`buAt kaUm lLaQy t`gOda<–

    salam ukhwah untuk semua..maaf andai terkasar bahasa.

    reply comment
  508. 🕔 12:40, 25.October 2011

    aliah_shazlin

    wah best sangat lagu nie sampai saya hafal lirik lagu dia hehe jgn cemburu

    reply comment
  509. 🕔 7:18, 26.October 2011

    @w#x c^n

    perhhhh…..bez glew lgu nier…..mmang TERBAIK AR…………..!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAq najwa….,,,,,luv you co mUcHHHHHhhhhhhhhhhhhh………..nak 6br tepon lerh x………?????????hehe>3

    reply comment
  510. 🕔 12:12, 26.October 2011

    0py n sarah

    i like this song b”coz it all about facebook

    reply comment
  511. 🕔 3:21, 27.October 2011

    nizam

    lagu black best

    reply comment
  512. 🕔 3:23, 27.October 2011

    nizam

    lagu hazama sangah best

    reply comment
  513. 🕔 8:00, 27.October 2011

    akmal

    a muzic is best !!!!!!!!!!!! Hmm!!!! and a music good the best!!! can le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  514. 🕔 9:47, 27.October 2011

    amni

    saye sukala lagu ny…. mmg best la ^ – ^ ….

    reply comment
  515. 🕔 11:30, 27.October 2011

    muhammad naqiuddin

    best gile

    reply comment
  516. 🕔 5:12, 28.October 2011

    krisya

    the song of najwa latiff very best….best
    ;-)

    reply comment
  517. 🕔 5:14, 28.October 2011

    krisya

    3>3

    reply comment
  518. 🕔 0:24, 29.October 2011

    muhd faizul

    best giler

    reply comment
  519. 🕔 2:10, 29.October 2011

    azlin

    lagu ni memey besssssssssssssssssttttt……………………………………………..

    reply comment
  520. 🕔 4:00, 29.October 2011

    wawa

    memang best giler lagu nie !!!

    reply comment
  521. 🕔 4:19, 29.October 2011

    Nad Dyra Bieber...

    wOw ,, it`s so amazing song…
    sdap gle sware najwa latif,,it`s is amazing voise…

    I`m sure you can make a lot of song,,,
    I`m pround with you…haha..xOxO..

    reply comment
  522. 🕔 7:22, 29.October 2011

    ALYA NIZAINA

    best la lagu nie, congratulations najwa………..you are the best from artist yang lain
    IIIIIIIIIII LIIIIIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEE YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU NAJWA

    reply comment
  523. 🕔 8:54, 29.October 2011

    nur syafiza binti mohd

    sye nak donwload lagu tpi tk leh

    reply comment
  524. 🕔 12:53, 29.October 2011

    amir

    x best langsung mcm lagu budak 2 tadika

    reply comment
  525. 🕔 2:19, 30.October 2011

    yaya yana

    i like this song.@woooooooooooooooooooooooo i like ;)

    reply comment
  526. 🕔 4:06, 30.October 2011

    alyssa binti abdul malek

    lagu ni mmg best

    reply comment
  527. 🕔 11:51, 30.October 2011

    azry

    lagu nie best gilerr la……………i suka la dgr lgu nie

    reply comment
  528. 🕔 13:02, 30.October 2011

    aNaLuVaN

    first time pelik jgk lagu nie…tp dah lame sedap didengar…
    tp penghayatan beberapa baris ayat, ptt di ubah..
    x bape sesuai…

    saya nie bukan cinta muka buku…tp cinta ym…wktu tue muka buku x wujud lagi…
    pape pun all de besh for adik Najwa Latif…

    reply comment
  529. 🕔 7:46, 31.October 2011

    muhdizzham

    oioioioioioi……………………..(24)

    reply comment
  530. 🕔 7:47, 31.October 2011

    muhdizzham

    wat pe……….

    reply comment
  531. 🕔 8:20, 31.October 2011

    faiezah

    besssssssssssssssssssssssssssssssssss!fuhhh…sayang cinta muka buku ku ini..hahahahahahahahahahahaha….:)

    reply comment
  532. 🕔 9:26, 31.October 2011

    abdul muiz

    terbaik lagu ni :O
    saya suka sagat

    reply comment
  533. 🕔 8:52, 01.November 2011

    akbar

    besttttttlahhhhh laguuuuniiii suara kak najwa latiffnnie merdu
    good luck for kak najwa latiff

    reply comment
  534. 🕔 1:36, 02.November 2011

    khalila_pizza

    saya dan pizza ingin mengucapkan…lagu nie mmg terbaeeeeekkk di dalm youtube

    reply comment
  535. 🕔 2:46, 02.November 2011

    najwa omar

    terBaIEEEkkkk brOOOO………<3

    reply comment
  536. 🕔 3:22, 02.November 2011

    Nurul Mardhiyyah

    best tau lagu ni sape2 yang x ska tu mmg bodhlah,giler.sorry kalau ape yang saye cakap ni menyakitkan hati sape2.sye exited sgt nak dengar lguni sebab tu lah saye ckp camtu.byebye by4e by4e bye bodoh4

    reply comment
  537. 🕔 3:26, 02.November 2011

    nur nadzirah

    ayyyoyo best sngt laa lagu niew……..tttteeeerrrbbbaaaaeeekkkkk nyew………..sapew ek ajr nyanyi lagu niew…………hihihihi :p

    reply comment
  538. 🕔 4:39, 02.November 2011

    nurul ain

    besstttttt!!!!!!!!
    sape x dengar lagu ni ruggggiii!!!!!!!

    reply comment
  539. 🕔 6:48, 02.November 2011

    fatin_najwa

    saya suka lagu cinta muka buku nie……you are the best!!!!!!!!!!!

    saya adalah peminat kak najwa …………ermmmmm..

    reply comment
  540. 🕔 12:29, 02.November 2011

    iman

    best nye lagu kak najwa latif

    reply comment
  541. 🕔 13:43, 02.November 2011

    syuhada

    best lh lgu niey rugi lh kalau sapey2 xdgr lgu niey

    reply comment
  542. 🕔 14:10, 02.November 2011

    wunan

    assalamualaikum najwa tanniah….sy harap anda berjaya dlm bidang anda ceburi gud luck!!!!
    lagu anda best!!!!
    100% hahahh

    reply comment
  543. 🕔 0:42, 03.November 2011

    Dhiyya cute

    As,salam klu nk jdi alim x pyh nk komen2.org pn thu jgk,,,,,,,, aye cma nak b’hibur jew.so jgn nk menyebok.nk jdi alim konon.porahhhhh.sorry bagi yg hati tu lembut yerk.n1 agi knapew nk babitkan hazama pulak……..niew kn lagu najwa latif…………..hihihi………..bye be be beyyyyyyyyyyyyyyyyy

    reply comment
  544. 🕔 2:03, 03.November 2011

    hazimah

    best jugak lah lagu nie….banyak pengajaran yg kte dpt kn2

    reply comment
  545. 🕔 3:29, 03.November 2011

    eshaka

    :8

    reply comment
  546. 🕔 7:38, 03.November 2011

    nabila

    fuuhhhh!!!!!!!…

    reply comment
  547. 🕔 7:39, 03.November 2011

    nabila

    bestt ahh

    reply comment
  548. 🕔 8:31, 05.November 2011

    haikal

    best gile bro mantop

    reply comment
  549. 🕔 8:56, 06.November 2011

    nurafiqah

    slm,lg akak najwa plng bst!!!!!! fiqah mnt lg akak sbb fiqah ade ssorng ni fiqah knangan dngn die brsmny fiqah tk blh lp dngnny.Terima Kasih kakak Najwa krn kakak bt lg ni.TERIMA KASIH KAKAK NAJWA I LOVE YOU KAKAK NAJWA.Bye2

    reply comment
  550. 🕔 14:15, 06.November 2011

    maxwell

    i like it very much

    reply comment
  551. 🕔 4:13, 07.November 2011

    najwan saharudin

    TERBAEK^_^

    reply comment
  552. 🕔 6:13, 07.November 2011

    nur aini

    Like You !!!

    reply comment
  553. 🕔 6:35, 07.November 2011

    nicole

    syok gile lagu

    reply comment
  554. 🕔 6:59, 07.November 2011

    isabella

    aku suka ngan lagu nie.best….

    reply comment
  555. 🕔 7:26, 07.November 2011

    hassani

    bosan

    reply comment
  556. 🕔 6:10, 08.November 2011

    Rush_aid

    yela yela….tau la lagu ni best….bape kali nak kate larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…..

    reply comment
  557. 🕔 2:50, 09.November 2011

    chikungunya

    i like this song…..siap berlagu sambil men gitar pg2 take a mud haaaa…..

    reply comment
  558. 🕔 8:04, 09.November 2011

    aneesa syaheera binti ikhwan zaini

    bodoh pakai tudung pon menyanyi lu gilaka .a..a.a.a.a.a.a.

    reply comment
  559. 🕔 1:20, 10.November 2011

    hanqeef

    terrrbaiiiiiek……………

    reply comment
  560. 🕔 11:47, 10.November 2011

    zack

    bessst gilerrrrrrfr ahhh

    reply comment
  561. 🕔 5:48, 11.November 2011

    Juhaidah

    Tak de spe nak copy ke? :P
    pastu tulis kat comment lgi syok!!hahaha sye dah copy pastu tulis kat comment mmg syok

    reply comment
  562. 🕔 5:49, 11.November 2011

    Juhaidah

    :D :) :( :P

    reply comment
  563. 🕔 12:00, 11.November 2011

    hananis

    lagu perempuan gatal!!!!!!!!! gatal sangat!!!!!! tak best langsung!!!!!!!perempuan gatal!!!!!!!!!!!!! tak tau malu ke?!!!!!

    reply comment
  564. 🕔 3:40, 12.November 2011

    shammin azzahani

    bees lagu cinta muka buku ni tak pernah jemu pun kalau degar 1000000 juta kali :) :)

    reply comment
  565. 🕔 3:46, 12.November 2011

    husna

    asalamualaikum kak najwa beslah lagu ni kirim salam kat kakak

    reply comment
  566. 🕔 4:49, 12.November 2011

    aku23

    sape mamat hensem lam video clip najwa nih ek?? serious manis n hnsem gilerrr..suka rr.. sape ek??? de yg thu x.. xbkelip tgok laki nih lam video nih..mmg pnyeri hbes lar.. hu2

    reply comment
  567. 🕔 5:16, 12.November 2011

    pika syafika

    best giler… :)

    reply comment
  568. 🕔 6:25, 12.November 2011

    intan

    sya suka lagu kak najwa latif,n sya suka kak najwa latif..so much,:)

    reply comment
  569. 🕔 4:30, 13.November 2011

    izni

    saye suka lagu nie… tiap2 hari sye suke nyanyi lagu nie saye minat …. keluatga saye pun suke lagu ni

    reply comment
  570. 🕔 6:54, 13.November 2011

    haida

    best la lagu nie betul betul melambang kan keremajaan…

    reply comment
  571. 🕔 10:00, 13.November 2011

    huda

    best gileeeee…….. i <3 this song very very <3 <3 <3

    reply comment
  572. 🕔 4:30, 14.November 2011

    nanie

    bestnye.. lagunie

    reply comment
  573. 🕔 4:32, 14.November 2011

    zieha

    buatlah single ke-3……..nak tahu tajuk lagunye……????????????????????

    reply comment
  574. 🕔 11:51, 14.November 2011

    Najwa Latif

    Salam Semua Orang Peminat

    reply comment
  575. 🕔 14:08, 14.November 2011

    gadis meseri

    lagu nie best giler ler … tiap2x mlm nyanyi ow

    reply comment
  576. 🕔 4:33, 15.November 2011

    blomben

    best nyerr lgu ni..nnti nk beritahu kwn2 lh…hehhehe..i love you najwa latiff..muahhhhhhhhh……

    reply comment
  577. 🕔 12:43, 15.November 2011

    luqman hakim

    wow!bestnye lagu ni.lagu ni sungguh sedap

    reply comment
  578. 🕔 2:19, 16.November 2011

    boboiboy

    sdap tul lagu nie…..i love you kak najwa…

    reply comment
  579. 🕔 2:28, 16.November 2011

    luqman hakim

    bestnye lagu ni

    reply comment
  580. 🕔 2:31, 16.November 2011

    aqra

    best la lagu ni.patut la ramai ada muka buku

    reply comment
  581. 🕔 7:07, 16.November 2011

    arnisyah

    this song so best.najwa good luck 2 your next song

    reply comment
  582. 🕔 10:41, 16.November 2011

    hadirah ira

    najwa latif.. lagu ni best gilerrrrrrrr leh jdi artis trkenal ni an………… .

    reply comment
  583. 🕔 5:31, 18.November 2011

    izzahbadriah@yahoo.com

    i like this song

    reply comment
  584. 🕔 2:58, 19.November 2011

    peminat rahsiee najwa latif

    sya suke sangat kalu dngr lagu nie kat radio…sya slalu buka youtube utk dngr n hafal lagu cinta muka buku.kalu buleh,sya nk mintak tandatangan kat kak wawa latip buleh?sya nak sangat tandatangan n gambar sya ngan kak wawa latip nihhhhhhhhhhhhhh…………………………………………….!!!

    reply comment
  585. 🕔 4:11, 19.November 2011

    fadly

    best lah lgu ni kak :)

    reply comment
  586. 🕔 11:48, 19.November 2011

    Elyn Clay

    cantik lr…

    reply comment
  587. 🕔 1:03, 20.November 2011

    NUR NAFISAH MAISARAH BINTI MOHD NOR

    i love you njwa latif kalau bleh saya nak jd adk awak

    reply comment
  588. 🕔 6:17, 20.November 2011

    sabrina jasmine

    I like this very much.I love Najwa Latif.

    reply comment
  589. 🕔 11:17, 21.November 2011

    aiman haziq

    bestnye

    reply comment
  590. 🕔 3:55, 23.November 2011

    sasha

    klu best lah x yah lah smpai byk2 mcm ni nk komen…

    reply comment
  591. 🕔 8:00, 23.November 2011

    nur yusanany

    best gilerrr lagu nieeeee

    reply comment
  592. 🕔 0:33, 27.November 2011

    eida

    caiyokkkkk!!!!!!!!!
    Najwa Latif,
    YOU ARE THE BEST!!!!!!!!!!!
    perrrgggggghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
    MUAHHHHH!!!!
    be the best among the best =)

    reply comment
  593. 🕔 4:33, 27.November 2011

    farah amilya dania

    memng best gler lgu wlau pun dri you tubr je tpi mmng best lh lgu ni……..

    reply comment
  594. 🕔 5:08, 27.November 2011

    mohd nor ikhwan bin mohd zamri

    sya suke sangat kalu dngr lagu nie kat radio…sya slalu buka youtube utk dngr n hafal lagu cinta muka buku.kalu buleh,sya nk mintak tandatangan kat kak wawa latip buleh?sya nak sangat tandatangan n gambar sya ngan kak wawa latip nihhhhhhhhhhhhhhslm,lg akak najwa plng bst!!!!!! fiqah mnt lg akak sbb fiqah ade ssorng ni fiqah knangan dngn die brsmny fiqah tk blh lp dngnny.Terima Kasih kakak Najwa krn kakak bt lg ni.TERIMA KASIH KAKAK NAJWA I LOVE YOU KAKAK NAJWA.Bye2…………………………………………….!!!

    reply comment
  595. 🕔 7:46, 27.November 2011

    qistina nasha

    setiap kali nak langkah kakije mesti nyanyi lagu kak najwa latif

    reply comment
  596. 🕔 0:49, 28.November 2011

    eida

    kalau dh mmg hti 2 dh bsk ssh nk cuci……………
    basuh ngan CLOROX pun sush nk tnggl,,
    klau sEhri x mngta org x sah kewww?????????
    dh mmng x ske kt kak najwa 2 tkpelh……………..
    PEGI BLAH LARRRR YEEEE!!!!!!!!!!
    MAKIN LAMA MAKIN NAIK ANGIN AQ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    MITAK MAAF YE KALU TRLALU KST YEWWW

    reply comment
  597. 🕔 0:55, 28.November 2011

    eida

    nk thu x kak najwa…
    adik sye yg 6 thun prnh ngigau nyanyi lgu CINTA MUKA BUKU
    tp die cme nyanyi 1 rngkp prtma jewwww
    x smpt nk rekord dalam tepon
    ruginyewwwwww
    <3<3<3
    luv u so mucccccch!!!!!!!!!!!

    reply comment
  598. 🕔 1:31, 29.November 2011

    Aizat

    “macam bodoh je lagu ni”

    reply comment
  599. 🕔 7:00, 29.November 2011

    aina

    peewww
    cantik pulak tuuuu
    cun byyy
    :]

    reply comment
  600. 🕔 7:41, 29.November 2011

    saadon

    buat ringtone best ni.

    reply comment
  601. 🕔 2:03, 01.December 2011

    nik

    best giler

    reply comment
  602. 🕔 6:31, 01.December 2011

    ashraf

    bestbest sangat2

    reply comment
  603. 🕔 4:48, 02.December 2011

    hananis 46

    tak best langsung boring dengar nye…!!!! pastu tak malu ke perempuan gatal ni….??? gatal nye najwa latif bodoh najwa latif!!!!

    reply comment
  604. 🕔 7:17, 03.December 2011

    NUR NAJWA

    ASSALAMUALAIKUM

    KAKAK LAGU NIE BEST GILER.SYA NK LA DOWNLOAD LAGU NIE.OK LA.

    SYA PEGI DULU

    GOODBYE

    reply comment
  605. 🕔 9:43, 03.December 2011

    cuar nasuha

    mmg best lah lagu ni

    reply comment
  606. 🕔 12:24, 05.December 2011

    Alice Murphy

    I LOVE THIS SONG SO MUCH!!!!! My friend told me about this song and she was right! I love this song so much!!!!!!

    reply comment
  607. 🕔 15:13, 06.December 2011

    nur atiqah sofia

    lagu ni memang best ah……… :)

    reply comment
  608. 🕔 4:34, 07.December 2011

    bnci najwa

    aina,yeke kak najwa 2 lawa????spupu kite ckp mcm taik je muka die 2??!kak najwa bulih x nk komen ckit??lain kli tolonglh nyanyi lagu yg x brkenaan dgn CINTA!sy sedih bile dngr psl bnda 2.

    reply comment
  609. 🕔 1:27, 08.December 2011

    maslina

    hmmmm…sdplah lgu ni tau

    reply comment
  610. 🕔 8:54, 08.December 2011

    Hadirah kalana

    best gila lagu nie !!!!! kena tengok nie !!!! :D :*

    reply comment
  611. 🕔 9:40, 08.December 2011

    vivien

    kak najwa,lagu ni bez…

    reply comment
  612. 🕔 3:10, 15.December 2011

    AbgferoZ

    heee… terbaekk.. layan gak lagu nie

    reply comment
  613. 🕔 4:50, 18.December 2011

    akidah

    lagu ni bes la setiap kali ja mesti saya dngar lagu..:)

    reply comment
  614. 🕔 7:01, 21.December 2011

    dalily

    bestnye lagu nie

    reply comment
  615. 🕔 10:18, 28.April 2012

    shikin sk

    Lagu-lagu Najwa ni memang best sangat dari Yuna.Yuna pnya lagu memang susah tetapi lagu Siti Nurhaliza sangat susah sekali.

    reply comment
  616. 🕔 13:47, 01.May 2012

    Gaayathri Ayanan

    i really like this song very much…. :D
    i like to thank sister Najwa Latif who sang this song
    i love this song.
    this a my favourite song… :D

    reply comment
  617. 🕔 5:29, 08.May 2012

    aziyah

    kalau kamu mau tahu check lirik lagu ani arah fb(faceook)aku ada tu lirik nya!!!

    name my fb:AZIYAH AZIZ

    reply comment
  618. 🕔 8:51, 29.May 2012

    Nur

    Lagu ni buat aku merana/ sedih/ geram… ia membuat insan yang ku sayang mula beralih arah dan berbagi rasa hatinya hanya kerana Cinta Muka Buku…

    reply comment
  619. 🕔 7:03, 10.August 2012

    Amal pinky princess

    I like najwa latif because she is beautiful. Her song is nice. I like najwa latif.

    Hahahahahaha

    reply comment
  620. 🕔 7:15, 10.August 2012

    Amal pinky princess

    Kak najwa mahu tak jadi kakak angkat saye. Saya suka semua lagu kak najwa…

    Hahahahaha
    hihihihihi
    huhuhuhuhu

    reply comment
  621. 🕔 20:42, 11.September 2012

    muhammad faizal

    saya suka dgar lagu ni best sagat..sagat..
    owang nya yg comel.

    semoga najwa kekal dalam indastri music ni ingat jagan lupa dry ea
    saya paling bnci orang yag lupa diri..

    ingat ea najwa jgan lupa diri..

    reply comment
  622. 🕔 6:28, 24.September 2012

    nurshazana binti arsad

    wau……Najwa Latif la paling best……i like you song NAJWA LATIF…..

    reply comment
  623. 🕔 17:10, 29.September 2012

    Famisah Aida

    Wow hbatnye lagu ni.(Famisah Aida)akan sokong.(Y).

    reply comment
  624. 🕔 17:14, 29.September 2012

    Nur AIin Najwa

    Sokmo Kak najwa wat lagu best saya dah banyak reka lagu tapi tak sedap la kak najwa boleh tolong tak saya kalau boleh Alin ucap thank you ye….

    reply comment
  625. 🕔 2:43, 30.September 2012

    Ainun Afifah

    Qiut nye lagu ni kalau boleh najw tolong ajar saya nyanyi

    reply comment
  626. 🕔 3:13, 02.November 2012

    lina

    Best lgu niii

    reply comment
  627. 🕔 1:54, 13.November 2012

    zetty

    best do lagu ni

    reply comment
  628. 🕔 5:49, 29.January 2013

    fida

    best lagu ni……..kalau saye pndai reke lagu mungkenbest

    reply comment
  629. 🕔 3:11, 12.February 2013

    seriiiii

    Saye ingin sangat jumpe kak najwa

    reply comment
  630. 🕔 13:38, 22.April 2013

    saqinah

    Lagu ni best sampai sayA nyanyi bile naik audition saye menang

    reply comment
  631. 🕔 10:02, 03.May 2013

    saidatul

    saya suka lagu kak wawa sngt sngt

    reply comment
  632. 🕔 8:08, 05.October 2013

    siva sangaary

    saya suka lagu ini sangat kerana ini lagu yang paling saya ( : thanz…..

    reply comment
  633. 🕔 9:24, 06.October 2013

    Nur Haziqah

    Hai akak Najwa,sye ika umur sye 12 taon,akak bleh x sye jdi adik angkax akak,please;-(.
    Akak sye dari dlu minat lgu akak,kalau bleh nk jdi mcm akak,hahaha beragan plak sye.Akak wat yng terbaek,semge berjye dlam dunia dan akhirat,bye akak Najwa,AssalammualaikumB-)

    reply comment
  634. 🕔 23:47, 30.October 2013

    zaileen minto

    bestjuga kan hahahahahahahahaha

    reply comment
  635. 🕔 23:52, 30.October 2013

    zaileen minto

    best nya

    reply comment
  636. 🕔 4:29, 07.February 2014

    ayu

    best dh nee lagu,,pas banget ma ksh cnta q saat ini

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *