Lirik Lagu Hanya padamu - Qiara

Latest Malay Song Lyrics

Hanya padamu

Hanya padamu

9 Comments 📁 Qiara 🕔11.May 2009
Hanya padamu

Tajuk/Lirik Lagu: Hanya Padamu
Penyanyi/Artis: Qiara

Hanya padamu
Kuserahkan segalanya
Kau bertakhta di nurani
Anggun cintamu abadi

Hanya padamu
Pertama dan yang terakhir
Pohon cinta ku merendang
Disirami kasih suci

Jiwa ku dipalu
Gemersik tak terkira
Hampir ku terlena
Dalam belaianmu
Cinta mu selembut sutera menjadi saksi kasih ku
Tiada dua hanyalah satu kau yang ku cintai

Sekelumit cinta sekurun kerinduan
Ku rempuhi ranjau duka
Membara sehangat api
Terhapus sepi di hatiku

Seulas bibir mu kelu tidak berkata
Namun ada sesuatu
Nurbisa dari mata mu
Terpancar cinta yang sejati

Awan yang berarak
Saujana membiru
Cerahlah wajah mu
Di rimba sendu ku
Menjadi hamparan cinta suci

9 Comments

  1. 🕔 5:53, 06.June 2009

    aRe_dEq96

    lagu ni kdang2 buat aq x brape nangis …mwahahah..tp mmg rate yg aq bg 100% larh…yg len cmnew??????????? (T_T)

    reply comment
  2. 🕔 3:31, 24.June 2009

    fifi

    mmg syahdu lagu ni..tol2 wat aku nk balik mase silam n tol kan ape yg aku dh wat..huhuhuhuk

    reply comment
  3. 🕔 7:53, 08.December 2009

    eaton_88

    lagu ni sejibik cam love story aku yg 1st….
    tpi skang sandarkan pda knangan je lar….
    klu dia tbace ni, tlg la koll umi blik… im still love u….

    reply comment
  4. 🕔 10:05, 11.February 2010

    EZYRA

    aku suka sangat lagu ni….hari tu insan tersayang kol aku n nyanyi lagu ni…shahdu sangat…

    reply comment
  5. 🕔 7:10, 17.April 2010

    ghadis

    btl..lagu ni syahdu sgt..sy pn ska sgt lagu ni..

    reply comment
  6. 🕔 0:57, 16.September 2010

    leomes

    lagu ni cow2 pnya sdp..tp aq x prnh tgk muka pnyanyi dya..

    reply comment
  7. 🕔 7:12, 07.September 2011

    wan fatihah

    best ar lagu ni.,…

    reply comment
  8. 🕔 7:13, 07.September 2011

    wan fatihah

    kepada kekasihku…aku tuju lagu ni kepadamu syg…hehehehehheeee…….i still love u syg

    reply comment
  9. 🕔 15:49, 07.October 2011

    nina

    ada fren suh dgr lgu nie…..
    sweet sgt…..

    reply comment

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *