Awak Kat Mane

Awak Kat Mane

0 Comments 📁 Taufik Batisah
Awak Kat Mane

Tajuk Lagu: Awak Kat Mane (Awak Kat Mana / Awak Kat Maner)
Artis: Taufik Batisah

Ditanya..
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah 2
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru ke padan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga

Sikit-sikit dia mesti tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada huh

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya

(Kau dengar ni)
Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri

Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (eh)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

Share this lyrics with friends

Other Lyrics

Hanya Kamu

Hanya Kamu (0)

Tajuk Lagu: Hanya Kamu Artis: Taufik Batisah Cintamu indah erti bahagia Cintamu menemaniku Di setiap langkah jalan hidupku Cintamu syurga Sungguh luar biasa Cintamu yang pertama dan

Read More


No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Got something to say?

<