Lirik Lagu Hakeleh - Sona One

Latest Malay Song Lyrics

Hakeleh

Hakeleh

0 Comments 📁 Sona One
Hakeleh

Tajuk Lagu: Hakeleh
Artis: Sona One

What’s new apa baru dengan lu?
SonaOne on the mic check 1, 2
Minah-minah sini sana tapi ku cari wanita dengan medula oblongata
Mereka kata ku celup memang aku rojak
Muka mat salleh tapi Malaysian dalam otak
Ku tak jahil suka fikir luar otak
Walaupun pelat aku suka borak

So let’s talk about rap
Aku tak suka berlagak
Tapi ku rasa macam otai
Let’s talk about money
Rapper rapper lain suka berlagak kaya
Tapi gua pokai
Styleku 100% berapa?
Beratus beratur merata dan kata ku bagus
Bila ku meludah lirikku lu hangus
I’m fresh to death
Aku segar nak mampus
Jangan sampai ku kejar semua berambus
Masih akan rap sampai umur 60
Gulung semula jam semua ke pukul 4:20
Tak kisah kalau gantuk

Opah ku kata aku havoc tapi lebih suka atuk
Gadis manis perempuan baik ku bujang lapok
Budak campur makan croissant nasi campur dalam mangkuk
Lepak rumah layan YouTube makan Mamee Monster (rangup)

Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh
Hakeleh, hakeleh jangan perasan lebih
Hakeleh, hakeleh jangan perasan lebih

Aku SonaOne nak cerita
Cerita muda aku di kota
Umur muda sudah berjaya
Cakap besar tapi belum kaya
Siang malam rap sampai pekak
Sampai mata dah naik bengkak
Perut buncit makan banyak
Tapi gadis masih kata ku kacak
Ku buat dia kata uuuh lalalala
Ajak ikut pergi Paris makan foie gras dia tak nak

Okay sorry beb aku memang suka buat lawak
Hidupku semanis kuih bakar warna katak
Minum air sirap warna mata rabak (pink!)
Itu rawak that’s random
Ok now I shut up
Tapi ku tak pandai duduk diam
Stay hype from the a.m to the p.m
And I get it like this!
Main lagu ini pertama kali sekali dah sangkut
Sekarang lu pun nak lepak rumah
Layan YouTube makan Mamee Monster rangup

Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh
Hakeleh, hakeleh
Hakeleh, hakeleh

Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh, Hakeleh, hakeleh
Hakeleh, hakeleh jangan perasan lebih
Hakeleh, hakeleh jangan perasan lebih

Opah ku kata aku havoc tapi lebih suka atuk
Gadis manis perempuan baik ku bujang lapok
Budak campur makan croissant nasi campur dalam mangkuk
Lepak rumah layan YouTube makan Mamee Monster (rangup)

Share this lyrics with friends


No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Got something to say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *