Lirik Lagu Engkau Tetap Satu - Wow

Latest Malay Song Lyrics

Engkau Tetap Satu

Engkau Tetap Satu

12 Comments 📁 Wow 🕔22.June 2008
Engkau Tetap Satu

Tajuk/Lirik Lagu: Engkau Tetap Satu
Penyanyi: Wow

Saatku rindu padamu
Seru ku seru namamu bertalu
Rimbunan rindu yang bertemu
Menjadi lembaran cintaku
Ku serah kepadamu

Bila ku sebut namamu
Damai di ruang hatiku ini
Ku seru namamu bertalu
Menjadi lembaran kasihku
Ku serah kepadamu

Engkaulah yang satu
(Engkaulah dewiku)
Mustika kalbuku
Kasih dan rinduku oh
Hanyalah padamu
Engkaulah kasihku
Tiada duanya
Biar jadi hamparan
Kasihku padamu
Tanpamu siapalah aku

12 Comments

  1. 🕔 6:25, 12.May 2009

    rizx

    layan siot….

    reply comment
  2. 🕔 4:10, 28.June 2009

    kecik_gempak96

    my favourite song …hehehe… i love it ..mmg best giler lagu nie

    reply comment
  3. 🕔 2:15, 18.December 2009

    ida

    sy mmg mnt lagu nihh… tringat palk pd si die yg ku syg…
    pape pn….
    layannnnnnnnnnnn……

    reply comment
  4. 🕔 19:01, 04.January 2010

    online

    belajar banyak

    reply comment
  5. 🕔 5:39, 27.July 2010

    ain

    kenangan ketika bersama insan yang amat disayangi dulu……………………………………..skang ain dh kahwin ngan orang lain………………………………………………tinggallah dia ngan kehidupan dia…………………ntah happy……………ntah tidak……………….hanya allah yang maha mengthui………………………maafkan aku adamku sayang………….

    reply comment
  6. 🕔 16:59, 23.August 2010

    loi(shah alam)

    lagu nie byak knanganku pda hana(kedah)..
    aku pts dgn hana…ade coz??hana terpaksa khwin dgn orng yg xdi cintai nya…tapi ayh nye xberape ske dgn bdk laki 2???coz krng ajar???tapi hana tetap tgul ku suatu hari nati……aku pasti hana akan dtang padaku…saatku mederita.pada waktu……aku berdoa pada allah semga hbgan lmeku kmbali semula………aku pasti nie semua…………………tuhan saje yg taw hati ku nie mcintai hana sepenuh hatiku…jiwa dan raga..untukmu sayngku hana……………………

    reply comment
  7. 🕔 9:27, 04.December 2010

    eyqa

    layn hbs lgu ney..bes gk mse2 bcnter fling lgu ney

    reply comment
  8. 🕔 3:46, 28.September 2011

    EmOgirlsarawak1994

    I luf this song!n other song.hdupku pnuh onak duri sepanjg pcntaAn…smuanya scra x sngja brakher:’)

    reply comment
  9. 🕔 3:49, 28.September 2011

    EmOgirlsarawak1994

    Hdupku pnuh oNak duri,tnpaku sadari 2w smua salaku sendiri,aku y x stia,akhrnya bla tau ati da cnta kat owg.brakhr hbgn tnpa kta

    reply comment
  10. 🕔 7:43, 23.November 2011

    alaalagitu37

    semuanya tinggal kenangan pahit, manis, suke dan duke……

    reply comment
  11. 🕔 7:52, 23.November 2011

    alaalagitu37

    lagu ni bikin hai jiwang kembali….mengimbau kenangan dulu………

    reply comment
  12. 🕔 19:24, 05.December 2012

    robin

    Kalau nak tengok akustik live version lagu ni,pergi kat link ni-> : http://youtu.be/6U2xq8SteeE
    Layan…

    reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *