Lirik Lagu Meraung - New Boyz

Latest Malay Song Lyrics

Meraung

Meraung

21 Comments 📁 New Boyz 🕔22.February 2004
Meraung

Tajuk/Lirik Lagu: Meraung
Penyanyi: New Boyz

Menggigil tubuh ini
Melihat kau bersamanya
Tergamam aku tak terkata
Meraung di jiwa

Puas ku pertahankan
Cinta kita sejak dulu
Tapi sayang
Sikit pun tidak
Menghargai cintaku

Sia-sia saja
Pengorbanan dan kesetiaanku ini
Ku sangka kau permata
Rupanya duri paling berbisa

Ku pasrah dan berdoa
Semoga tabah jiwaku
Oh… tetapi bagaimana
Nak ku lawan
Jiwa yang siksa

Ke mana arah hendak ku tuju
Bila hatiku rindu padamu
Hendakku cari tapi tak guna
Kau bahagia dengan si dia

Dikamar sepi aku termenung
Terbayang bayang kenangan kita
Tidak ku sangka kau
Tergamak pergi
Saat ku masih perlukan mu

Ah…ah…ah…
Ah…ah…ah…

Meraung di jiwa
Apalah daya kiranya
Orang dah benci

Ah…ah…ah…
Ah…ah…ah…
Meraung di jiwa
Tapi tak pernah ku benci
Dirimu sayang



21 Comments

  1. 🕔 7:13, 12.May 2009

    DENNEY

    BY,SLM NGAN KTK!MEK RINDULAHRRRRR……..

    reply comment
  2. 🕔 10:05, 02.July 2009

    hajar

    best lagu niE!!!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  3. 🕔 10:00, 31.July 2009

    june

    saya suka lagu nie..saya tujukan lagu nie pada orang yang curang kat keksh die….

    reply comment
  4. 🕔 6:56, 28.August 2009

    abong

    ea….minat skit jer…….kaka

    reply comment
  5. 🕔 7:51, 14.September 2009

    ita

    aq suka lagu ini,,,n semua lagu2 nya news boyz,,, lagu ini sangat membuat hati aqsedih,,cos ingt msa alu aq,,,n aq jg suka lagu yg judul nya hanya tinggal sejarah,,,aq harap new boyz bisa ngeluarin lagu2 yang baru..amien lam aj buat personil nya,,,,I LOVE NEW BOYZ

    reply comment
  6. 🕔 8:13, 02.November 2009

    afazz

    salam……..sy sume lg newboyz minat…Minat gilerrzzz……….
    Dr kecik sampai ke beso nie………hehehe..

    reply comment
  7. 🕔 3:28, 14.June 2010

    nnurul

    sya ske gler r lagu eay .. per ley lyan gler … huhuk

    reply comment
  8. 🕔 8:58, 18.June 2010

    usman

    laguny sesuai dengan kejadian aq skrang.
    di tinggal kan.
    jadi sedih ni

    reply comment
  9. 🕔 6:14, 08.July 2010

    yoy

    i luv dis song ……………. lke wit my stuation…………………….

    reply comment
  10. 🕔 14:40, 25.July 2010

    dino

    lg ni betul2 kena ngan aku……meraung aku setiap hari……
    entah bila akan henti meraung!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  11. 🕔 6:16, 02.August 2010

    Sabri edge

    Ney lagu kenangan aku..lgu yg mmpu mmbuat aku mnjatuhkn untk si dia..0rg yg berada dhatiku shgga kini..lgu ni memg best gler..

    reply comment
  12. 🕔 9:08, 20.September 2010

    ciah

    sedey gler lagu ni…….sedey……:((

    reply comment
  13. 🕔 6:27, 06.October 2010

    noratatasha anina

    cdih…

    reply comment
  14. 🕔 18:01, 30.March 2011

    panji

    lagu sedih..menusuk kalbu…trigt diri dipersiakan..slah aku jgk rmai kenalan ppuan

    reply comment
  15. 🕔 12:15, 02.April 2011

    mye1994

    really love this music .. this one for someone yg gilakn i smpi skrg ! rem’ , im not the one for u .. da de org len buat cara da de org len . btw , i da de teman hidup sprti yg u tau . plz paham !

    reply comment
  16. 🕔 8:26, 23.June 2011

    cik pojie

    menangis masa first time dgr lagu ni… teringat pada lover yg berpaling tadah dan tgh bahgia dengan si dia… huk3~ :( tak sangka dy boleyh buad mcm tuwh… sampai sekarang masa rindukan dy dan terus menanti dya~ :(

    reply comment
  17. 🕔 6:41, 24.June 2011

    Amad virus KDG

    Wooouuw… Lgu x mnggugah hti. . . Co2k untk rnk yg lg ptah hti. He,hee. . .

    reply comment
  18. 🕔 12:12, 20.September 2011

    chiksandi

    slam knal sumer . .aq ske giler lagu ne.

    reply comment
  19. 🕔 13:05, 31.May 2012

    syunk qamur waayunqdhyia

    lagu itu memang menyentuh perassan
    org yang curang layak dengar
    xlupa juga untuk orang yang suka memainkan ati
    sekandel…………………..

    reply comment
  20. 🕔 10:36, 22.June 2012

    FIKA_WAN

    WT LAKI YG X MENGENANG BUDI DNGAR KAN LG NIE

    reply comment
  21. 🕔 11:11, 07.February 2013

    safriani

    tomok buat ku menangis. Suara nya yank buat ku pingin jumpa dengan mu, :)

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *