Lirik Lagu Kau Yang Satu - Wow

Latest Malay Song Lyrics

Kau Yang Satu

Kau Yang Satu

46 Comments 📁 Wow 🕔22.June 2008
Kau Yang Satu

Tajuk/Lirik Lagu: Kau Yang Satu
Penyanyi: Wow

Tanpa mu aku la yang rindu
Tanpa dirimu hilanglah manjaku
Kasih mu adalah naluriku
Cintamu hanya di hatiku

Izinkan aku selami hatimu
Izinkan aku bisikkan cintaku
Janjiku pada kau yang satu
Diriku hanyalah untukmu

Engkau lah yang satu
Pujaaan hatiku
Sucinya cintaku padamu
Sayangku hanya kau yang satu
Kasih dah rinduku milikmu

46 Comments

  1. 🕔 6:52, 12.October 2008

    aurora

    huhuhu..lgu ni best…feeling kjap….

    reply comment
  2. 🕔 8:51, 21.March 2009

    darkz otai

    lirik nye sgat3 syahdu ..

    reply comment
  3. 🕔 9:07, 03.April 2009

    liyana perlis

    lagu nie emang bezzzz…

    reply comment
  4. 🕔 11:11, 17.May 2009

    amirah

    lagu ni best!

    reply comment
  5. 🕔 19:33, 30.May 2009

    rara

    my ex-boyfiee favourite songg :(

    reply comment
  6. 🕔 4:58, 01.June 2009

    ima

    best lgu ni…suka sangat…suara penyanyi pun best…

    reply comment
  7. 🕔 6:24, 24.June 2009

    su

    last nite,he gave this song to me!! bestnyeee…..

    reply comment
  8. 🕔 3:54, 28.June 2009

    kecik_gempak96

    lagu nie mmg my favourite

    reply comment
  9. 🕔 4:56, 16.July 2009

    napi

    pergh.. lagu ni.. layan.. mmg fav

    reply comment
  10. 🕔 5:16, 04.September 2009

    tyty

    besh sngt lagu ni..
    mnyntuh jiwe..
    lagu fav ty ngn xbf

    reply comment
  11. 🕔 2:46, 10.September 2009

    maya

    sedih betul bile dgr lagu ni…ni la lagu yg aku tujukan khas “si dia”…sama2 menghayati bersama….huhuhu tp tiada jodoh kami..die pn da khwin skrg…byk kali die mohon kemaafan dari aku,mohon jgn m’benci die,tp aku sukar lupakan…die pergi meninggalkan aku tnpa alasan…tibe2 dgr dia da khwin….sedih giler…

    reply comment
  12. 🕔 10:37, 24.September 2009

    ina

    lagu ni byk memorinye pada ak… lagu ni si dia tujukn utk ak seminggu sblm die pergi meninggalkan aku..pergi utk selama -lamanya….die bagi aku lirik ni ni die suh ak cari lagu ni sampai jumpa.. lagu ni die ckp hayati lirik lagu ni btol2 sama seperti perasaan die kat ak… ak sedih sgt die pergi 2 bln sblm raya n aku tgh spm time 2…. dugaan btol time… apa2 pon ak tetap sayang die smpi bila2 die la kwn baik ak n bf ak yg terbaik ak pernah jumpa.. al fatihah utk faizal syafiq bin sobari…

    reply comment
  13. 🕔 3:17, 08.October 2009

    syira

    layan beb bila dgr lgu nie….

    reply comment
  14. 🕔 15:58, 12.November 2009

    thaq

    agk mndalam mkna lgu neh….
    tp lg dlm prasaan cinta ak kt dye…
    luv u baby…

    reply comment
  15. 🕔 8:32, 09.December 2009

    ney

    buat insan tersayang shah…

    reply comment
  16. 🕔 0:59, 17.December 2009

    yana_airul

    suker sgt lagu nie…
    tuk Airul Hafiz… mudahan Allah panjangkan jodoh kiter yer bang…
    Aminnn…

    reply comment
  17. 🕔 11:39, 09.January 2010

    Syiraz

    Bez gler ah,layan feeling beb..as tok cuyank

    reply comment
  18. 🕔 11:17, 31.January 2010

    iena

    lagu ni..
    mmg byk bt kan aku tkng [d seseorg yg aku syg..
    nmun..
    adakh.. lgu ni jgk brmkna bgnya..

    reply comment
  19. 🕔 7:28, 01.February 2010

    someOne

    ina, ur story really touching…….
    btw, lagu nih sngt2 ..soft..n warm….if some1 sing it for us…
    i got it last nite…..from d 1 i really fell for.
    …slame ni, ingtkan dy cm blur je…xde prasaan..hnya sy je yg rase dia yg teristimewa……
    tp smlm bile dye nyanyikan lagu ni…mnitis gx air mate….x sgka, itu yg dye rase..
    and i really fell for him.

    reply comment
  20. 🕔 3:29, 08.February 2010

    ayangku maijie

    lgu ni memg sgt2 mendlm mksdnyer..tahniah kpd pencipta lg ni..u r the best..2 ina,ak pun mcm ko gak..insn yg tersyg g wat slmenyer..tp aku tabah kan hati ini,Allah Maha Adil,setelh arwah pergi,die temukan aku dengn seseorg yg begitu memahami aku..mencintai aku..ina..aku harap ko jgn give up dlm idup nie..ade hari2 bahgia tuk ko..setiap ape yg trjd,ade hikmahnyer..nikmatnyer amat besar bg org yg menerima dugn dri-NYA dgn sbr..dan x lme lg,aku akn mendrikan rumah tnge..aku bersyukr pdmu ya ALLAH..
    stiap mlm kau dendgkan lagu nie pdku..buat insn ku cintai..MOHAMAD AZIZI BIN KAIROM,ayg mencintai abg sepenuh hati dan perasaan ayg..i lov u syg..moga ikatn kte nie berpanjagn slamenyer..
    KAU YANG SATU DALAM HIDUPKU………….

    reply comment
  21. 🕔 14:40, 29.April 2010

    ALAM

    bes sgt lgu ni..aku bt kn lgu ni tuk insn tsyg RASIDAH…AKU AMT MNCINTAI KAU.. I LOVE U….AKU SAYANG KAU SMPI BLE2…
    KAU YG SATU DALAM HATIKU………

    reply comment
  22. 🕔 11:40, 01.May 2010

    gadis sakura

    saat ku dengar lagu ini lah hati ku mula merindui dirinya
    saat ihidupku di banjiri bunga
    hany KAU YANG SATU SAYANGKU

    reply comment
  23. 🕔 18:45, 01.May 2010

    mira

    bf ss tuju lgu ni utk sy………
    kitorg bru x smpi smggu couple….
    muka die npk ganas tp dlm hati ada taman…!!!!!

    reply comment
  24. 🕔 4:54, 29.May 2010

    zulyana

    feeling jap..p xda makna wak nak..huhu

    reply comment
  25. 🕔 2:00, 20.June 2010

    HAKIM

    lagu ni best gile….lagu ni ade makne dalam hidupku….kau lah yang satu

    reply comment
  26. 🕔 7:05, 23.July 2010

    yana je

    lagu ni bez…ingt kt die….lgu ni mmg die ske r….tiap kli lau ak rndu kt die ak nynyi lgu…..tp skg die dh xd r…skg tgl kngn jer……

    reply comment
  27. 🕔 2:33, 06.August 2010

    ash

    this song 4 u ena

    reply comment
  28. 🕔 15:10, 17.August 2010

    phia

    suke sgt3 lgu neh..
    btambah2 suke bile die nyanyi lgu ni…
    tp xtwla die tuju kan kt sape..
    maybe aku,maybe pompuan y pnh die syg sbelom aku…
    moge2 die nyanyi kn lgu ni tok aku ritu….wan shah..i luv u!!!!!!

    reply comment
  29. 🕔 7:17, 27.September 2010

    lyn

    alar x pernah dgr lgu niee…. AAAAAAAAllllllllaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

    reply comment
  30. 🕔 6:35, 04.October 2010

    banana

    lagu niey best ..
    memory nan someone

    reply comment
  31. 🕔 4:18, 05.October 2010

    miss najihah

    lagu ni best sngt…
    amat bermakna buat aq..
    tmbah2 lagi bila dy nyanyikan kat aq…
    thanks b…
    smoga kta berkekalan slamanya..

    reply comment
  32. 🕔 19:41, 05.October 2010

    shazrien

    eam best2!
    maksud lagu ni tul2 dalam bg aku
    semoga kita brkeklan
    semoga diantara kau dan aku tiada pghalang..
    ..ucuk…..thanks

    reply comment
  33. 🕔 3:40, 20.October 2010

    SHEILA

    sape tahu pencipta dan penulis lirik lagu ni… tolong… mustahak

    reply comment
  34. 🕔 3:14, 01.November 2010

    marya

    tanda cinta dia padaku…

    reply comment
  35. 🕔 3:15, 08.November 2010

    Along

    aku dapat lagu last week.. but bru dgr pg nih… aku nih slalui fail dlm cintan cintun ni..

    ape pun thanx nabila.. sayang kamu…

    “I do not want to fail again” @ “I will not fail again” – mane nak buat???

    reply comment
  36. 🕔 3:54, 28.January 2011

    far east

    aq mmg ske sngt2 kt lgu nir, mnyentuh kalbuuuuuuuuuu.,.,

    reply comment
  37. 🕔 6:51, 10.February 2011

    nana syafalina

    lGu Nie gLer…
    ddY kau yG 1 dLM htI mumy

    reply comment
  38. 🕔 6:52, 10.February 2011

    nana syafalina

    hahaha slah tlIZ la….
    na tlIZ lgU nie bEz gLer…
    hehehe

    reply comment
  39. 🕔 16:36, 20.February 2011

    madam momoly

    adoyaii.. syoknye law bf yg nynyikn lagu ny, huhuu..

    reply comment
  40. 🕔 1:12, 28.February 2011

    teah

    lgu nie time tu dgn arwah daus .

    reply comment
  41. 🕔 12:54, 10.March 2011

    zairul

    touching ngat.luv u baby anie…

    reply comment
  42. 🕔 9:00, 25.April 2011

    ALYA

    kekasih ku mninggal dunia,tapi hanye dia yg satu dlm hati ku smpai bila2…

    reply comment
  43. 🕔 5:03, 01.June 2011

    melyssa

    bez lgu ney..

    reply comment
  44. 🕔 5:55, 04.August 2011

    yaya

    lagu ini adalah k’nangan bagi kami b’dua,,,, sma2 p’cinta lagu malaysia
    dan lagux m’critakn k’hidpan kami……….

    reply comment
  45. 🕔 3:34, 26.September 2011

    Ardila isadora

    Lagu ne memang menyayat hati..Lagu ne juga memang ku tujukan buat Norhadi bin Rajak yg berada d brunei..Walaupun c dia milik org lain..Bsumpah ku d atas darah keturunan ku..Kau tidak ku lepaskan.. “sumpah seorang kekasih”

    reply comment
  46. 🕔 7:58, 23.November 2011

    alaalagitu37

    mma menyentuh kalbu dengar lagu nie…..syahduuuu bangettt…

    reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *